AGNETHA FÄLTSKOG

Geburtstag

Links
Offizielle Seite  http://www.agnetha.se/


DISCOGRAPHIE AGNETHA FÄLTSKOG
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Följ med migCupol1967
FörsonadeCupol02.1968
Señor Gonzales (Agnetha)Metronome1968
Slutet gott allting gottCupol1968
Allting har förändrat sejCupol1968
Sjung denna sång (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)Cupol1968
Snövit och de sju dvärgarnaCupol1968
En sommar med dejCupol1968
Robinson Crusoe (Agnetha)Metronome1968
Concerto d'amore (Agnetha)Metronome1969
Hjärtats kronprinsCupol1969
En gång fanns bara vi tvåCupol1969
ZigenarvänCupol1969
Wer schreibt heut' noch Liebesbriefe (Agnetha)Metronome1969
Om tårar vore guldCupol1970
Ta det bara met roCupol1970
Ein kleiner Mann in einer Flasche (Agnetha)Metronome1970
Fragezeichen mag ich nicht (Agnetha)Metronome1970
En sång och en sagaCupol1971
Kungens vaktparadCupol1971
Många gånger änCupol1971
Vart ska min kärlek föraCupol1972
Komm doch zu mir (Agnetha)CBS1972
Dröm är dröm, och saga sagaCupol1972
Så glad som dina ögonCupol1972
Geh' mit Gott (Agnetha)CBS1972
En sång om sorg och glädjeCupol1973
GolliwogEpic1974
Dom har glömtCupol1975
S.O.S.Cupol1975
När du tar mej i din famnCupol / CBS04.1979
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)Polydor05.09.1982
The Heat Is OnPolydor03.05.1983
Wrap Your Arms Around MePolydor1983
It's So Nice To Be RichPolar1983
Can't Shake LoosePolydor1983
I Won't Let You GoPolydor01.03.1985
One Way LovePolydor1985
The Angels CryPolydor1985
Just One HeartPolydor1985
The Way You Are (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)Teldec1986
The Last TimeWEA1987
Yo no fui (Quien dijo adiós) (Agnetha Fältskog & Peter Cetera)WEA1987
I Wasn't The One (Who Said Goodbye) (Agnetha Fältskog with Peter Cetera)WEA1988
Let It ShineWEA1988
The Queen Of HeartsPolydor1998
If I Thought You'd Ever Change Your MindWEA09.04.2004
When You Walk In The RoomWarner14.06.2004
When You Really Loved SomeoneUniversal11.03.2013
Dance Your Pain AwayUniversal24.06.2013
I Should've Followed You Home (Agnetha Fältskog feat. Gary Barlow)Universal18.11.2013
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Agnetha FältskogCupol1968
Agnetha Fältskog Vol. 2Cupol1969
Som jag ärCupol1970
När en vacker tanke blir en sångCupol1972
Elva kvinnor i ett husCupol01.12.1975
Wrap Your Arms Around MePolar03.06.1983
Eyes Of A WomanPolydor25.03.1985
I Stand AloneWEA17.11.1987
Kom följ med i vår karusell (Agnetha och Christian)WEA1987
My Colouring BookWEA23.04.2004
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)Polar15.08.2005
AUniversal10.05.2013
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Agnetha Fältskogs bästaCupol1973
Sjung denna sångCupol1986
Tio år med AgnethaCBS1989
My Love My LifeColumbia13.09.1996
That's Me - The Greatest HitsPolydor25.05.1998
My Very BestColumbia08.10.2008
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
De första åren 1967 - 1979Cupol21.12.2004
Original Album Classics - Box SetCupol03.10.2008
3 Original Album ClassicsCupol25.01.2010
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
AgnethaEmbassy / CBS1974
Teamtoppen 1Marian1985
CollectionKaktus1986
The Voice Of ABBA (Agnetha & Frida)Spectrum25.03.1994
Geh' mit Gott (Agnetha)Royal1994
SvensktopparMusikServ1998
13 HitsUniversal12.11.2004
 

