CHRISTOFF

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE CHRISTOFF
Discographie Singles

TitelLabelRelease
'k Voel me zo goedPhilips1991
Hals over kopHolly Hole1992
Liefde is meer dan een woord (Christoff & Lindsay)Holy Hole1992
Door regen en door wind (Christoff & Lindsay)Holy Hole1993
Zend een S.O.S.!Holly Hole1993
Terug naar de zonAssekrem1994
Lach naar mij!Holy Hole / Onadisc1994
Ik beleef het allemaal opnieuwAssekrem09.1995
Koning clownAssekrem17.03.1997
Samen dromenAssekrem01.12.1997
Kopje onderAssekrem1997
Een optimistAssekrem29.06.1998
Dans le jardin de Sainte CathérineAssekrem1998
Verslaafd aan jouAssekrem28.06.1999
Ik geef je wat ik geven kan (Christoff & Lindsay)Assekrem25.10.1999
M'n engelbewaarderAssekrem1999
Wil je nooit vergetenAssekrem26.06.2000
Dédé, mon copainAssekrem2000
Ik geef me helemaalAssekrem2000
Vrienden voor het levenAssekrem2001
Amor, amor, amorAssekrem2002
Jij leeft in mij (Christoff & Lindsay)Assekrem2004
Daar zijn geen woorden voorTalent & Co.2006
Een sterARS28.03.2008
Zeven zondenARS27.06.2008
Witte Kerstmis / White Christmas (Christoff & Bing Crosby)ARS21.11.2008
In 100 000 jarenARS06.03.2009
MiljonairARS05.06.2009
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)ARS18.09.2009
Ga nooit meer van huisARS26.10.2009
Je maakt me zo gek!ARS05.03.2010
't Is weer tijd voor de polonaiseARS13.08.2010
Een droom voor alle mensenARS06.12.2010
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Christoff & Willeke Alberti)ARS28.02.2011
Mijn nr. 1 (Christoff & The Sunsets)ARS17.06.2011
Sweet CarolineARS16.09.2011
1000 sterren hotelARS29.06.2012
Omdat ie zo mooi isARS19.11.2012
Sierra Madre del Sur (Live) (Christoff & Jo Vally)ARS14.01.2013
Zeg maar niets meer (Christoff & André Hazes Jr.)ARS08.03.2013
Alles kan een mens gelukkig maken (Christoff & René Froger)ARS05.07.2013
Kom in mijn armen (Christoff & Lindsay)ARS16.09.2013
Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion (Christoff & Belle Perez)ARS09.12.2013
M'n beste vriendARS02.06.2014
Voor jouTop Act01.09.2014
Onze vaderTop Act03.11.2014
In de zevende hemelTop Act02.03.2015
Ik ben toch geen bank (Live)Medialaan / Top Act30.03.2015
Vaarwel (Live)Medialaan / Top Act20.04.2015
Vergeven kan, vergeten nietTop Act15.06.2015
Kerstmis vier je niet alleenTop Act06.11.2015
Een ster die voor ons schijntTop Act18.12.2015
Ik ben geboren om van jou te houdenTop Act11.03.2016
Jij bent mijn hartslagTop Act24.06.2016
Ogen weer geopendTop Act21.10.2016
Een dag vol liefdeTop Act18.11.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
IntroAssekrem1996
Blauwe ogenARS13.07.2007
Zeven zondenARS11.07.2008
1001 nachtenARS10.07.2009
Das geht klarKoch Universal04.06.2010
Christoff & vriendenARS11.07.2011
FeuerwerkEMI01.06.2012
Christoff & vrienden 2ARS12.07.2013
Altijd onderwegTop Act14.07.2014
Kerstmis met jouTop Act13.11.2015
Hou me vastTop Act08.07.2016
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Christoff & vrienden - Live in concertARS30.11.2012
Christoff & vrienden XLARS02.12.2013
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
10 jaarAssekrem27.04.2001
Goud van hierARS29.05.2009
Alle hitsARS16.07.2010
Back To Back (Will Tura & Christoff)Top Act27.10.2014
 

