DE KAST

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE DE KAST
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Een teken van levenCNR / Arcade1995
In nije deiCNR1997
Eltse grins foarby (Live)CNR1998
Zo jongCNR / Arcade1998
Eltse grins foarby (De Kast en it Frysk Jeugd Orkest)CNR1998
Woorden zonder woordenCNR / Arcade1998
BlindelingsCNR / Arcade1998
In de wolkenCNR / Arcade1999
Yn myn tinzenCNR / Arcade1999
Hart van mijn gevoelCNR / Arcade1999
OnvoorstelbaarCNR1999
Wa't ik bin (De Kast & Maaike Schuurmans)Pro Acts2000
Zonder redenPro Acts2001
Alles van mijPro Acts2001
Reis nei de sinneCoast To Coast02.05.2003
Pure lust (De Nije Kast)Coast To Coast2003
De hel foarbyCNR2009
SchoonBIEM / Stemra2013
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Alles uit de kastIndisc1993
Niets te verliezenCNR / Arcade1997
NoorderzonCNR / Arcade1998
OnvoorspelbaarCNR / Arcade1999
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Kastkrakers - 10 jaar hitsArcade2001
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Hollands GlorieCNR2005
 

Songs von De Kast

Sortierung: Titel | Jahr
Alle tijd
Alles uit de kast
Alles van mij
Als dat genoeg is
Als ik vliegen kon
Blindelings
Dat komt later
De cirkel
De hel foarby
De hemel
De ideale vrouw
De maniak
De noorderzon
De tijd tikt door
De ware
Door het donker
Droom maar zacht
Een teken van leven
Eltse grins foarby (De Kast en it Frysk Jeugd Orkest)
Eltse grins foarby (Live)
Geen nieuws is goed nieuws
Gouden bergen
Graag
Hart van mijn gevoel
Helende liefde
Het allergrootste feest
Het avontuur
Het duister
Het masker
Het vuur van de liefde
Hetere vuren
Iedereen
Ik kijk
Ik mis je
Impulsief
In de wolken
In je ogen
In nije dei
Klaarwakker
Leven en laten leven (De Kast & Bergville Vuka)
Mei-inoar ien
Moarn sil de sinne skîne
Morgen wordt het beter
Na 2000 jaar
Nachtvlinder
Neem me zo
Niets te verliezen
Onvoorstelbaar
Op reis
Open en bloot
Overal was vrede
Prikkeldraad
Pure lust (De Nije Kast)
Raak
Reis nei de sinne
Risico
Routine
Satelliet
Schoon
Suver sin (De Nije Kast)
Vertrouwen
Visioen
Vroege vogel
Wa't ik bin (De Kast & Maaike Schuurmans)
Wie heeft gelijk?
Woorden zonder woorden
Yn myn tinzen
Zo jong
Zon bij nacht
Zonder reden

Alben von De Kast

3 X Gelredome (De Kast & Vrienden en Orkest)
Alles uit de kast
Dreamflecht yn de tiid
Hollands Goud
Kastkrakers - 10 jaar hits
Live
Met andere ogen
Niets te verliezen
Noorderzon
Onvoorspelbaar
Op de planken - 25 jaar De Kast
Simmertime - 15 lietjes út it Frysk Muzykteater (De Kast, Rients Gratama, Maaike Schuurmans & Piter Wilkens)
Simmertime 2 - liedjes en sketchkes út it Frysk Muzykteater (De Kast, Rients Gratama, Maaike Schuurmans & Piter Wilkens)
Welkom thuis

DVDs von De Kast

Hollands Glorie
Live Lemmer & Ahoy

Die bestbewerteten Songs von De Kast

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Hart van mijn gevoel115.09
In nije dei154.87
Raak64.67
Eltse grins foarby (De Kast en it Frysk Jeugd Orkest)84.5
Woorden zonder woorden114.45
De hel foarby84.25
In de wolken74.14
Een teken van leven63.5

Die bekanntesten Songs von De Kast

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
In nije dei154.87
Hart van mijn gevoel115.09
Woorden zonder woorden114.45
Eltse grins foarby (De Kast en it Frysk Jeugd Orkest)84.5
De hel foarby84.25
In de wolken74.14
Raak64.67
Een teken van leven63.5

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?