CONNY VANDENBOS

3 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE CONNY VANDENBOS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ninotchka (Conny van den Bos)Philips1961
Mijn hart bemint teveel (Conny van den Bos)Philips1962
Kijk me eens diep in mijn ogen (Conny van den Bos)Philips1962
Monsieur (Conny van den Bos)Philips1962
Waar zijn al de bloemen toch (Conny van den Bos)Philips1963
Raak me niet aan! (Conny van den Bos)Philips1963
Wie weet waar het begint (Conny van den Bos en René Frank)Philips1964
Jij weet het niet... (Conny van den Bos)Philips1964
't Is genoeg (Conny van den Bos)Philips1965
Van de week (Conny van den Bos)Philips1965
Laat me alleen (Conny van den Bos)Philips1965
Je doet me pijn (Conny van den Bos)Philips1965
Ik ben gelukkig zonder jou (Conny van den Bos)Philips1966
Ik geef een feest (Conny van den Bos)Philips1966
Met wie ik hem zie (Conny van den Bos)Philips1966
Paleis met gouden muren (Conny van den Bos)Philips1966
Where Are They Now (Conny van den Bos)Philips06.11.1967
Der Mann meiner Wahl (Conny van den Bos)Philips1967
Mijn man (Conny van den Bos)Philips1967
Als vreemden (Conny van den Bos)Philips1967
Alleen (Conny van den Bos)Philips1968
En altijd komen er schepen (Conny van den Bos)Philips1968
No LovePhilips1969
Forever MorePhilips1969
NormaalPhilips1969
Vlag van mijPhilips1970
Al m'n tranenPhilips1971
Voor een kind alleenImperial1972
TjeukemeerPark08.1974
Een roosje, m'n roosjePark10.1974
Drie zomers langPark08.1975
Sjakie van de hoekPark10.1975
De noorderzon scheenPark06.1976
Ome AriePark08.1976
Weet je wat we doenPark11.1977
Jan von nebenanProm1977
Dat slepende wijsjePark01.1978
Hommage aan Edith PiafPark The Van1978
Kom dichtbijPhilips1979
Over liefdePhilips1979
De andere kant van de maanPhilips1980
Don't Leave Tonight (Conny Vandenbos & Janis Ian)Philips1980
Ga nou maarEMI1981
Mi ma Mickey MouseEMI1981
Vrij als een vogelEMI1982
Je gaat er uitEMI1983
Leven bij het levenEMI1983
Net als vroegerEMI1983
JohnnyEMI1983
ToereloereloereloeEMI1984
Wat is nou gelukPyramid1986
VakantiekolderSphinx1987
Wat ben ik blij dat er liefde bestaatSphinx1987
Wie weet wat liefde is? (Conny Vandenbos & Wim Rijken)Disky1988
Nu of nooitDisky1989
Stapelgek op jou (Conny Vandenbos & Wim Rijken)Disky1989
EensCloud1992
Ik loop de zon tegemoetCloud1993
Zolang je bij me bent (Benny Neyman & Conny Vandenbos)Red Bullet2003
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
LiedjesalbumPhilips1972
Een vrouw van deze tijdPark10.1974
Van dichtbijPark09.1975
Zo wil ik levenPark09.1976
Licht en schaduwPark10.1977
NuMasters1992
Het allermooiste vanCNR2008
Portret van...Philips 
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
De 14 grootste hits van...TT&T12.1992
14 successen van...Dureco1994
Ik ben gelukkig zonder jou [1998]Rotation12.06.1998
Net als vroegerEMI19.09.2003
Het beste vanDisky09.06.2006
Hollands GlorieTabtoo30.01.2009
 