Songs von Christoff

Sortierung: Titel | Jahr
(Ik heb bij jou) dat goed gevoel
1000 sterren hotel
Ai ai ai kapitein
Alles kan een mens gelukkig maken
Alles kan een mens gelukkig maken (Christoff & René Froger)
Alles wegen dir
Als een vlinder
Als ik in je blauwe ogen kijk
Als je bij me bent (Christoff & Lindsay)
Als je vanavond
Amazing Grace
Amor, amor, amor
As ek in jou vonkeloë kyk
As jy by my is (Christoff & Lindsay)
Auch das geht klar
Auch wenn ich Millionär wär
Blauw is de nacht
Bleib nicht einsam heut Nacht
C'est la vie (You Never Can Tell) (Christoff & Robby Longo)
Daar zijn geen woorden voor
Dag m'n liefste
Dans klein zigeunermeisje
Dans le jardin de Sainte Cathérine
Dansen aan zee
Das 1.000 Sterne Hotel
Das Gefühl ist der Wahnsinn
Das ist Sehnsucht (Laura Wilde mit Christoff)
Dat gevoel is echt waanzin
Dat kleine stukje straat
De babysit van de buren
De kleine trommelaar (Christoff & kinderkoor Scaletta)
De levensgenieter
De maan en de sterren
De straatmuzikant
De tingeltangeltango
De zoetste der vrouwen
De zomer is in het land (Lindsay & Christoff)
Dédé, mon copain
Deine blauen Augen
Der Mond und die Sterne
Diesmal ist es Liebe
Doediedam
Door regen en door wind (Christoff & Lindsay)
Dromen
Droog nu je tranen
Du bist ein Feuerwerk
Du bist in meinem Herzen
Du bist meine Nummer 1
Echte vrienden
Een dag vol liefde
Een droom voor alle mensen
Een laatste nacht (Christoff & De Romeo's)
Een optimist
Een ster (Christoff feat. Scala & Kolacny Brothers)
Een ster
Een ster die voor ons schijnt
Een verloren hart/Perdere l'amore (Christoff & Andrei Lugovski)
Een vriend
Eenmaal komt voor jou die dag
Er is een plaats diep in m'n hart
Fröhliche Weihnacht überall
Ga
Ga met een lach door het leven
Ga met me mee
Ga nooit meer van huis
Geef me een knuffel
Geh nie ohne zu sagen ich liebe dich
Geniet van dit sneeuwtapijt
Gevangen in gevoelens
Gevoelens
Glorie halleluja (Christoff & kinderkoor Scaletta)
Gott sei Dank
Hals over kop
He, heb je vanavond tijd (Christoff & Kathleen)
Heel graag zien (Christoff & Lindsay)
Het beste wat mij ooit is overkomen
Het meisje met de bloemen
Het voelt zo goed (Christoff & Lindsay)
Ich bin noch frei
Ich bin zu verliebt
Ich hab Alain Delon geseh'n
Ich hab für uns ein kleines Nest gebaut
Ich hab mich auf den ersten Blick verliebt
Ich sag nie mehr Goodbye
Ich schenk dir diesen Ring
Ich wünsche mir Frieden (Christoff & Semino Rossi)
Ik beleef het allemaal opnieuw
Ik ben geboren om van jou te houden
Ik ben toch geen bank (Live)
Ik ben zo verliefd
Ik geef je wat ik geven kan
Ik geef je wat ik geven kan (Christoff & Lindsay)
Ik geef me helemaal
Ik heb je nodig
Ik heb jou gevonden
Ik hoor bij jou / El ritmo de la passion (Christoff & Belle Perez)
Ik hou d'er zo van (Christoff & Gerard Joling)
Ik hou nog aan je vast
Ik schrijf jouw naam op alle muren
Ik wil je nog heel graag vertellen
Ik wil je terug
Ik wil jou niet verliezen
Ik zeg nooit meer "Vaarwel"
Im Kino sah das leichter aus
In 100 000 jaren
In de zevende hemel
In meinem Herzen ist noch Platz
Ja jij!
Je hebt mij betoverd
Je maakt me zo gek!
Je moedertje (Christoff & Luc Steeno)
Jeder Träumer ist ein kleiner Held (Christoff mit Marijke Amado)
Jeder Träumer ist ein kleiner Held
Jeder wünscht sich Liebe
Jij alleen (Christoff & Lindsay)
Jij bent alles wat ik wil
Jij bent mijn hartslag
Jij leeft in mij (Christoff & Lindsay)
Jij leeft in mij
Joana
'k Voel me zo goed
Kerstmis met jou
