ANDRÉ VAN DUIN

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE ANDRÉ VAN DUIN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Hé hé ik ben AndréPhilips1965
Stoelen stoelenPhilips1965
AgathaCNR1970
't MercasolkindjeMercasol1970
't Is raar (Ria, André & Frans)Decca1971
De zenuwpeesCNR1972
AngeliqueCNR1972
Jo met de jojoCNR1972
Het bananenliedCNR1972
La lala la lala laCNR1973
Het oliedCNR1974
De tamme boerenzoonCNR1974
DoorgaanCNR1975
VerkniptCNR1975
WillempieCNR1975
Onzichtbare AndréCNR09.1976
Tingelingeling (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)CNR1977
Ta-ta-ta / Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeerCNR1977
Nee nou wordt-ie mooi! (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)CNR1977
A Woman In LoveCNR1978
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))CNR1979
Geef mij maar een neut (Dik Voormekaar Team)CNR1979
Willy Alberti bedanktCNR1980
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)CNR1980
Het ziekenhuis weer uit (Dik Voormekaar, Meneer de Groot)Sonopresse1980
Me kammetje / Ik heb 'm nog wel (André van Duin / Jut & Jul)CNR1981
Ik ben Joep Meloen / Ik wil met jou wel zeven weken (Joep Meloen)CNR1981
Flip Fluitketel / Er staat een paard in de gangCNR1981
GatzdeladigeeCNR1982
Waar is de steek van de keizer?CNR1982
Bim bam / Als je huiltCNR1982
De Heidezangers / De KonsnertzangeresCNR1983
De HeidezangersCNR1983
Want het is zomerCNR1984
Wij zijn de vuilnismanCNR1984
Een echte vriendCNR1984
Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje / Daar ben ik niet blij mee (André van Duin / Simon Naaigaren)CNR1985
Mijn opoe heeft een zadel op d'r rugCNR1985
Voor de kat's vioolCNR1986
Barbecue / Voor de kat's vioolCNR1986
BingoCNR1987
Duudeljoo (Duinstappers)CNR1987
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)Qualitel1987
'n Biljartje (André van Duin & Frans van Dusschoten)CNR1987
Lied voor vrijgezellen (Ome Joop)CNR1987
De HotdogCNR1989
35 koeienCNR1991
Grote voetenCNR1992
Pizza lied (Effe wachte...)CNR1993
Ben je eenzaam vannachtCNR1993
De buurtsuper (Goeiemorgen, goeiemiddag)CNR1995
Jas aan, jas uit (André van Duin & Klazien uit Zalk)CNR1996
Kaars in het donkerDino1999
De sambaballensambaCNR2001
Ta-ta-taCNR2001
Bim bamCNR2001
Er staat een paard in de gangCNR2001
De balletjes van de KoninginNRGY10.02.2009
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)NRGY08.07.2009
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
André van DuinCNR1972
Kerstfeest met AndréCNR1978
WijCNR1982
Effe wachte...CNR1993
Recht uit het hartDino1999
TijdloosArcade17.02.2012
Van Duin zingt SonneveldUSM04.11.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Bim bamArcade23.06.2000
Het beste van... - Komische liedjesCNR2005
Back To Back (André van Duin & Lange Jojo)Universal16.02.2015
 

