ANDRÉ HAZES

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE ANDRÉ HAZES
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Eenzame kerstPhilips1976
MammaPhilips1977
De vliegerPhilips1977
Een glaasje bierEMI1979
Kom naar huis toe, mamaPhilips1979
'n VriendEMI1980
Het is koud zonder jouEMI1980
'n Beetje verliefdEMI1981
Zeg maar niets meerEMI1981
Diep in mijn hartEMI1982
Amor, amor, amorEMI1982
ZondagEMI1983
Geef mij je angstEMI1984
Johan, het is koud zonder jouEMI1984
Ik meen 'tEMI1984
Buona sera - Oh MarieEMI1985
Morgen ben ik thuisEMI1985
Al jouw woorden zijn te veelEMI1985
PioveEMI1986
Jij bent allesEMI1986
De glimlach van een kindEMI1987
Een keer in m'n levenEMI1987
Wij ❤ Oranje (André Hazes en het Nederlands elftal)Philips1988
Blijf maar hierEMI1988
Jammer!EMI1989
Ik ben een gokkerEMI1989
Oranje bovenaanEMI1990
ZomerEMI1991
't Rode lichtEMI1991
Ik steek voor ons de kaarsen aanEMI1992
Droomland (André Hazes & Paul de Leeuw)EMI1993
Ik dacht dat het uit was / Ik leef m'n eigen levenEMI1994
Zonder jouEMI1994
Zij gelooft in mijEMI27.09.2004
Vaag en stilEMI11.08.2005
Wij houden van Oranje 2006 (Ali B feat. André Hazes)EMI02.06.2006
Blijf bij mij (André Hazes & Gerard Joling)NRGY14.05.2007
Bedankt mijn vriend (André Hazes & André Hazes Jr.)EMI28.09.2007
Als je alles weet (André Hazes & Dana Winner)EMI23.11.2007
Donker om je heen (André Hazes & Wolter Kroes)EMI04.02.2008
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
'n VriendEMI1980
Jij en ikEMI1984
NuEMI2001
Samen met DréEMI02.11.2007
André Hazes is OranjeEMI2008
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Live in het Concertgebouw Amsterdam 1982USM10.07.2015
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Al 15 jaar gewoon AndréEMI07.10.1994
Het complete hitoverzichtEMI12.09.2005
De Hazes 100EMI Catalogue Marketing22.09.2006
Het complete hitoverzicht - deel 2EMI13.03.2009
Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing22.02.2010
Alle 40 goed deel 2EMI Catalogue Marketing28.01.2011
Best Of - 3CDEMI23.03.2012
Essential Volume 2EMI21.06.2012
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
André Hazes 60 jaarEMI23.09.2011
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
André's Oranje Favorieten - Wij gaan gezellig naar de kroegEMI07.05.2010
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Het beste uit de Hazes 100 van de fans - voor de fansEMI08.09.2006
 