Songs von Conny Vandenbos

Sortierung: Titel | Jahr
15 jaar
À quoi ça sert l'amour? (Conny Vandenbos & Wim Rijken)
Adieu (Conny van den Bos)
Al m'n tranen
Alleen (Conny van den Bos)
Alleen
Alleener dan alleen
Alles net als toen
Als een ster
Als vreemden (Conny van den Bos)
Binnenbrand
Blij zijn zolang het nog kan (Conny van den Bos)
Dans met mij
Dat slepende wijsje
De andere kant van de maan
De dametjes de Boer
De man van mijn hart (Conny van den Bos)
De mooiste dag
De noorderzon scheen
De troost van je stem
De zomerwind (Conny van den Bos)
Der Mann meiner Wahl (Conny van den Bos)
Die Schwestern "De Boer"
Dief in de nacht
Don't Leave Tonight (Conny Vandenbos & Janis Ian)
Door de jaren heen
Drei Sommer lang
Drie zomers lang
Dromers
Dwalen (Benny Neyman & Conny Vandenbos)
Dying Swan
Een kansje, m'n Fransje
Een oude dame
Een roosje, m'n roosje
Eens
Ein Röschen, mein Röschen
En altijd komen er schepen (Conny van den Bos)
Er wollte raus
Even praten
Even samen
Forever More
Foto's
Fünfzehn Jahr'
Ga nou maar
Haus aus goldenen Steinen (Conny van den Bos)
Hedenmorgen negen uur
Het bedrogen meisje
Het gaat niet over
Het hoeft niet altijd zoveel pijn te doen
Het is waar
Hij gaat toch... (Conny van den Bos)
Hij was pas 18
Hommage aan Edith Piaf
Ich verlier' Dich
Ik ben gelukkig zonder jou (Conny van den Bos)
Ik blijf je vrouw
Ik denk aan jou
Ik denk nog vaak aan je terug
Ik geef een feest (Conny van den Bos)
Ik hou van jou zoals je bent
Ik loop de zon tegemoet
Ik tel mijn dagen
Ik verspeel je
Ik wil je liefste zijn
Ik wist het toch allang
In de nacht (Conny van den Bos)
In Den Haag is een laan
In Den Haag steht ein Haus
Jacqueline
Jan von nebenan
Je blijft
Je blijft me lief
Je doet me pijn (Conny van den Bos)
Je gaat er uit
Jij weet het niet... (Conny van den Bos)
Johnny
Jolicoeur (Parijs)
Josephine
Kijk me eens diep in mijn ogen (Conny van den Bos)
Kind, je bent een ster
Kom dichtbij
Kom, ga mee (Conny van den Bos)
Krokodil
Laat me alleen (Conny van den Bos)
Laatste liefde
Laatste liefde (Ik reis de wereld af)
Leven bij het leven
Liebe ist...
Liebster
Liefde is
Liefste
Loflied der liefde (Conny van den Bos)
Met de gordijnen dicht
Met een lach
Met wie ik hem zie (Conny van den Bos)
Mi ma Mickey Mouse
Mijn eerste liefde
Mijn hart bemint teveel (Conny van den Bos)
Mijn man (Conny van den Bos)
M'n liefje (Wat wil je nog meer)
Moeder en dochter
Monsieur (Conny van den Bos)
Nee, ik ben niet bang
Net als iedereen
Net als vroeger
Niet bang zijn mijn liefste
Ninotchka (Conny van den Bos)
No Love
Nog een cocktail, Joe
Nog even
Normaal
Nu of nooit
Ochtend
Oh wat een dag
Oh, welch ein Tag
Ome Arie
Onkel Arie
Op goed geluk
Over liefde
Paleis met gouden muren (Conny van den Bos)
Poef! (Conny van den Bos en René Frank)
Raak me niet aan! (Conny van den Bos)
Samen met jou
Sjakie van de hoek
Skopolos
Slaap je al (Conny van den Bos)
Soms
Stapelgek op jou (Conny Vandenbos & Wim Rijken)
Stay With Me
Strand (Conny Vandenbos & Wim Rijken)
't Is genoeg (Conny van den Bos)
Telefoongesprek
Tjeukemeer
Toch dichtbij
Toereloereloereloe
Twintig jaar
Vakantiekolder
Van de week (Conny van den Bos)
Van mij (Conny van den Bos)
Vandaag
Vlag van mij
Voor een kind alleen
Voor nu en altijd
Voorbij
Voorgoed verpest
Vrienden van het eerste uur
Vrij als een vogel
Waar blijft een droom (Conny van den Bos)
Waar zijn al de bloemen toch (Conny van den Bos)
Waar zijn de mensen
Waarom (Conny van den Bos)
Waarom waarom waarom
Wachten op Elvis
Want een uur is een dag is een jaar
Was dit 't
Wat ben ik blij dat er liefde bestaat
Wat is nou geluk
Weerzien
Weet je wat we doen
Where Are They Now (Conny van den Bos)
Where Have All The Flowers Gone (Conny van den Bos)
Wie luistert naar zijn hart?
Wie weet waar het begint (Conny van den Bos en René Frank)
Wie weet wat liefde is? (Conny Vandenbos & Wim Rijken)
Wij
You're Closer To Me (Conny van den Bos)
Zeemanshart (Conny van den Bos)
Zevende hemel
Zin van mijn leven
Zo wil ik leven
Zoals jij van mij
Zolang je bij me bent (Benny Neyman & Conny Vandenbos)
Zomer en winter
Zomeravond
Zondag in Artis
Zonder zorgen
Zou ik het weer zo doen

