DE STRANGERS

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE DE STRANGERS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ik loop je naDecca1958
AlleenDecca1958
T.V. TruutDecca1960
Oeka'ndanaDecca1961
Eufrazie Van DoemmelenDecca1962
Charlestonnen 1Decca1963
De 4 sukkelsDecca1963
Da's straffe kostDecca1963
KietelpolkaDecca1963
De nieven tramDecca1964
ZorbaDecca1964
The Strangers LetkisDecca1964
Strangerstonnen 1Decca1965
Merci LowieDecca1966
Een paljaske van ne ventDecca1967
Als 'k 10 miljoen hadDecca1967
Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaanDecca1967
D'harmonie van BoemmerskonteDecca1968
La la la laDecca1968
AmaiamaiDecca1969
CasatchokDecca1969
Clotille en Lowie-1969
Amaai, m'n orgelDecca1969
Wilde of wilde niDecca1970
Charlestonnerie 1Decca1970
Flak in de potDecca1971
AngelikDecca1971
De gastarbeiderDecca1972
Salu naDecca1972
De w‚rrekvraaDecca1973
Koomek er vandaag ni, dan koomek er morgenDecca1973
De prť-metroDecca1974
Schele VanderlindeDecca09.1974
Chop-Shoy FightingDecca01.1975
't Jaar van de vrouw / Den tijd van Rock And RollDecca02.1975
Oh mijnen blauwe geschelpte / ¬ntw‚rpen...Decca05.1975
't OlefanteliekeDecca10.1975
Naa moette traaweDecca04.1976
Vokke / NoppesDecca06.1976
BernhardDecca08.1976
Adam en EvaDecca06.1977
'k Heb spijt da'k ik ne vent zenDecca10.1977
ņ Monsieur BrelDecca12.1977
Vader GrijzenbaardDecca02.1978
PunkOmega04.1978
Den dopperOmega06.1978
Igor StroganoffGIP10.1978
Bij de rijkswachtGIP04.1979
Azzek nog zou trouwe / 't Strand van 't St. AnnekeDureco09.1980
Agget mor fretDureco03.1981
De mono-kiniDureco06.1981
Strangers On 45Dureco10.1981
Handjes draaie / Awel awel wadoedenaDureco04.1982
ScottischeriekesDureco07.1982
VirginiekeDureco12.1982
Lot oew' eige vraa toch nooit alleenDureco03.1983
Al da d'haar...krijde cadeau / Parlez-vousDureco05.1983
De jummenastic-aerobicDureco07.1983
'n ItaliaanseDureco10.1983
Parlez-vousDureco1983
Strangers Rokken On 45Dureco03.1984
Dikke LouDureco06.1984
Wa d'n grietDureco10.1984
Lot ons swingenDureco1985
'n Antw‚rpse grietDureco1985
We gon nor MexicoDureco1985
'k Zen zo gŤre poliesDureco1986
Azzek op vakantie gonDureco1986
Snooker-mafDureco1986
'n RettepetetDureco1987
Wa d'hee die nen dikke nekDureco1987
Plat tangoke (De Strangers & Eddy Wally)Dureco1987
Ik blijf hem gere zienDureco1988
De paŽlla van ManuellaDureco1988
Den bompa [1989]Dureco1989
'n Braziliaans feestjeDureco1989
Vivan BommaDureco1989
'k Zen liever lui as muugDureco1990
Here We GoDureco1990
De Kennedy-tunnelDureco1990
Lot ze rollenDureco1990
Veul te goe is half zotIndisc1992
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
The StrangersDecca1964
...The Strangers! [1965]Decca1965
15 jaar StrangersDecca1966
15 jaar + 1Decca1967
Strangers in stereoDecca1968
OnverslijtbaarDecca1969
Strangers te koopDecca1970
Goe zotDecca1971
Strangers jubileeDecca1972