Songs von André Hazes

Sortierung: Titel | Jahr
(Nee), 't zal nooit meer gebeuren
Aan ons is de glorie
Ach je bent er maar heel even (André Hazes & Rachel Hazes)
Al di lá
Al jouw woorden zijn te veel (André Hazes & Marianne Weber)
Al jouw woorden zijn te veel
Alle hoeken van het veld
Alleen
Alleen met jou
Alles kreeg je wat je vroeg
Als het zomer wordt
Als ik dan thuiskom
Als ik de deur achter me sluit
Als ik jou vergeef
Als ik jou zie
Als ik jouw stem maar hoor
Als je alles weet (André Hazes & Dana Winner)
Als je alles weet
Als je bij me bent
Als je hier blijft
Als jij hier bent
Als jij maar bij me bent
Alsjeblieft laat me zeggen schat
Amor, amor, amor
Amore scusami
Bedankt mijn vriend
Bedankt mijn vriend (André Hazes & André Hazes Jr.)
Bekijk 't maar
Bel me nou
Blijf bij mij
Blijf bij mij (André Hazes & Gerard Joling)
Blijf maar hier
Blijf nog even hangen
Bloed, zweet en tranen
Bloed, zweet en tranen (André Hazes & René Froger)
Boem boem
Breng de zon weer in m'n huis
Buona sera - Oh Marie
Che sara
Come prima
Cuore
Dan is 't kerstfeest zo echt
Dan word ik klein
Dat ene moment
Dat is mijn voetballand
Dat moet jij weten
Dat was mijn zomer
Dat zal ik jou echt beloven
Dat zou prettig zijn
De fles (André Hazes & Herman Brood)
De glimlach van een kind
De koning van het plein
De laatste trein
De nacht is m'n leven
De sneuvelkroeg
De vakantie van de eeuw
De vlieger
De waarheid
De wereld is van ons allemaal
De wereld leek zo mooi
De zon schijnt ook voor jou
Denk je nu niet aan de kinderen
Diep in mijn hart (André Hazes & Guus Meeuwis)
Diep in mijn hart
Dievenwagen
Doe met me wat je wilt
Donker om je heen
Donker om je heen (André Hazes & Wolter Kroes)
Droom maar m'n jongen
Droomland (André Hazes & Paul de Leeuw)
Duet uit De Parelvissers (André Hazes & Marco Bakker)
Een glaasje bier
Een keer in m'n leven
Een lach van jou
Een morgen
Een roos voor jou
Een tulp is veel mooier
Een vrouw uit het leven
Eenzaam zonder jou
Eenzame kerst
Eenzame kerst (2004 Versie)
Eleonora
Ga
Ga maar weg
Geef mij je angst
Geef mij je hart
Geloof me
Gisteren was ik nog jouw liefde
Good Luck Oranje
Guanita (André Hazes & Johnny Kraaykamp)
Had toch maar ja gezegd
He
Heb jij dat nu ook?
Heel zijn leven is een spel
Het geef niet
Het hoeft niet meer
Het is koud zonder jou
Het is nooit te laat
Het is te laat
Het kind in mij
Het laatste rondje
Het maakt mij niks meer uit
Hij zoekt zijn eigen vader
Hoe moet ik doorgaan zonder jou
Hoogste tijd
Ik bel
Ik ben daar
Ik ben een gokker
Ik ben weer terug
Ik ben ze kwijt
Ik ben zo eenzaam
Ik blijf bij je
Ik blijf bij jou
Ik blijf eenzaam
Ik blijf toch komen
Ik dacht dat het uit was
Ik ga met jou het leven door
Ik heb stiekem je dagboek gelezen
Ik heb 't altijd al geweten
Ik heb u lief mijn Nederland (André Hazes en het Nederlands elftal)
Ik hou van jou
Ik kan gewoon niet zonder jou
Ik kan je niet vergeten
Ik kan niet meer zonder jou
Ik laat je gaan
Ik leef mijn leven
Ik leef m'n eigen leven
Ik maak van je leven een sprookje
Ik meen 't
Ik neem je mee
Ik red me wel
Ik steek voor ons de kaarsen aan
Ik weet 't zeker
Ik zal er zijn
Ik zal je belonen
Ik zal vanavond niet alleen zijn
Il mondo
I'm Blue
Io che non vivo
Is het te laat
Is het waar
Italiaanse Medley
I've Been Loving You Too Long
Ja dat ben jij
Ja, dat is zijn leven
Ja, ik weet ik word wat ouder
Jammer!
Je ouwe heer
Je speelde met mij
Je verstand op nul
Jij alleen
Jij bent alles
Jij bent het leven voor mij (Willy Alberti & André Hazes)
Jij bent te jong voor mij
Jij denkt maar dat je alles mag van mij
Jij en ik
Jij hebt gelijk m'n schat
Jij wilt niet verder gaan
Johan, het is koud zonder jou
Jouw wereld is de mijne niet
Kerstfeest voor ons
Kleine jongen
Kleine jongen (André Hazes & Trijntje Oosterhuis)
