CORRY BROKKEN

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Ruud Jacobs, Charles Aznavour, Liselore Gerritsen, Willy van Hemert

DISCOGRAPHIE CORRY BROKKEN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Net als toenRonnex1957
Dors mon amourPhilips1958
Heel de wereldPhilips1958
Er sah aus wie ein LordPhilips1960
MilordPhilips1960
NanaArtone1960
Mijn ideaalPhilips1960
Milord (Deutsch)Philips1960
Maurice, der alte CharmeurPhilips1961
Nooit krijg ik spijtPhilips1961
Danswijsje (Dansevise)Philips1963
Nu, meer dan ooitPhilips1963
MoordballadePhilips1963
Glück und GlasPhilips1963
La mamma (Zij kwamen overal vandaan)Philips1964
La MammaPhilips1964
Woorden in 't zandPhilips1964
Een huis is nog geen thuisPhilips1964
So ist die Liebe, mon amiPhilips1965
VenetiëPhilips1965
Ntjilo ntjiloPhilips1965
Don JuanPhilips1965
Tommy-TomPhilips1965
Zo gaat het met meisjes altijdPhilips1966
Tweedehands JetPhilips1966
Nimm meine HandPhilips1966
Und sie trug eine Rose im HaarPolydor1967
Zeven uurPhilips1967
Kom terug bij mijPolydor1967
Hart te koop (Corrie Brokken)Polydor1967
Heiß ist der KaffeePolydor1968
Fremde StrassenPolydor1968
Meine LiebesmelodieColumbia1969
Voor mijn dochterImperial1971
Mensen van de aardeImperial1972
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Nooit gedachtMercury25.11.1996
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
MotivePhilips1981
Net als toenMercury1994
MilordBear Family1996
La MammaBear Family1996
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Milord - 75 grosse ErfolgeSpectre18.11.2016
 

Songs von Corry Brokken

Sortierung: Titel | Jahr
14. April - Das Tagebuch
Alle meine Träume
Alouette
Als de bomen bloeien
Als je maar nooit bekent
Als je mij verlaat
Als 'n licht in de nacht
Altijd zal ik van je houden
Amsterdam
Ave Maria no morro
Ballade van de gevangene
Bij deze tango wordt alles donker
Blijf nog even bij me
Bonjour, Paris!
C'était... (c'était pour toi)
Close your eyes
Da ist die Andere!
Damals war alles so schön
Danswijsje (Dansevise)
Das Glück kam zu mir wie ein Traum
De Clown
De harlekijn van Granada
De messenwerper (Iwan)
De tijd
De zigeuners
Deine Mutter ist da
Der Mann, den ich will
Die letzten 7 Tage
Doch nur dann hab ich dir weh getan
Don Juan
Donau-lied
Dors mon amour
Du bist durchschaut
Een huis is nog geen thuis
Een klein gebed
Een Wals uit duizenden
Ein Haus ist kein Zuhaus
Er macht Musik am Montparnasse
Er rest mij niets
Er sah aus wie ein Lord
Es kann so viel gescheh'n
Es war im Frühling, chéri
Fiesta brasiliana
Flohmarkt-Melodie
Fremde Strassen
Ga niet weg (T'en va pas)
Geef mij je hand
Gib mir die Hand
Glück und Glas
Goedenacht Marjolijn
Graue Schleier
Gut' Nacht, mein Schatz, gut' Nacht
Halverwege
Hart te koop (Corrie Brokken)
Heel de wereld
Heiß ist der Kaffee
Herderswijsje
Het is een oud verhaal
Het strand
Het telegram
Hier in de stille laan
Hoe je handen streelden
Hou je van 'm
Ich bin Girl und Du bist Boy
Ich bin glücklich, obwohl ich weine
Ich träum' so gern von San Francisco
Ik kan niet zonder jou (Corrie Brokken)
Ik moet weg
Je doet me denken aan de wind
Jij hebt dit lied al honderd maal gezongen
Jij kiest haar kant
Kind Nummer Zehn
Kom terug bij mij
La Boheme
La Mamma
La mamma (Zij kwamen overal vandaan)
Lekker leven
Madonnakindje
Majorca-song
Maurice, der alte Charmeur
Meine Liebesmelodie
Menschen
Mensen van de aarde
Mij vergeet je niet
Mijn gezicht
Mijn huis
Mijn ideaal
Milord
Milord (Deutsch)
Moederke alleen
Moordballade
Moro
Mustapha
Mylady
Nana
Nancy
Net als toen
Nimm meine Hand
Nitchewo
Nooit gedacht
Nooit krijg ik spijt
Ntjilo ntjilo
Nu of nooit
Nu, meer dan ooit
Ohne mich wird morgen Hochzeit sein
Onze roman
Op het geluk na
Ouzo
Pen in je hand
Refrain
Rio de Janeiro
Sag' lieber nein
Seit wir uns seh'n (Wees Maar Niet Boos)
So ist die Liebe, mon ami
Spiel, Zigeuner
'T Is al laat
Toi mon coeur tu sais
Tommy-Tom
Tout comme avant
Tra-la-la-la-la
Tweedehands Jet
Und doch...
Und sie trug eine Rose im Haar
Unter den tausend Laternen
Vannacht
Venedig in Grau
Venetië
Vergeten zonnehoed
Versieren
Vertel 't me niet, m'n kind
Von deinen Träumen kannst du nicht leben
Voor mijn dochter
Voorgoed voorbij
Vorbei
Warum machst du dir das so leicht
Was weißt du von mir (Ich und du)
Was wird aus mir
Wees maar niet boos
Weet je nog
Weiße Chrysanthemen
Wenn ich nur wüsst'!
Wie der Traum meiner schlaflosen Nächte
Woorden in 't zand
Zeerover Jenny
Zeven uur
Zeventien april
Zigeuner speel een lied
Zo gaat het met meisjes altijd
Zusje (Willeke Alberti & Corry Brokken)

Alben von Corry Brokken

Corry Brokken
De beste van...
De Corry Brokken Show
La Mamma
Milord
Milord - 75 grosse Erfolge
Miss Wonderful
Motive
Net als toen
Nooit gedacht
Voor Nancy
Wereldsuccessen

Die bestbewerteten Songs von Corry Brokken

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Venedig in Grau75.57
So ist die Liebe, mon ami74.86
Danswijsje (Dansevise)54.8
Er macht Musik am Montparnasse54.8
Alle meine Träume64.67
Heiß ist der Kaffee104.6
La mamma (Zij kwamen overal vandaan)54.6
La Mamma144.5
Milord (Deutsch)144.5
Net als toen314.48

Die bekanntesten Songs von Corry Brokken

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Net als toen314.48
La Mamma144.5
Milord (Deutsch)144.5
Voorgoed voorbij133.77
Heel de wereld114
Heiß ist der Kaffee104.6
Venedig in Grau75.57
So ist die Liebe, mon ami74.86
Alle meine Träume64.67
Danswijsje (Dansevise)54.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?