CAROLA

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.carola.com/


DISCOGRAPHIE CAROLA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Oh Willy BrandtHansa1973
Love Isn't LoveWEA05.1983
FremderWEA06.1983
Je ogen hebben geen geheimenDureco1983
HungerMariann1983
Främling (Carola Häggkvist)Mariann1983
En sång om gemenskap (Cavatina) (Carola Häggkvist och Timo Korhonen)SVT1984
Don't Tell Me What To DoPolydor1985
The RunawayPolydor1986
Brand New HeartPolydor1986
Vilken värld det ska bli (Carola & Per-Erik Hallin)Polydor1987
I'll LiveRival1990
Mitt i ett äventyrRival1990
The Girl Who Had EverythingVirgin / Rival1990
Captured By A LovestormRCA / Rival1991
Fångad av en stormvindRival1991
BelieveRival1996
Walk A Mile In My ShoesSonet2003
EvighetUniversal15.03.2006
One Love (Johnson & Häggkvist)Warner2008
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
På egna benRival1984
RunawayPolydor1986
Much MoreRival / RCA1991
PersonligtBMG28.10.1994
The Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)Rival1995
Jul i BetlehemKirkelig1999
My ShowSonet19.11.2001
Störst av alltKirkelig04.2005
Från nu till evighetSonet17.05.2006
Elvis, Barbra & jagX522.03.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
HitsRival1991
Hits Vol. 2Rival1996
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
3 Original Album ClassicsSony12.03.2010
 

Carola in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Captured By A Lovestorm09.06.1991228

Songs von Carola

Sortierung: Titel | Jahr
(We Are) Atomic
60-Tals Potpurri (Carola Häggkvist och Jahn Teigen)
A Kiss Goodbye
All The Reasons To Live
Allt kommer bli bra, mamma
Allting har sin tid
Always On My Mind
Amore
Angel Of Mercy
Ännu en dag
Avskedsvisan (Carola, Tommy Körberg)
Barn och stjärnor
Believe
Benjamin
Best Shot
Brand New Heart
Captured By A Lovestorm
Carola så in i Norden
Dagen är kommen
Declaration Of My Independence
Den första gång jag såg dig
Det är bara vi
Det bästa jag vet
Det kommer dagar
Det regnar i Stockholm
Die Liebe geht spazieren
Don't Tell Me What To Do
Do-re-mi
Dreamer
Du är sexton (Carola, Tommy Körberg)
Du lever inom mej
En sång om gemenskap (Cavatina) (Carola Häggkvist och Timo Korhonen)
En stjärna lyser så klar
Enough Is Enough
Evergreen
Everlasting Love
Every Beat Of My Heart
Evighet
Faith, Hope & Love
Fångad av en stormvind
Fast det är mörkt nu
Flickan från igår
För alltid
Förlåt mig
Främling (Carola Häggkvist)
Främling 30 år
Fremder
Gammal fäbodspsalm
Gatorna tillhör oss
Ge av dej själv
Genom allt
Gjord av sten
Gläns över sjö och strand
Gloria
Gör det någonting
Gospel Train (Carola & Per-Erik Hallin)
Guilty
Guld i dina ögon
Håll mitt hjärta (Carola & Björn Skifs)
Hand i hand
Här är mitt liv
Härlig är jorden
Heartbreak Hotel
Himlen i min famn
Hunger
I Believe In Love
I denna natt blir världen ny
I en sommarnatt
I Wonder As I Wonder
Ich bin noch lange nicht frei
If I Told You
I'll Live
I'm Coming Home
In The Ghetto
Ingenting du säger
Inte en dag
Invincible
It's Raining In Stockholm
Jag är så glad var julenatt
Jag ger allt
Jag ger dig min morgon
Jag har hört om en stad ovan molne
Jag lever livet
Jag tror på mej
Je ogen hebben geen geheimen
Jul, Jul strålande Jul
Julefried med Carola
Just The Way You Are
Kärlekens natt
Kärleksvals
Lead Me, Guide Me
Life
Liv
Lost In The Crowd
Love Isn't Love
Lucky Star (Johnson & Häggkvist)
Måne och sol
Mary's Boychild
Mickey
Mitt hjerte alltid vanker
Mitt i ett äventyr
Mixade minnen
My Love
My Show
Något gott (Carola, Tommy Körberg)
När det lider mot jul (Det strålar en stjärna)
När löven faller
Nära dig
Närmare Gud till dig
Nature Of The Beast
Nu tändas tusen juleljus
O Betlehem, du lilla stad
Oh Willy Brandt
Oh, Happy Day
Ol, helga natt
Om du törs
One Love (Johnson & Häggkvist)
One More Chance
Över älven
På egna ben
Radiate
Regnet som faller
Rendezvous
Så attraherad
Så länge jag lever
Säg mig var du står
Saknar (Anders Glenmark & Carola)
Sanna vänner
Sanningen
Save Me
Save The Children
Secret Love
Sjung halleluja (och prisa gud)
So Far So Good
Someday
Spread Your Wings (For Your Love)
Stanna eller gå
State Of Grace
Stilla natt
Störst av allt
Suspicious Minds
Tell Me This Night Is Over
Terpsichore
The Girl Who Had Everything
The Innocence Is Gone
The Light
The Little Drummer Boy
The Pearl
The Runaway
The Sound Of Music
The Way We Were
Thunder & Lightning
Tillägnan
Tokyo
Tommy Loves Me
Tommy tycker om mig
Tro på kärleken
Vår dröm om julen
Var finns den kärlek
Vem kan älska mig
Vilken värld det ska bli (Carola & Per-Erik Hallin)
Visan om vallpojken
Walk A Mile In My Shoes
Watch Closely Now
We Will Stand
When I Close My Eyes
When Two Worlds Collide
Wherever You Go
Woman In Love
You + Me
You Bring Out The Best In Me
You Light Up My Life
You've Lost That Loving Feeling

Alben von Carola

3 Original Album Classics
Blott en dag
Christmas In Bethlehem
Credo
Det bästa av Carola
Drömmen om Julen
Elvis, Barbra & jag
Främling
Främling 25 år
Från nu till evighet
Guld Platina & Passion - Det Bästa
Guld platina & passion - det mesta
Hits
Hits Vol. 2
I denna natt blir världen ny
Jul
Jul i Betlehem
Julefrid med Carola
Much More
My Show
My Tribute
På egna ben
Personligt
Runaway
Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)
Sov på min arm - sånger för stora och små
Steg för steg
Störst av allt
The Sound Of Music (Carola & Tommy Körberg)

Die bestbewerteten Songs von Carola

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Det regnar i Stockholm65.33
Genom allt75.29
Säg mig var du står165.19
Mitt i ett äventyr94.89
Jag ger allt84.88
Stanna eller gå74.86
All The Reasons To Live64.83
Tommy tycker om mig64.83
Je ogen hebben geen geheimen134.69
På egna ben54.6

Die bekanntesten Songs von Carola

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Invincible834.14
Fångad av en stormvind524.27
Främling (Carola Häggkvist)414.49
Evighet314.48
Captured By A Lovestorm224.32
Love Isn't Love184.22
Säg mig var du står165.19
Je ogen hebben geen geheimen134.69
Fremder124.08
I Believe In Love114.45

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?