MeerderjarigDecca1973
BloemmekeeDecca1974
Het jaar van De StrangersDecca1975
25 jaarDecca1976
Vader GrijzenbaardOmega1977
Zeg maar StrangersGIP1978
Te pakke of te lateGIP1979
Troef!Dureco1980
30 jaar (g)oudDureco1981
AstemblieftDureco1982
'n Reuze plaatDureco1983
Wat 'e feestjeDureco1984
Voor Pol en allemanDureco1985
Goe gemutstDureco1986
35 jaar StrangersDureco1987
Ons 25steDureco1988
De ziel uit ons lijfDureco1989
Van 't patersvaatjeDureco1991
Ons leste ... nief!Rainbow2002
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
13 besteDecca1977
De 13 best 2Dureco1981
40 jaar 40 liekesDureco1991
45 jaar 45 liekesDureco1997
Goud - De grootste hitsARS01.12.2000
50 jaar 45 liekesDureco2002
Goud van hierARS29.05.2009
Goud van hier volume 2ARS09.07.2010
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Al ons liekes (deel 1 & 2)Bis-Art02.06.2006
Al ons liekes (deel 3 & 4)Bis-Art2006
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
StrangerestaurantBis-Art / AMC27.11.2009
Serjeuze liekesDigimode05.12.2011
Back To Back (De Strangers & Katastroof)ARS29.06.2012
 

Songs von De Strangers

Sortierung: Titel | Jahr
4 getrouwde binken
4 slechte cowboys
797204
ņ Monsieur Brel
Achter de gesloten deur
Adam en Eva
Agget mor fret
Ah... den boogie-woogie
Ai ... ai ... ai
Al da d'haar...krijde cadeau
Alle loeie
Allť na toe! moemoe
Allee allee... mokt da na mee
Alleen
Allemaal gebreken
Als 'k 10 miljoen had
Amaai, m'n orgel
Amaiamai
Angelik
Angelina, Dolle Mina
¬ntw‚rpe 'k zien a zoe geire
Antw‚rpe... ik vind oe prachtig
¬ntw‚rpen...
Antw‚rpse vogelemart
Arm Bobke
Arm v‚rke
Arrť sigŗr...
Awel awel wadoedena (Oek'n dana)
Azzek in de middenstatie
Azzek nog zou trouwe
Azzek op vakantie gon
B‚ m'n ouders thuis
Ballade van bompa
Beat-Les
Benidorm olť
Bernhard
Biet na nie, va
Bij de rijkswacht
Biografieke lieke
Bla bla... boem boem
Blijf op mij wachten Maria
Bomma is overreeje deur de kerstman
Bompa en kleinkind
Borgeri - Borgerhout - Borgerocco
Boterham me gelei
Camp
Casatchok
Charlestoempers
Charleston Medley
Charlestonnen 1
Charlestonnen 2
Charlestonnerie 1
Charlestonnerie 2
Charlestonneriekes
Chop-Shoy Fighting
Choucrouten tango
Clotille en Lowie
Coike Vanderlinde
Creme-glace
CrŤme-glace
Da d'hedde of da d'heddeni
Da konne we nŗ (nimiŽr)
Daar gaad' in Antwerpe
Dada kikine
Dag Sinterklaas
Dag zomer
Danke menselief
Da's maf
Da's straffe kost
Da's vast de leste keer
De 4 sukkels
De ballade van de frietmadam
De broek van grootmoemoe
De drij klokken
De flodderťr
De gastarbeider
De geniepige loeder
De jummenastic-aerobic
De Kennedy-tunnel
De kommune
De konkelfoes
De leste gend‚rm
De lotto-miljonair
De manne... de vraawe
De maxifrak
De meisjes van bij ons (De Strangers met Lina Cora)
De mono-kini
De mundial
De nieven tram
De paŽlla van Manuella
De prť-metro
De pruimentijd
De reuzen van 't Kiel
De sukkelŤr
De tijd van toen