Alben von Conny Vandenbos

14 successen
14 successen van...
16 luisterjuweeltjes
30 successen van...
Conny van den Bos (1966) (Conny van den Bos)
Conny van den Bos (1967) (Conny van den Bos)
Conny Vandenbos
Conny Vandenbos zingt Janis Ian
De 14 grootste hits van...
De beste van...
De mooiste dag
Een echte vriend
Een vrouw van deze tijd
Eine Frau von heute
Goed voor goud
Gouden favorieten parade
Het allermooiste van
Het beste van
Het beste van... (1977)
Het beste van... (1981)
Het beste van... (1982)
Het beste van... (1987)
Het beste van... (1995)
Het beste van... (1996)
Het mooiste uit twintig jaar
Het mooiste van... (Conny Vandenbos & Benny Neyman)
Hollands Glorie
Ik ben gelukkig zonder jou
Ik ben gelukkig zonder jou [1998]
Ik zou het weer zo doen - Het mooiste uit 40 jaar
Licht en schaduw
Liedjesalbum
Liefde is...
Net als iedereen
Net als vroeger
Nu
Over liefde
Portret van...
Prominent
The Best Of...
Van dichtbij
Vogelvrij
Voor nu en altijd...
Vriendschap
Vrouwen zijn vrouwen, zijn vrouwen...
Wie weet wat liefde is
Zo wil ik leven

DVDs von Conny Vandenbos

Gouden jaren

Die bestbewerteten Songs von Conny Vandenbos

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Raak me niet aan! (Conny van den Bos)65.33
Van de week (Conny van den Bos)55.2
In Den Haag is een laan105
De noorderzon scheen75
Met wie ik hem zie (Conny van den Bos)65
Drie zomers lang154.87
Mijn man (Conny van den Bos)64.83
Ome Arie64.83
Sjakie van de hoek134.77
Paleis met gouden muren (Conny van den Bos)94.67

Die bekanntesten Songs von Conny Vandenbos

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Drie zomers lang154.87
't Is genoeg (Conny van den Bos)154
Sjakie van de hoek134.77
Een roosje, m'n roosje133.92
Ik ben gelukkig zonder jou (Conny van den Bos)124.25
Don't Leave Tonight (Conny Vandenbos & Janis Ian)114.09
In Den Haag is een laan105
Weet je wat we doen104
Paleis met gouden muren (Conny van den Bos)94.67
De noorderzon scheen75

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?