ANTZY SAMÍOU

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE ANTZY SAMÍOU
Discographie Singles

TitelLabelRelease
AspiriniHeaven10.2008
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
To adynato simio mouMinos1993
I pio glikia mou amartiaRCA1995
Tou érota i michaníRCA1996
ChaosRCA1997
ApousiesRCA1998
Didymi psychiAlpha1999
AxizoAlpha2000
AntzyAlpha12.2001
100 foresAlpha03.2003
EsthisisAlpha2004
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Ki egó edó (I megalyteres epitychies)RCA2000
 

Songs von Antzy Samíou

Sortierung: Titel | Jahr
100 fores
Agoráki mou
Akómi mia forá
Amiveos érotas (Stamátis Gonídis & Antzy Samíou)
Anastasi
Angelos xanthos
Anixe to parathyro sou
Apotelesma
Apothimeno
Apousies
Ase me
Aspirini
Axizo
Chaos
Den agapo gia mia nychta
Den boró na kimitho
Den ipologiza ti ekana
Den xechniese
Devteri fóra
Didymi psychi mou
Dikeoma sou
Diplí grammí
Echo kako proesthima
Egó den ime fili mias chrisis
Ekatommyria
Ela bes
Emis o moni mas
Eshati prodosia
Esthisis
Fantaraki
Fotiá
Ftaname
Ftei
Fyge alla
Gia mia trela
Gi'afta ta matia
Gine ta matiá mou
Hanis
I pio glikia mou amartia
Imarton
Imisfera
Kaftra
Kanis den ine kanenos
Ke ezisan oli kala
Ki egó edó
Ki iche ena fengari
Kleftes ke astynomi
Lagno
Lathos sou
Ligi hara
Ma an fygis
Ma pios ise esy
Me goítepse
Mi
Mi fevgis apopse
Mi gyrnas
Mi me lipase
Mi mou milás
Mi mou tázis
Mia ke kali
Mia mera makria ine to avrio
Mia sou ke mia mou
Min anisychis móro mou
Mine
Misos
Mou kolás
Mou lipses
Na apologithis
Na gyrisis móno
Nychta nychta
Óla
Os edó
Otan horizoun dio i kardies
Oute kapnizo oute pino
Paraforos erotas
Parallili agapi
Pes mou giati
Pes mou ti
Petra
Pikri ousia
Pino ke metho
Pios
Ponos ise ke klamata
Pou mirazoun dynami
Psémata
Richte sto gyali farmáki
S'agapó poly
Salómi
San dyo stagones
Se thélo na parakalas
Simio anaforas
Skliró mou agóri
Soma ke psychi
Sta matia me kite
Stigma
Sto kalo
Ta tragoudia ta thlimmena
Tama
Teliosame
Tha sinantithoume (Antzy Samíou & Níkos Nomikos)
Tha trechis ke den tha ftanis
Thelo agori mou
Thélo na diloso erotevmeni
Thélo na vro
Thymáme
Ti katalathes
Ti lipame
Ti zitás
To adynato simio mou
To kalytero pedi
To manna
To potami de girizi piso
To souxe tis epochi mas
To zitianaki
Tóra poio kormí
Tou érota i michaní
Tyrannieme
Votsaláki
Xefygame
Zitousa mia etia

Alben von Antzy Samíou

100 fores
Antzy
Apousies
Axizo
Chaos
Didymi psychi
Esthisis
I pio glikia mou amartia
Ki egó edó (I megalyteres epitychies)
To adynato simio mou
Tou érota i michaní

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?