BURAK KUT

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Burak Kut, Feyyaz Kuruş, Sezen Aksu

DISCOGRAPHIE BURAK KUT
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Sevginin her haliPasaj11.2013
Kita s'agapó (Keti Garbi & Burak Kut)Keti Garbi2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Benimle oynamaDestan04.1994
Nereden geldim nerelere gideyimDestan09.1995
Küçük PrensMert06.1997
Burak KutUniversal2000
KompleDMC05.2007
IlaçDMC2009
 

Songs von Burak Kut

Sortierung: Titel | Jahr
Aşk, müzik, eğlence
Aman
Askerliğin efkarı
Babam
Be deli
Bebeğim
Bekle demekle
Beklemek sevmekse
Benimle oynama
Bi Sürü Var Bunlardan
Boşver
Bu kadar mıydı
Çılgınım
Canları Sağ olsun
Derdim var
Dön artık
Düş yakamdan
Düşman olma pişman olma (Burak Kut & Ajda Pekkan)
Duman üstü
Efsanem olacaksın
Fındık kurdum
Fidanım
Gece gibiyim
Gel
Gel bana
Git bir an önce
Gün batımı
Güzel yüzlüm
Hakikat aynası
Hani
Hep ayni
Her şey gelir her şey geçer
Herkes görmüş
Heyecanlıyım
Ilaç
Kafam karışık
Kalbim boş
Kendimle barıştım
Kita s'agapó (Keti Garbi & Burak Kut)
Kitap aralarında
Komple
Küçük Prens
Lütfen bırak bu işleri
Nerelere gideceğim
Olmaz
Olmaz (1997)
Oynaya oynaya
Oyun bozulmaz
Patlama
Romantik serseri
Rütbe
Sen Yanlış birisin
Seni nereden tanıdım
Sevgi hırsızı
Sevginin her hali
Sonbahar
Sonu geldi
Tahtalara vur
Tatili boşver
Tek Çare
Tokat
Uslanmazdım
Üzülmeye değer mi
Ver Allah
Yıldızlar
Yaşandı bitti
Yalan oldu
Yalvarıyorum
Yasak elma
Yine sana kaldım
Zaman

Alben von Burak Kut

Benimle oynama
Burak Kut
Ilaç
Komple
Küçük Prens
Nereden geldim nerelere gideyim

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?