BOUDEWIJN DE GROOT

3 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE BOUDEWIJN DE GROOT
Discographie Singles

TitelLabelRelease
StrandDecca1964
Élégie prénataleDecca1964
De morgenDecca1964
Een meisje van 16Decca1965
NoordzeeDecca1965
Welterusten mijnheer de presidentDecca1966
Ken je dat landDecca1966
Het land van Maas en WaalDecca01.1967
Onder onsDecca04.1967
Een vreemde vogelDecca08.1967
PicknickDecca1967
Prikkebeen (Boudewijn de Groot & Elly Nieman)Decca1968
WaterdragerDecca1968
Aeneas nuDecca1969
Verdronken vlinderDecca1969
De NachtwachtDecca1970
Als de rook om je hoofd is verdwenenDecca1972
JimmyDecca1973
Ik ben ikDecca1974
Tante Julia (Boudewijn de Groot & Nico Haak)Fontana1974
Of niet somsDecca1975
TravestieDecca1976
KinderballadeDecca1977
Een tip van de sluierPhilips1980
CalypsoPhilips1982
Nooit meer terugPhilips1984
AnnabelPapa's Music / Hans1996
Lage landenHans / Papa's19.01.2007
Witte muurUSM06.04.2015
Heemsteedse DreefUSM05.10.2015
Scheiding (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))USM17.02.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
ApocalypsDecca1965
Nacht en ontijMercury04.04.1994
Achter glasUSM17.04.2015
Collected 1964-2016USM16.09.2016
CompleetUSM18.11.2016
Vreemde kostgangers (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))USM24.02.2017
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Voor vrienden van vroegerCosmic1987
Het beste vanMercury / Phonogram10.09.1990
Er komen andere tijden... - Vijf jaar hits deel 1 & 2Mercury01.11.1996
Het land van Maas en WaalRotation29.05.1998
Back To Back (Wim De Craene & Boudewijn de Groot)Universal29.10.2010
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Complete Studio Albums & CuriosaUSM13.11.2009
 

Songs von Boudewijn de Groot

Sortierung: Titel | Jahr
Aan het einde
Achter de hemelpoort
Achter glas
Aeneas nu
Als de rook om je hoofd is verdwenen
Als het bericht slecht is, dood je de boodschapper
Als je niet meer verder kunt
Als jij niet van mij houdt
Altijd samen
Anamorfose
Annabel
Apocalypse
Avond
Avond (Willeke Alberti & Boudewijn de Groot)
Babylon
Ballade van de onsterfelijkheid
Ballade van de vriendinnen voor één nacht
Ballade van wat beter is
Beneden alle peil
Berlijn
Beter één schelp
Buiten
Calypso
Canzone 4711
Captain's Table
Cinderella
Code
Daar wil ik zijn
De blauwe uren
De dagen zijn geteld
De dominee van Amersfoort
De drie Mandarijnen
De eeuwige soldaat (zomaar een soldaat)
De Engel is gekomen
De kleine schoorsteenveger
De laatste vrouw
De morgen
De Nachtwacht
De Nederlandse held
De reiziger
De roeiboot en ik (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
De roos
De rover
De Roxy (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
De slaap
De treinreis
De tuin der lusten
De verbouwing
De vondeling van Ameland
De vrienden van vroeger
De wevers van Silezië
De wilde jager
De winter
De zwembadpas
De zwemmer
Deinè Theos (Afschuwwekkende godin)
Delirium
Draai weer bij
Draden
Een fietstocht
Een meisje van 16
Een respectabel man
Een slag zo zwaar verloren
Een tip van de sluier
Een vreemd gevoel (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Een vreemde vogel
Een wonderkind van 50
Eeuwige jeugd
Élégie prénatale
Er komen andere tijden
Eva
Eva [1996]
Geen carnaval
Geen uitzicht
Glazen stilte
Grijze dame
Heemsteedse Dreef
Heksenlied
Heksen-Sabbath
Het eiland in de verte
Het einddoel
Het geluid van stilte
Het jagen voorbij
Het land van koning Jan
Het land van Maas en Waal
Het meisje en het blauwe meer
Het regent in Antwerpen
Het Spaarne
Hoe moet ik het de stad vertellen
Hogeduin
Hoogtevrees
Hoogtevrees in Babylon
Hoop (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Horizon (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Ik ben een zoon
Ik ben ik
Ik ben op weg (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Ik zal je iets vertellen
Insomnia (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Jimmy
Kater
Keerzijden
Ken je dat land
Kijken hoe het morgen wordt
Kinderballade
Kindermeidslied
Kindertijd
Klok onder water
Laat het water open
Lage landen
Lied voor een kind dat bang is in het donker
Lola is gevallen
Maalstroom
Matroos Havenloos
Megaton
Mensen om me heen
Metamorfose
Moeder
Morgen
Naast jou
Nachtschade
Nat (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Nee, meeuw
Nergens heen
Nooit meer terug
Noordzee
Of niet soms
Onder ons
Onderweg
Op weg naar mijn lief
Orion verdwaald
Parijs, Berlijn, Madrid
Paulus Potterlaan (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Picknick
Piëtà
Portret
Prikkebeen (Boudewijn de Groot & Elly Nieman)
Rechts links verkeerd
Referein voor...
Rondeel
Scheiding (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Schemering
Sexuele voorlichting
Sonnet IV
Sonnet voor A.
Spelende meisjes
Strand
Tante Julia (Boudewijn de Groot & Nico Haak)
Tegenland
Telkens weer
Terug van weggeweest
Testament
Touwtje uit de deur (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Travestie
Verdronken vlinder
Vergeet de pijn (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Vertrek
Vlucht in de werkelijkheid
Voor de overlevenden
Vreemde geluiden (Vreemde gezichten)
Vrienden van vroeger
Vrijgezel
Vroeger laat
Vrolijke violen
Waar ik woon
Wat geweest is, is geweest
Waterdrager
Weerzien
Wegen
Welterusten mijnheer de president
Wie ik ben
Wie kan me nog vertellen
Witte muur
Woningnood
Ze zijn niet meer als toen
Zelden kunnen praten
Zoete woede (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Zolang ik niet beweeg
Zonder jou
Zonder vrienden kan ik niet
Zwijg en luister (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))