Kleine verschoppeling
Kom met me mee
Kom naar huis toe, mama
Kom terug
Kom terug bij mij
Koningin van de zigeuners (André Hazes & Frans Bauer)
Koningin van de zigeuners
La Mama
Laat de zon maar schijnen
Laat me
Laat me even
Laat me vrij
Laat mij alleen
Laat mij bij haar
Laat mij nu maar gaan
Laat mij zo leven
Laat ze leven
Lach toch nog een keer naar mij
Laila
Later
Leedvermaak
Leef je uit
Leef nu maar je eigen leven
Leven op 't plein
Liefde
Liefde, leven, geven
Maar het is echt te laat
Mag ik dan voor altijd bij je blijven
Mamma
Manke Nelis Medley
Mannenwereld
Melancholie
Met de kinderen naar de kermis
Met jou alleen
Met jou wil ik leven
Met kerst ben ik alleen
Met kerst ben ik alleen (2004 versie)
Mijn concurrent
Mijn kleine meid
Mijn Leidseplein
Minuten duren uren
M'n kind heeft verdriet
M'n oude huis
Mocht de zon verdwijnen
Moet ik geloven
Morgen
Morgen ben ik thuis
'n Afscheidskus
'n Ander
'n Beetje verliefd
'n Beetje verliefd (André Hazes & Karin Bloemen)
'n Volle maan
'n Vriend
Na na na
Nederland Oranjeland
Nederland, mijn droom komt uit
Nee, nooit meer
Neem me mee
Niemand laat zijn eigen kind alleen (André Hazes & Willeke Alberti)
Niemand zoals jij
Niet mee bemoeien
Noem jij dat liefde
Non ho l' etá
Non pensare a me
Nou ben ik aan de beurt
Nu ik weet wat ik mis
Nu jij hier niet meer bent
Oh als jij eens wist
Onder de bomen van het plein (Paul de Leeuw met André Hazes)
Op de hoek van de straat
Op de schoorsteen staat een foto
Op 'n eiland
Opnieuw beginnen
Oranje bovenaan
Oranje, mijn Nederland
Oranje, You'll Never Walk Alone
Over en uit
Papa
Piove
Poei poei
Praat met mij
Probeer eens te lachen
Rio's carnaval
Roberta
Rotzooi? Je zegt het maar
S.O.S. Mozambique (Dutch Artists Sing For Mozambique)
Samen
Samen kunnen we Europa aan
Sei rimasta sola (André Hazes & Willeke Alberti)
Sinds jij weg bent
Slaap jij nu maar door
Slaap zacht
Sleur
Sorry (André Hazes & Lisa Boray)
Speel niet met vuur
Spijt
Sterk wil ik zijn
Stille Nacht, Heilige Nacht
Stoppen
Straks is het zomer
't Geeft niets meer
't Is voorbij
't Rode licht
't Zijn momenten
Terug bij mij
Terug in de tijd
The Thrill Is Gone (André Hazes & Kaz Lux)
Toe laat me
Twee bruine ogen
Twee lippen zo rood
Twee weken
Uit m'n bol (André Hazes & Paul de Leeuw)
Uit m'n bol
Vaag en stil
Vaarwel
Vandaag
Veel is 't niet
Vergeef 't mij
Vergeet jouw wereld
Vertel me de waarheid
Vissen (André Hazes & Piet Römer)
Volare
Volgens mij ben ik getrouwd
Voor altijd bij jou
Voor altijd hier bij mij
Voor mij geen kerstdiner
Voor mij geen slingers aan de wand
Vroeger
Waar ben jij
Waar ik voor leef
Waarom (André Hazes & Peter Beense)
Waarom
Waarom ik
Want ik hou van jou
Was ik nog maar een keer negen
Wat ik ook doe
Wat is dan liefde
Wat kan ik doen om dit te helen
Wat 'n ander ook zegt
We Are The Champions
We doen 't allemaal
We gaan er eentje pakken
We gaan gezellig naar de kroeg
Weer een dag voorbij
Wees blij dat je nog leven mag
Wees zuinig op m'n meissie (André Hazes & Roxeanne Hazes)
Wees zuinig op m'n meissie
What'd I Say (André Hazes & Herman Brood)
Wie ben jij
Wij ❤ Oranje (André Hazes en het Nederlands elftal)
Wij allemaal (zullen achter jullie staan)
Wij gaan gezellig naar de kroeg
Wij houden van Oranje 2000
Wij houden van Oranje 2006 (Ali B feat. André Hazes)
With These Hands
Witte rozen
Working In A Coal Mine
You'll Never Walk Alone
You've Lost That Lovin' Feelin' (André Hazes & Johnny Logan)
Zal jij mij nooit vergeten
Zeg geen nee tegen het leven
Zeg maar niets meer (André Hazes & Cor Bakker & Laccorda)
Zeg maar niets meer
Zij gelooft in mij (André Hazes & Xander de Buisonjé)
Zij gelooft in mij
Zo heb ik het nooit bedoeld
Zo zal het altijd moeten zijn
Zomer
Zondag
Zonder jou
Zonder problemen
Zoveel jaren
Zwijgen is goud