Songs von André van Duin

Sortierung: Titel | Jahr
11 veelgevraagde geluidseffecten
35 koeien
634-5789 (Heroes & Friends Of Rock & Roll feat. André van Duin, Herman Brood & Jan Rietman)
A Woman In Love
Aan de Amsterdamse grachten (André van Duin & Het Zwanenkoor)
Agatha
Aijohee (Koos Grandioos)
Alle koeien
Als de zon schijnt
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)
Als je huilt
Angelique
Annemarie
Barbecue
Belt u maar
Ben je eenzaam vannacht
Bim bam
Bingo
Blij
Brandend zand
Burgemeester Beekmanlaan
Carolien
Chanson Hollandaise (André van Duin & Ron Brandsteder)
Come On Little Baby
Daar ben ik niet blij mee! (Simon Naaigaren)
Daer was laetst een boer
Dat wij verschillen van elkaar
De balletjes van de Koningin
De buurtsuper (Goeiemorgen, goeiemiddag)
De disk(me) sjokkie
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)
De groetjes van Ruud
De Heidezangers
De Hotdog
De Housevrouwen House
De Konsnertzangeres
De laatste ronde
De rol van de behanger
De sambaballensamba
De tamme boerenzoon
De tiroler
De zenuwpees
Doelpunt! (De officiële voetbal pizza) (André van Duin & het nationale pizza elftal)
Doorgaan
Dromen
Duudeljoo (Duinstappers)
Een boutje en een moertje en een schroefje en een nippeltje
Een cent / Poen
Een echte vriend
Er staat een paard in de gang
Eskimo (Zangeres Zonder Raam)
File
Flip Fluitketel
Foto-albums
Gatzdeladigee
Geef mij maar een neut (Dik Voormekaar Team)
Gelukkig kerstfeest (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)
Groene zeep
Grote voeten
Hallo hallee
Happy X-mas (War Is Over) (Artiesten voor het Ronald McDonaldhuis)
Hassebas
Hé hé ik ben André
Het bananenlied
Het dorp
Het eerste wat ik denk
Het koeienlied (Blue Moon) (Lou Koe en de koeien)
Het leven is te mooi
Het naaimachine lied
Het olied
Het ouwe theater
Het ziekenhuis weer uit (Dik Voormekaar, Meneer de Groot)
Het ziekenhuis weer uit
Hoe leit dit kindeke / Zilv'ren bel / Heel lang geleê in Betlehem
Hoor je hoe de eng'len zingen / Klokken luiden in deze nacht / Gloria in exzelsis deo
Hup faldera (medley) (Meneer en mevrouw de Bok)
Ik ben Joep Meloen (Joep Meloen)
Ik bijt op een houtje
Ik heb 'm nog wel... (Jut & Jul)
Ik heb mijn dag niet vandaag
Ik heb m'n boerenkiel aan
Ik hou van jou
Ik trek met m'n band door 't hele land
Ik voel dat ik haar mis
Ik weet het niet (De Buurtbrothers)
Ik wens u een prettig kerstfeest / De herdertjes lagen bij nachte / Ik wens u een prettig kerstfeest
Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeer
Ik wil met jou wel zeven weken... (Joep Meloen)
Jas aan, jas uit (André van Duin & Klazien uit Zalk)
Je kindertijd
Jingle Bells / Ga je mee, ga je mee, ga je mee / Hoor hoe de sneeuwbel tingeling, ting, ting, tingeling klinkt
Jo met de jojo
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))
'k Loop in m'n blootje voor m'n broodje
Kaars in het donker
Kietel me niet
Kleine meid
Komt allen tesamen / Nu sijt wellecome / Met kerstmis vraag ik jou m'n schat
La lala la lala la
Leed en ellende
Lied voor vrijgezellen (Ome Joop)
Limericks
Luister nou even naar mij
Maar voor de rest gaat alles goed
Margootje
Me kammetje
Medley (Meneer en mevrouw de Bok)
Medley: Glaasje op laat je rijden (Mevrouw en Meneer de Bok)
Mijn allergrootste fan
Mijn naam is Jaap (Jaap Aap)
Mijn opoe heeft een zadel op d'r rug
Mijn wereld (André van Duin & Willeke Alberti)
Moet ik lopen?
Mooi Amsterdam (André van Duin & Het Zwanenkoor)
'n Biljartje (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)
Nee nou wordt-ie mooi! (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)
Olé we zitten hier oké (Dik Voormekaar)
Ome Cor heb een drilboor
Ome Joop ik moet plassen (Dik Voormekaar Team)
Onze kat
Onzichtbare André
Op 'n dag als vandaag
Oranje boven
Oranjeboomstraat
Pizza lied (Effe wachte...)
Rammen maar (Ramaya)
Ritsie weer open
Rondje met m'n hondje (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Rondvaartboot (Ria, André & Frans)
Samen door het witte wonderland / Gisteren kwam bij ons de kerstman thuis / Rudolf, zo heet het rendier
Samen door winterwonderland medley
Samen een straatje om
Samen in bad
Schrijf naar Ome Joop (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)
Stereo test (Ome Joop m.m.v. Dik Voormekaar, Harry Nack en Mijnheer de Groot)
Stille Nacht / Als met kerstmis de kaarsjes branden gaan / Er is een kindeke geboren op aard'
Stoelen stoelen
Straat van vroeger
't Is raar (Ria, André & Frans)
't Mercasolkindje
't Was aan de Costa Del Sol (Sugar Lee Hooper & André van Duin)
Tante Alida
Ta-ta-ta
Tingelingeling (André van Duin presenteert: Ome Joop en het Dik Voormekaar koor)
Toch was ik gelukkig
Totdat ik jou zag
Twiedel twiet
Ui, goed voor u!
Vaak droom ik van een wit kerstfeest / Wil je met mij de kerstboom versieren / Ik ben thuis met kerstmis
Vanuit een mandje
Verknipt
Vodden / Huis, tuin & keuken liedje (André van Duin & Claudia de Breij)
Voor de kat's viool
Voor de rest gaat alles goed
Voor een vrolijk gezicht
Vrede op aard' / O denneboom / Ik wens u allen een prettig kerstfeest
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)
Waar is de steek van de keizer?
Waar zijn de orgels
Want het is zomer
Wat moet ik doen zonder jou?
We gaan naar Rome toe (Hi, ha, honderiem) (André van Duin & Het Nederlands Elftal)
Welbedankt voor de bloemen
Wij
Wij willen W.W.
Wij zijn de rijdende rechter
Wij zijn de vuilnisman
Willempie
Willempie (Oranje boven)
Willy Alberti bedankt
Wonderkind
Zandzakken voor de deur (Ome Joop)
Zeer zuiver en zeker gezongen
Zitten in de zon
Zo heerlijk rustig
Zou de zon nog wel schijnen zonder jou?

