ANNA ERIKSSON

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Anna Eriksson, Ile Kallio, Kaija Kärkinen, Esa Nieminen

DISCOGRAPHIE ANNA ERIKSSON
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Meidän paratiisi (Anna Eriksson & Jari Sillanpää)MTV / AXR1997
Jos mulla olisi sydänWEA2012
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Anna ErikssonMTV04.04.1997
Odota muaMediamusiikki20.09.1999
Kun katsoit minuunUniversal26.10.2001
Kaikista kasvoistaUniversal14.11.2003
Sinusta sinuunUniversal26.10.2005
IhodeUniversal14.11.2007
Garden Of LoveWEA24.02.2010
ManaWEA2012
 

Songs von Anna Eriksson

Sortierung: Titel | Jahr
53rd Street Last Virgin
Aiemmin
Aina yksin
Ajattelen sua
Anno Domini
Blue Eyed Soldier
Damien
Ei se mennyt niin
Eliseen
Et itkeä saa Argentiina
Garden Of Love
Have Yourself A Merry Little Christmas
Hiljaa huokaa yö
Holy Water
Huojuva talo
Ilman sua
Ilta ja viini
Ilta yöhön kuljettaa
Iso ikävä
Jää
Jos
Jos mulla olisi sydän
Jos Otavasta tähti putoaa
Juliet ja Joonatan
Kaarina ja kuu
Kaikista kasvoista
Kajaanista pohjoiseen
Katso suoraan silmiin
Kesä hengittää
Kesä yhdessä
Kesällä kerran
Kevät Ateenassa
Kevätyö
Kissa kuumalla katolla
Koskaan koskaan
Kuka saa sut nyt
Kulje ohi
Kun katsoit minuun
Lähden lentoon
Leikin loppu
Lintu
Maailma palelee
Mad Girl’s Love Song
Meidän paratiisi (Anna Eriksson & Jari Sillanpää)
Miksi sanoit sen
Mitä jää
Mustavalkoiseen
Muukalainen (Anna Eriksson & Pasi Laihonen)
Ne kutsuvat sua
Niin se käy
Odota mua
Oikotiellä taivaaseen
Olen kaunis
Olit minulle liian kylmä
On roolit vaihtuneet
Oot voimani mun
Orjantappuran ruusut
Paha mies
Pamela
Paratiisin tie
Pariisi
Pelasta mut häneltä
Pohjoisen lilja
Poison
Rakkauden ateisti
Rakkauden saari
Rakkautta tää on vain
Sadan yön salaisuus
Sammui taivaalla tähti
Sanokoot mitä vaan
Se siitä rakkaudesta
Sen siitä saa
Sinä olet taivas
Sisälläin polttaa
Sitäkö tää on
Spine Againts Your Spine
Sukellat mun sieluun
Sumujen silta
Sun luokses ikävä on
Tähän me tultiin
Tahdon pois
Tanssiin vaan
Tien selvemmin nään
Tikaritaivas
Toisesta huoneesta
Turhaa
Turn Out The Lights
Vain sun
Vie se pois
Vieraat huoneet
Viimeisen kerran
Voi ei
You Get Me (Seal feat. Anna Eriksson)

Alben von Anna Eriksson

Anna Eriksson
Annan vuodet
Garden Of Love
Gloria
Ihode
Kaikista kasvoista
Kun katsoit minuun
Mana
Odota mua
Parhaat - Seurataan johtajaa
Sinusta sinuun

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?