Alben von André Hazes

25 jaar Hazes - Het allerbeste van
25 jaar Hazes - Live in de Amsterdam Arena
Al 15 jaar gewoon André
Alle 40 goed
Alle 40 goed deel 2
Alleen met jou
André Hazes 60 jaar
André Hazes is Oranje
André's Oranje Favorieten - Wij gaan gezellig naar de kroeg
Best Of - 3CD
De allerbeste van
De Hazes 100
De vlieger & 17 andere successen
Dit is wat ik wil
Eenzaam zonder jou - Het complete albumoverzicht
Eenzame kerst
Essential Volume 2
Gewoon André
Gewoon voor jou
Good Luck Oranje (André Hazes en het Nederlands elftal)
Hazes - Limited Gold Edition
Hazes zingt Hazes
Het complete hitoverzicht
Het complete hitoverzicht - deel 2
Innamorato
Jij bent alles
Jij en ik
Kerstfeest voor ons
Kleine jongen
Liefde, leven, geven
Live Box 1982 & 2002
Live concertgebouw
Live in het Concertgebouw Amsterdam 1982
Mamma
Met heel mijn hart
Met liefde
Mijn gevoel
'n Vriend
Nu
Onder de mensen
Samen
Samen met Dré
Strijdlustig
Voor jou
Voor mijn vrienden
Want ik hou van jou
Zo is het leven
Zoals U wenst mevrouw!
Zonder zorgen

DVDs von André Hazes

25 jaar Hazes - Live in de Amsterdam Arena
André Bedankt! - Afscheidsceremonie Amsterdam ArenA
Bloed zweet en tranen - Zijn levensverhaal
Het beste uit de Hazes 100 van de fans - voor de fans
Jubileumconcert '94
Live Box 1982 & 2002
Zij gelooft in mij

Die bestbewerteten Songs von André Hazes

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Hoogste tijd65.5
Het laatste rondje55
Geef mij je angst194.95
't Rode licht84.75
Zij gelooft in mij224.73
Zeg maar niets meer174.53
'n Beetje verliefd234.43
De vlieger264.38
Mamma84.38
Kleine jongen144.36

Die bekanntesten Songs von André Hazes

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
De vlieger264.38
'n Beetje verliefd234.43
Zij gelooft in mij224.73
Geef mij je angst194.95
Blijf bij mij (André Hazes & Gerard Joling)193.95
Wij ❤ Oranje (André Hazes en het Nederlands elftal)193.68
Zeg maar niets meer174.53
Ik meen 't164.31
Droomland (André Hazes & Paul de Leeuw)163.25
Bedankt mijn vriend (André Hazes & André Hazes Jr.)163.06

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?