BENNY NEYMAN

3 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE BENNY NEYMAN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
AmsterdamElf Provinciën1975
In mijn fantasieElf Provinciën1975
Jeugdsentiment, sentimental trendElf Provinciën1977
LotjeCNR1977
15 jaarCNR1978
Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moetCNR1979
Onze straatCNR1979
Zo ben jijCNR1979
Ik weet niet hoeCNR1980
'k Zal je hebCNR1981
VrijgezelCNR1981
Liefde is als een sigaretCNR1982
Verder valt 't wel mee (Benny Neyman & Bonnie St. Claire)CNR1983
Vrij en bij jou zijnCNR1983
Der JunggeselleCNR1983
ZigeunerbloedCNR1984
Het land van het zwarte goudCNR1984
Waarom fluister ik je naam nogCNR1985
Zolang je bij me bentCNR1985
Dann ruf ich wieder deinen NamenBellaphon1985
Laat me huilenCNR1986
SuperstarCNR1986
Jij was / Dat moet toch gaanCNR1986
Jij wasCNR1986
Laß mich träumenBellaphon1986
Ga niet weg van mijCNR1987
Ich bin mit meinen Sorgen nach Rhodos geflogenBellaphon1987
Im Himmel darf man sich nicht küssenBellaphon1987
NegentientoenCNR1987
Alleen jijCNR1988
RoodCNR1988
Hete ademCNR1989
Het samen zijn met jouCNR1989
Op een mooie zomermorgenCNR1989
De pijn verdwijnt vaak met de jarenCNR1990
Ergens steekt nergensCNR1990
GrenzeloosCNR1990
Liefde voor het levenCNR1992
Je weet niet wat er in de sterren staatCNR1992
In vuur en vlamCNR1993
Gun me nog wat tijdCNR1993
Of ik je terug zal zienCNR1993
NiemandslandCNR1994
Ik wil een kusCNR1994
Een vader en z'n zoonCNR1994
Scherven van je levenCNR1995
Kraters op de maanCNR1996
Met jou wil ik levenCNR1996
LevenCNR1998
Ik wil je terugCNR1999
Zolang je bij me bent (Benny Neyman & Conny Vandenbos)Red Bullet2003
Durf te zijnGolden Voice2004
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Ik wilde als Orpheus zingenElf Provinciën / Dureco1974
Samen zijn we rijkCNR1978
Gouden regenCNR1979
In mijn fantasieDureco1980
Vlinders van de nachtCNR1981
Leven van liefdeCNR1982
Het zwarte goudCNR1984
Voor als je ooit weer bij me weggaatCNR1986
Laß mich träumenBellaphon1987
Tussen rood en smaragdCNR1989
15 jaarDino1990
GrenzeloosCNR1990
Later is te laatCNR1992
Dichter bij jouCNR1993
Scherven van je levenCNR1995
Bloemen op ijsCNR01.11.1996
Dann ruf ich wieder deinen NamenBellaphon1996
Je dromen achternaCNR21.11.1997
Puur NeymanCNR1999
Hollands Glorie - Duetten metCNR2004
Trok nao BlouwdörrepMarlstone2004
OnverwachtGolden Voice21.09.2007
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
De beste vanCNR1980
De 28 grootste successen vanCNR1991
Hollands Glorie - De mooiste Griekse liedjesCNR05.05.2003
Hollands Glorie [2008]CNR28.07.2008
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Adieu - Oeuvre overzicht 1974-2007Tabtoo05.12.2008
 