Alben von André van Duin

10 jaar André van Duin
25 Jaar
And're André - 50 onvergetelijke liedjes
And're André - 50 onvergetelijke liedjes 2
And're André - 50 onvergetelijke liedjes 3
And're André - 50 onvergetelijke liedjes 4
And're André - Onvergetelijke liedjes 5
André van Duin
André van Duin 2
André van Duin's Pretmachine (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Back To Back (André van Duin & Lange Jojo)
Bim bam
Dag, dag, heerlijke lach (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Da's pas lachen!
De Buurtbrothers
De grootste hits van André van Duin
De lach-of-ik-schiet Show (Dik Voormekaar)
De tamme boerenzoon
Dit ben ik
Dit was: De Dik Voormekaar show... Goedenmiddag!!! - Paro-III-en (Dik Voormekaar)
Dubbel
Effe wachte...
Feest met André
Feest met meneer en mevrouw de Bok (Meneer en mevrouw de Bok)
Het beste van... - Komische liedjes
Kerstfeest met André
Lach om het leven (André van Duin & Frans van Dusschoten)
Op z'n allerbest
Presenteren Animal Crackers (André van Duin & Jaap Aap)
Recht uit het hart
Solo
The Medleys
The Summer Medleys
Tijdloos
Typisch André
Van Duin zingt Sonneveld
Wij
Wij twee
Zijn allermooiste liedjes
Zing
Z'n allergrootste hits

DVDs von André van Duin

André van Duin's Tele-Archief 1
André van Duin's Tele-Archief 2
André van Duin's Tele-Archief 3

Die bestbewerteten Songs von André van Duin

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Mijn allergrootste fan65.33
De tamme boerenzoon105
Doorgaan84.88
Ik wil met jou wel dansen, maar m'n voeten doen zo zeer64.83
Vrienden blijven doen we altijd (André van Duin & Willeke Alberti)94.78
Aijohee (Koos Grandioos)74.71
Angelique104.6
Als de zon schijnt (Zomermix 2009)74.57
Oranje boven74.57
Ta-ta-ta94.56

Die bekanntesten Songs von André van Duin

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Bim bam254.16
De balletjes van de Koningin233.57
Er staat een paard in de gang193.68
Als de zon schijnt164.25
Ome Cor heb een drilboor153.93
'k Heb hele grote bloemkoole (André van Duin (als meneer de Bok))143.36
Nederland, die heeft de bal (André van Duin & Het Nederlands Elftal)142.57
Wij zijn de vuilnisman142.14
Willy Alberti bedankt134.46
35 koeien133.54

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?