Alben von Boudewijn de Groot

Achter glas
Apocalyps
Back To Back (Wim De Craene & Boudewijn de Groot)
Boudewijn de Groot
Boudewijn de Groot [EP]
Collected 1964-2016
Compleet
Complete Studio Albums & Curiosa
Concert
Dubbel twee
Een avond in Brussel - Ancienne Belgique
Een hele tour
Een nieuwe herfst
Er komen andere tijden... - Vijf jaar hits deel 1 & 2
Grootste Hits
Het beste van
Het beste van Boudewijn
Het eiland in de verte
Het land van Maas en Waal
Hoe sterk is de eenzame fietser
Lage Landen
Lage landen Tour 2007
Maalstroom
Music For The Millions
Nacht en ontij
Picknick
Toen & nu - De 40 mooiste liedjes van uw keuze
Van een afstand
Vijf jaar hits
Voor de overlevenden
Voor vrienden van vroeger
Vreemde kostgangers (Vreemde Kostgangers (George Kooymans / Boudewijn de Groot / Henny Vrienten))
Waar ik woon en wie ik ben
Wonderkind aan het strand

DVDs von Boudewijn de Groot

Eeuwige jeugd - Jubileumtour
Lage landen Tour 2007
Tour
Wat geweest is, is geweest

Die bestbewerteten Songs von Boudewijn de Groot

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jimmy115.18
Testament155.13
Welterusten mijnheer de president175.12
Kinderballade95.11
Prikkebeen (Boudewijn de Groot & Elly Nieman)155.07
Het land van Maas en Waal175
De vondeling van Ameland55
Als de rook om je hoofd is verdwenen154.93
Een tip van de sluier64.83
Verdronken vlinder174.82

Die bekanntesten Songs von Boudewijn de Groot

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Welterusten mijnheer de president175.12
Het land van Maas en Waal175
Verdronken vlinder174.82
Avond164.69
Testament155.13
Prikkebeen (Boudewijn de Groot & Elly Nieman)155.07
Als de rook om je hoofd is verdwenen154.93
Jimmy115.18
Een meisje van 16114.55
Tante Julia (Boudewijn de Groot & Nico Haak)114.45

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?