Songs von Benny Neyman

Sortierung: Titel | Jahr
15 jaar
Aan de rivier
Aan 't einde van de regenboog
Adieu
Afscheid
Afscheid nemen
Agapimou
Alleen is maar alleen
Alleen jij
Alles wat telt
Als
Als ik geweten had
Als ik naar liefde zoek
Als je komt
Als je ooit weer bij me weggaat
Alweer
Alweer alleen
Amsterdam
Angstlied
Anne Frank
Bang in het donker
Ben je daar
Benidorm
Bernadette
Bij mij (Benny Neyman & Bonnie St. Claire)
Bijna requiem
Bla bla bla
Bleib so wie du bist
Blijf gewoon jezelf
Blijf vannacht bij mij
Bloemen op ijs
Brief aan een zanger
Buenos Aires
Carrousel
Centraal Station
Charley
Cirkels van tijd
Côte D'Azur (Benny Neyman & Lucette Snellenburg)
Côte D'Azur
Daar ga je dan
Dagmar
Dan valt 't afscheid minder zwaar
Dann ruf ich wieder deinen Namen
Dao kump 'nen daag
Dat huilen heeft geen zin
Dat moet toch gaan
De eerste keer
De gordel van smaragd
De laatste zilte traan
De Marokkaan
De optimist
De pessimist
De pijn verdwijnt vaak met de jaren
De stroom
De waarheid zoek ik in je ogen
De weg naar huis
De wereld is nog niet vergaan (Benny Neyman & Jeroen van Barneveld & De Mastreechter Staar)
De zeelui komen aan wal
Der Junggeselle
Der Optimist
Dichter bij jou
Die Freunde einer Nacht
Die Spuren unserer Liebe
Dimitrimou
Drinklied
Droom
Du und ich
Durf te zijn
Dwalen (Benny Neyman & Conny Vandenbos)
Een dag in Parijs
Een vader en z'n zoon
Ein Stück von meinem Leben
Eindelijk alleen
En hoe
Ergens steekt nergens
Ewig ruft die Liebe
Foto van mam
Freunde der Nacht
Ga niet weg van mij
Gebroken glas
Geef me vriendschap
Genoeg gepraat, genoeg gezwegen
Gevangen in een vreemd verlangen
Gewoon verliefd
Giganten
Gouden regen
Grenzeloos
Grijze muizen
Grillen der natuur
Gun me nog wat tijd
Hallo met mij
Hallo?
Het goud dat ik vond
Het is voorbij
Het land van het zwarte goud
Het leven blijft gewoon z'n gang gaan
Het samen zijn met jou
Het spaghetti lied
Het wordt tijd
Hete adem
Hoe lang al
Hoe zou het met je gaan?
Hoelang al
Hoeveel geheimen kent 'n hart
Hommage aan Conny
Hymne à la France
Ich bin mit meinen Sorgen nach Rhodos geflogen
Ich will hier weg
Ik ben blij dat ik je niet vergeten ben
Ik ben geen achttien meer
Ik geloof in jou
Ik had me nog wel zoveel voorgenomen
Ik heb alles aan zien komen
Ik heb de hemel niet verdiend
Ik heb je zo 't liefst
Ik hield van jou
Ik hou van jou
Ik mis je
Ik voel m'n hart weer slaan
Ik weet niet hoe
Ik wil alles
Ik wil een kus
Ik wil hier weg
Ik wil je terug
Ik wilde als Orpheus zingen
Ik zag in jou het paradijs
Ik zeg niet dat ik van je hou
Ik zou het weer zo doen
Im Himmel darf man sich nicht küssen
In de nacht (Benny Neyman & Bonnie St. Claire)
In mijn fantasie
In vuur en vlam
Is het waar?
Jack, de wilde Mustang
Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moet
Je mag overal van houden
Je moet niet bang zijn voor het leven
Je weet niet wat er in de sterren staat
Jeugdsentiment, sentimental trend
Jij bent mijn grootste leugen
Jij en ik
Jij maakt het beest in mij los
Jij was
Jij zult nooit meer naast me lopen
Johan
Johnny
Jong, blief toch gewoen
Jouw ogen
Jouw verhalen (Generale)
'k Zal je heb
Kerstdagen van toen
Kind van de wind
Koekje van eigen deeg
Kop op, Louis
Kraters op de maan
La mamma
Laat maar lekker gaan
Laat me huilen
Laß mich träumen
Later is te laat
Let It Be Me (Neyman & Willé)
Leve de liefde
Leven
Leven van liefde
Lieder sind manchmal so schön
Liefde is als een sigaret
Liefde is blind
Liefde no. 4
Liefde slaat 'n brug (Benny Neyman & Maribelle)
Liefde voor het leven
Loat mer lekker goon
Lotje
Ludduvvudduh
Maar we gaan door met ademhalen
Mamma
Marie-Louise
Marinella
Marjan
Meer kerels dan kerken
Meisje
Mensen (Benny Neyman & De Mastreechter Staar)
Mestreechs is neet breid
Met jou wil ik leven
Mie Mestreech
Mie sjoenste kedooke
Mijn liefdes
Mijn schaduw
Mijn wereld stond stil
Mijn zoon
M'n land
Mooi zijn alle vrouwen
'n Andere wereld
Neet foetele
Negentientoen
Net als in 't begin
Net toen ik jou nodig had
Niemandsland
Noondedju
Num d'n tied
Nur wer die Liebe liebt
Ode aan Maastricht
Of ik je terug zal zien
Oh Benny, oh Nana (Tineke Schouten & Benny Neyman)
Oh, How I Miss You Tonight (Neyman & Willé)
Omdat je voortleeft in m'n hart
Omdat we niet zoveel verschillen
Ondanks alles
Onze straat
Oog om oog
Op een mooie zomermorgen
Opa Jansen
Paardestaarten
Pio kali i Monaxia (Benny Neyman & Tina Selini)
Poëziealbum (Benny Neyman & Lucette Snellenburg)
Poëziealbum
Rhodos
Rome
Rood
Samen naar de maan
Samen zijn we rijk
Schaam je dame
Scherven van je leven
Schön war die Zeit
Sex is niet vies
Slaap maar
Soixante-huit
Sorry
Sterrek en zwaak
Steven
Stoot van de stad
Superstar
't Doel van het leven
't Heimwee numste mèt
't Is altijd wat
't Proces
't Wordt tijd dat je leeft
Tabé
Tijd - twijfel - toekomst
Toch maar alleen
Toen
Tranen van geluk
Trök nao Blouwdörrep
Two Piña Coladas (Neyman & Willé)
Van ideaal naar Carré
Verbeter de wereld
Verder valt 't wel mee (Benny Neyman & Bonnie St. Claire)
Vergeten zijn de tranen
Vergeven, voorbij en vergeten
Verlore jaore
Verloren in verbondenheid
Verrückt nach dir
Vincent
Vlinders van de nacht
Voor jou
Vrij en bij jou zijn
Vrije vogels
Vrijgezel
Waarom fluister ik je naam nog
Was einmal war, das war
Wat ben ik zonder jou
Wat was het leven mooi
Weet je nog wel
Wenn Du einmal von mir gehst
Wie het leven kent
Wie iech nog e junkgske waör
Wie is volmaakt
Wie sjoen us Limburg is
Wij zitten goed voor de TV
Wilde Vögel
Witte strepen
Wonderbaarlijk magisch
Wonderkind
Za Za
Zeg in vredesnaam (Benny Neyman & Bonnie St. Claire)
Zeg maar niets
Zeker zijn (Benny Neyman & Katarina Adamantidou)
Zeker zijn
Zigeunerbloed
Zij
Zo ben jij
Zo zo la la
Zolang de mensen, mensen zijn
Zolang je bij me bent
Zolang je bij me bent (Benny Neyman & Conny Vandenbos)

