ANNEKE DOUMA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

DISCOGRAPHIE ANNEKE DOUMA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Mandolino (Anneke Duma)CNR1966
Een album vol foto's (Anneke Duma)CNR1966
De jodelschool (Anneke Duma)CNR1966
Onder de lantarenFontana1981
FriezelietFrigram1983
WâldsangFrigram1983
BonkefeartNico's1997
Krystfeest yn't buertsje (Anneke Douma & Annemarie Joritsma)Nico's1997
Neem mij zoals ik benMarista17.10.2008
It giet oan (Anneke Douma en Michiel Sampon)Starhunter22.01.2010
De Woanark (Ut Woanskip)Nico's 
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Frysk bloed sjong op (Anneke Douma mei De Sambrinco's)Universe1970
Moai sûnder WjergeaFrigram1983
Sjongt...Frigram1990
Op AventoerNico's1996
As In StjerNico's1997
PadamMarista10.06.2016
 

Songs von Anneke Douma

Sortierung: Titel | Jahr
Al sil de hiele wrâld foroarje
Ald en nij (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
As ik in miljonêr wie
As om 'e toer
As 't aanst wer simmer wurdt
As't aanst wer simmer wurdt
Bonkefeart
Bonkevaart
Bylden fan myn bernejierren
Clivia
De Boalserter merke (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
De Fryske jager (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
De jodelschool (Anneke Duma)
De jûntiid falt
De Ljouwert merke (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
De man fan myn dreamen
De sinne skynt as ik dy sjoch
De Skotse trije (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
De Woanark (Ut Woanskip)
Dream mei my
Dúnsje de sirtaki mei dyn hert
Een album vol foto's (Anneke Duma)
Eltse dei op 'e nij
Foarjier
Friezeliet
Frjemde mânlju
Fryske sang (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Fryske teltsjes (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Fryslân, oh Fryslân
Grouster weagen (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Het is koud zonder jou
Ik gean noch lang net nei hûs
Ik haw in dream
Ik tankje dy
Ik wol in tút fan dy
It âlderhûs
It doarp
It feintsje fan Menaem
It froalike famke (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
It giet oan
It giet oan (Anneke Douma en Michiel Sampon)
It heitelân
It heitelân (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
It liet fan ús mem
It waar kin gau feroarje
Johnny jodel nog eens wat (Anneke Duma)
Krystfeest yn 't buertsje
Krystfeest yn't buertsje (Anneke Douma & Annemarie Joritsma)
Mandolino (Anneke Duma)
Mar ik hoopje dat ik my fersin
Mar moarn is alles wer foarby
Meitjsje mar in protte wille
Myn berthûs (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Neem mij zoals ik ben
Nim my sa't ik bin
Oan 'e kaei yn Harns
Oeral davert in liet
Onder de lantaren
Simmerjûn
Simmermoarn
Simmermoarn (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Skûtsjesile
Sliep sêft myn berntsje
Sneintejoun
Spegels
Ster van Santa Rosa (Anneke Duma)
Stil is de nacht
Súnder dyn leafde
't Heringtentsje
Te maaie
Under de krystbeam
Us pake's klok (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Wa sjongt mei? (De maitiid/ It Dokkumer Lokaeltsje/Boppeslach)
Wâldsang (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Wâldsang
Wês myn skulplak foar de nacht
Widzesang fan 't seemanswiif (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Wil je weggaan van mij? (Anneke Duma)
Wolkom moaie simmer
Yn 'e lijte by de sédyk
Ynskje en Oark (Anneke Douma mei De Sambrinco's)

Alben von Anneke Douma

As In Stjer
Dream mei my
Frysk bloed sjong op (Anneke Douma mei De Sambrinco's)
Moai sûnder Wjergea
Nim my sa't ik bin
Op Aventoer
Padam
Sjongt...

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?