Agnetha Fältskog in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Wrap Your Arms Around Me15.08.1983202
 
Alben

TitelEintrittPeakWochen
My Colouring Book09.05.2004253
A24.05.201385

Songs von Agnetha Fältskog

Sortierung: Titel | Jahr
A Fool Am I
Alla färger (Agnetha och Christian)
Allthing har fanns bara vi två
Allting har förändrat sej
Är du som han?
Are You Gonna Throw It All Away
Back On Your Radio
Bjällerklang (Agnetha & Linda)
Bubble
Can't Shake Loose
Click Track
Concerto d'amore (Agnetha)
Då finns du hos mig
Dance Your Pain Away
Das Fest der Pompadour (Agnetha)
Den jag väntat på
Det handlar om kärlek
Doktorn!
Dom har glömt
Dröm är dröm, och saga saga
Du ska minnas mig
Ein kleiner Mann in einer Flasche (Agnetha)
En egen trädgård
En gång fanns bara vi två
En sång och en saga
En sång om sorg och glädje
En sommar med dej
End Of The World
Eyes Of A Woman
Fly Like The Eagle (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)
Fly Me To The Moon
Följ med mig
Försonade
Fragezeichen mag ich nicht (Agnetha)
Fram för svenska sommaren
Ge dej till tåls
Geh' mit Gott (Agnetha)
Glöm honom
Golliwog
Gulleplutt
Han lämnar mig för att komma till dig
Hej mitt vinterland (Agnetha & Linda)
Here For Your Love
Hjärtats kronprins
Hjärtats saga
I Can't Reach Your Heart
I Keep Them On The Floor Beside My Bed
I Keep Turning Off Lights
I Should've Followed You Home (Agnetha Fältskog feat. Gary Barlow)
I Stand Alone
I Was A Flower
I Wasn't The One (Who Said Goodbye) (Agnetha Fältskog with Peter Cetera)
I Wish Tonight Could Last Forever
I Won't Be Leaving You
I Won't Let You Go
Ich denk' an dich (Agnetha)
Ich suchte Liebe bei dir (Agnetha)
If I Thought You'd Ever Change Your Mind
If You Need Somebody Tonight
I'm Still Alive
Introduktion
It's So Nice To Be Rich
Jag är kung (Agnetha och Christian)
Jag har förlorat dej
Jag såg mamma kyssa tomten (Agnetha & Linda)
Jag ska göra allt
Jag skall inte fälla några tårar
Jag var så kär
Jag vill att du skall bli lyckig
Jag vill va' som du (Agnetha och Christian)
Just One Heart
Kanske var min kind lite het
Karusellvisan (Agnetha och Christian)
Komm doch zu mir (Agnetha)
Kungens vaktparad
La última vez
Lek med dina dockor
Let It Shine
Liten och trött (Agnetha och Christian)
Litet solskenbarn
Little White Secrets
Love In A World Gone Mad
Love Me With All Your Heart
Man
Många gånger än
Maskeradbalen (Agnetha och Christian)
Maybe It Was Magic
Mein schönster Tag (Agnetha)
Min farbror Jonathan
Min ponny (Agnetha och Christian)
Mina ögon
Mitt namn är Blom (Agnetha och Christian)
Mitt sommarland
Mössens julafton (Agnetha & Linda)
Mr. Persuasion
My Colouring Book
Nägonting händer med mej (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)
När det lider mot jul (Agnetha & Linda)
När du tar mej i din famn
När jag var fem
När juldagsmorgon glimmar (Agnetha & Linda)
Nej se det snöar (Agnetha & Linda)
Never Again (Tomas Ledin & Agnetha Fältskog)
Nicko Ticko Tinn (Agnetha och Christian)
Nu ska du bli stilla
Nu står jul vid snöig port (Agnetha & Linda)
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)
Nya ord
Och han väntar på mej
Om tårar vore guld
Once Burned, Twice Shy
One Way Love
Önskevisa (Agnetha och Christian)
P&B
På söndag (Agnetha och Christian)
Past Forever
Past, Present And Future
Pelle Jöns (Agnetha och Christian)
Perfume In The Breeze
Potpurri (Agnetha & Linda)
Remember Me
Robinson Crusoe (Agnetha)
S.O.S.
Så glad som dina ögon
Så här börjar kärlek (Agnetha Fältskog med Björn Ulvaeus)
Så milt lyser stjärnan (Agnetha & Linda)
Sången föder dig tillbaka
Save Me (Why Don't Ya)
Sealed With A Kiss
Señor Gonzales (Agnetha)
Shame
Sjung denna sång (Agnetha Fältskog och Jörgen Edman)
Skål kära vän
Slutet gott allting gott
Smurferifabriken (Agnetha och Christian)
Snövit och de sju dvärgarna
Som en vind kom du till mig
Som ett eko
Sometimes When I'm Dreaming
Sonny Boy (Agnetha)
Sov gott min lilla vän
Spela vår sång
Stand By My Side
Stay
Ta det bara met ro
Tack för en underbar, vanlig dag
Tack Sverige
Tag min hand låt oss bli vänner
Tågen kan gå igen
Take Good Care Of Your Children
Tänk va' skönt
Tausend Wunder (Agnetha)
The Angels Cry
The Heat Is On
The Last Time
The One Who Loves You Now
The Queen Of Hearts
The Way You Are (Agnetha Fältskog & Ola Håkansson)
Tio mil kvar till Korpilombolo
To Love
Tre vita råttor (Agnetha och Christian)
Turn The World Around
Två små röda luvor (Agnetha & Linda)
Utan dej mitt liv går vidare
Var det med dej?
Våra valpar (Agnetha och Christian)
Vart ska min kärlek föra
Vattenvisan (Agnetha och Christian)
Vi har hunnit fram till refrängen
Visa i åttonde månaden
We Got A Way
We Move As One
We Should Be Together
Wer schreibt heut' noch Liebesbriefe (Agnetha)
What Now My Love
When You Really Loved Someone
When You Walk In The Room
Wie der nächste Autobus (Agnetha)
Wie der Wind (Agnetha)
Wrap Your Arms Around Me
Yo no fui (Quien dijo adiós) (Agnetha Fältskog & Peter Cetera)
You're There
Zigenarvän