Alben von Benny Neyman

15 jaar
20 jaar - Gouden regen
Adieu - Oeuvre overzicht 1974-2007
American Duets (Neyman & Willé)
Benny Neyman
Bitter en zoet
Bloemen op ijs
Crème de la Crème (Het mooiste van 't mooiste)
Dann ruf ich wieder deinen Namen
De 28 grootste successen van
De beste van
Dichter bij jou
Genesis
Gouden regen
Grenzeloos
Het beste van
Het beste van Deel 2
Het mooiste van... (Conny Vandenbos & Benny Neyman)
Het zwarte goud
Hollands glorie
Hollands Glorie - De mooiste Griekse liedjes
Hollands Glorie - Duetten met
Hollands Glorie - Kerst met Benny Neyman
Hollands Glorie [2008]
Hollandse sterren - Het allermooiste van
Ik wilde als Orpheus zingen
In mijn fantasie
Je dromen achterna
Jeugdsentiment
Laß mich träumen
Later is te laat
Leven van liefde
Live - Hoogtepunten uit 10 jaar theaterconcerten (Neyman)
Onverwacht
Puur Neyman
Samen zijn we rijk
Scherven van je leven
Silhouet
Trok nao Blouwdörrep
Tussen rood en smaragd
Und ewig ruft die Liebe
Vlinders van de nacht
Voor als je ooit weer bij me weggaat
Zoon van het zuiden

DVDs von Benny Neyman

Live - Hoogtepunten uit 10 jaar theaterconcerten

Die bestbewerteten Songs von Benny Neyman

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Lotje104.8
Rood64.67
Mie sjoenste kedooke64.67
Ga niet weg van mij74.57
Ode aan Maastricht64.5
Dat moet toch gaan64.5
Laat me huilen54.4
Dann ruf ich wieder deinen Namen54.4
Ik weet niet hoe234.39
Waarom fluister ik je naam nog164.38

Die bekanntesten Songs von Benny Neyman

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Ik weet niet hoe234.39
Vrijgezel194.11
Waarom fluister ik je naam nog164.38
Verder valt 't wel mee (Benny Neyman & Bonnie St. Claire)114.18
Of ik je terug zal zien114.09
Lotje104.8
Je hoeft me niet te zeggen hoe ik leven moet104.1
'k Zal je heb103.9
Liefde is als een sigaret103.6
In vuur en vlam84.38

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?