Kerstmis vier je niet alleen
King In My Head (Live)
Kleine jongen
Kom in mijn armen (Christoff & Lindsay)
Koning clown
Kopje onder
Küss mich doch
Lach naar mij!
Lecker lecker Schokolade
Lekker chocolade
Liefde is meer dan een woord (Christoff & Lindsay)
Liefde is...
Liefde maakt blind
Lieg niet
Malagueña blu
Malle Babbe (Christoff & Rob de Nijs)
Mijn avontuur (Christoff & Dana Winner)
Mijn engel hou me vast (Christoff & Kathleen)
Mijn grootste liefde
Mijn lot uit de loterij (Christoff & Lindsay)
Mijn nr. 1 (Christoff & The Sunsets)
Mijn plaats is bij jou
Miljonair
M'n beste vriend
M'n engelbewaarder
Mooi om te zien (Christoff & Lindsay)
Nee, laat me niet alleen
Niemand laat zijn eigen kind alleen (Christoff & Willeke Alberti)
Niets is voor niets
Non stop Christoff hitmix
Ogen weer geopend
Omdat ie zo mooi is
Omdat ie zo mooi is (Christoff & Florian Silbereisen)
Onder de toren
Onze vader
Op naar de top
Pluk de dag (Christoff & Lindsay)
Samen dromen
Sharing You (Plain Blue)
Sierra Madre del Sur (Live) (Christoff & Jo Vally)
Sierre Madre del Sur (Christoff & Jo Vally)
Siewe Sonden
So schön war die Zeit
Somerliefde (Christoff & Gerrie Pretorius)
Speel niet met geluk
Surfen op de highway
Sweet Caroline
't Is echte liefde
't Is nog niet voorbij
't Is weer tijd voor de polonaise
Talisman
Terug naar de zon
Thuis voor Kerstmis
Ungeküsst
Vaar met me mee (Christoff & Lindsay)
Vaarwel (Live)
Vanavond ben ik vrij
Vanavond gaat het gebeuren (Christoff & Gerard Joling)
Verdrinken in je ogen
Vergeven kan, vergeten niet
Verslaafd aan jou
Viel schöner kann es gar nicht sein (Christoff & Florian Silbereisen)
Voor jou
Voor jou, mama
Vrienden voor het leven
Vrijgezel
Was willst du träumen
We nemen elkaar zoals we zijn (Christoff & Lindsay)
Why Tell Me Why (Zeg me waarom)
Wie im Himmel hier auf Erden
Wie kan zonder liefde leven (Christoff & Corry Konings)
Wij willen vrede (Christoff & Lindsay)
Wil je nooit vergeten
Winter Wonderland Kerstmedley
Witte Kerstmis
Witte Kerstmis / White Christmas (Christoff & Bing Crosby)
Witte Kerstmis/White Christmas/Weisse Weihnacht
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)
Zeg maar niets meer (Christoff & André Hazes Jr.)
Zeiten der Träume
Zend een S.O.S.!
Zeven zonden
Zij wacht op haar prins
Zolang je kan zingen
Zomerdromen
Zoveel vrouw als zij

Alben von Christoff

10 jaar
1001 nachten
Alle hits
Altijd onderweg
Back To Back (Will Tura & Christoff)
Blaue Augen
Blauwe ogen
Christoff & vrienden
Christoff & vrienden - Live in concert
Christoff & vrienden 2
Christoff & vrienden XL
Das geht klar
Feuerwerk
Goud van hier
Hou me vast
In volle vlucht
Intro
Kerstmis met jou
Millennium
Zeven zonden

Die bestbewerteten Songs von Christoff

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jij bent mijn hartslag64.67
Vaarwel (Live)64.33
Onder de toren74.29
Ik ben geboren om van jou te houden74.14
Zeven zonden204.1
Kom in mijn armen (Christoff & Lindsay)104.1
Je maakt me zo gek!84
Een optimist74
Onze vader74
Küss mich doch54

Die bekanntesten Songs von Christoff

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Zeven zonden204.1
Sweet Caroline162.75
Een ster153.33
In 100 000 jaren133.69
Deine blauen Augen133.46
1000 sterren hotel133.46
Miljonair123
Als ik in je blauwe ogen kijk113.64
Zeg maar niets meer (Christoff & André Hazes Jr.)113.64
M'n beste vriend113

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?