Alben von Agnetha Fältskog

13 Hits
3 Original Album Classics
A
Agnetha
Agnetha Fältskog
Agnetha Fältskog Vol. 2
Agnetha Fältskogs bästa
Collection
De första åren 1967 - 1979
Elva kvinnor i ett hus
Eyes Of A Woman
Geh' mit Gott (Agnetha)
I Stand Alone
Kom följ med i vår karusell (Agnetha och Christian)
My Colouring Book
My Love My Life
My Very Best
När en vacker tanke blir en sång
Nu tändas tusen juleljus (Agnetha & Linda)
Original Album Classics - Box Set
Sjung denna sång
Som jag är
Svensktoppar
Teamtoppen 1
That's Me - The Greatest Hits
The Voice Of ABBA (Agnetha & Frida)
Tio år med Agnetha
Wrap Your Arms Around Me

Die bestbewerteten Songs von Agnetha Fältskog

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wrap Your Arms Around Me985.17
Dröm är dröm, och saga saga85.12
I'm Still Alive95.11
S.O.S.235.09
Love Me With All Your Heart175.06
Stand By My Side245.04
I Won't Let You Go625.03
Dance Your Pain Away415
I Was A Flower235
Maybe It Was Magic225

Die bekanntesten Songs von Agnetha Fältskog

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wrap Your Arms Around Me985.17
The Heat Is On934.3
When You Really Loved Someone694.75
If I Thought You'd Ever Change Your Mind684.74
I Won't Let You Go625.03
Can't Shake Loose514.57
Dance Your Pain Away415
The Last Time414.68
The One Who Loves You Now404.85
Man394.97

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?