De vraaweziekte
De w‚rrekvraa
De zieke-kas
De zonnebank
De zoon van Zorba
De zusterkes van liefde
Den baas hee altijd gelijk
Den bompa
Den bompa [1989]
Den buikendans
Den dopper
Den echten Eddy
Den eeuwigen optimist
Den euro
Den ouwe fonograf
Den tijd van Rock And Roll
D'harmonie van Boemmerskonte
Die van de laste
Dikke Jet
Dikke Lou
Ding dang hula
Doedelzak blues
Doeget en doeget goe
Domme Belg, onnozele Kees
Door de regen
D'r zinge kik dees lieke vuer
Dure koffie
E goe postuur... 'n schoon voituur... 'n goei' posiese
Een paljaske van ne vent
Een plat tangoke
…ťn, twee, drij
Egmont-disco
Eieren of joeng
Euffala Rus
Eufrazie Van Doemmelen
Flak in de pot
Fritkot-boogie
Ga zitten
Gardeville-mars
Ge doe wa ge doe
Georgette
Gertrude
Godmiljarde-milieu
Goeie morgen morgen
Gustafke
Handjes draaie
Here We Go
Het lieke van den hond
Hier spreekt men ... Antwarps
Hipipapar
Hoe dan ook... ik zal oe belle
Holland
Hondepoep
Hutspotpourri
Igor Stroganoff
Ik ben 'ne zoon van 'ne migrant
Ik blijf hem gere zien
Ik hou van aa
Ik loop je na
Ik wil kroketten
Ik wil 'n stad
Ikke Achmed Nouga
In de gazette
In mijne kamion
Inflatie
Is da d'en "Al"?
Jan van Pee
Jantje zag eens pruimen hangen
Japaneezaffaire
Jean-Clood'
Jeanne
Jefke Mozart
Jodelen per briefwisseling
Josfing
Jubelmarsjement
Jubilee
Juicht Belgen juicht
Jummenastic aerobiek
Juul Ceasar... ave
'k Gon t'rug nor ons moe
'k Heb spijt da'k ik ne vent zen
'k Hem de boter gefret
'k Hem geblet...
'k Zen den tofste
'k Zen liever lui as muug
'k Zen ne leubbe
'k Zen zo gŤre polies
Kerngezond
Kerstlieke
Kieke-lieke
Kietelpolka
Kinderliekes
Kindjes kopen
Klein' menskes
Kokenete spelen
Koomek er vandaag ni, dan koomek er morgen
Krisistijd
La Bamba
La la la la
Lapland por favor
Levenslang
Lijf tege lijf
Liza Sjokkel
Lot da d'ons va mor doen
Lot da veuruit gon
Lot oew' eige vraa toch nooit alleen
Lot ons na gaan
Lot ons stoppen met die komedie
Lot ons swingen
Lot ze rollen
Madama Pipieke
Mager mor kapot
Mannen van lichte zeden
Margrietje
Marina
Marjet
Melanie
Melk, da's 't manneke
Melksjoekkelat mŤ neutjes
Mensen
Merci Lowie
Messen en verketten
Mie Lor
Mij lief die hee, d'n naaimachien
Mijn kluts
Mijne cherie
Miljarde... da goot
M'n dialect
M'n dochter
M'n kluts
M'n pensjoen... m'n pensjoen
M'n velo
M'ne poempbak
M'ne velo
Modern huishouden
Moeder
Mokt da mee
Mor ni mŤ den deze
'n Antw‚rpse griet
'n Braziliaans feestje
'n Deftig tangoke
'n Italiaanse
'n Kadee me haar oep z'n t‚nden
'n Rettepetet
Na vangt die... of vangt die na ni
Naa moette traawe
Naar Tyrool
Ne getrouwde vent
Ne loempe kadee
Ne vriend
Nee, nee lot da
Nen bourgeois
Ni doeke-Mieke doen, nee nee
Nievejorsbrief 1
Nievejorsbrief 2
Njoe-biet van keskeschiet
Noppes
Nor den boerenbuiten
Nor den opera
O, wat 'n kus (De Strangers & Eddy Wally)
O.C.M.W.
Occupť (15 Years Ago)
Oeka'ndana
Oewana
Oeweddetgat
Oh mijnen blauwe geschelpte
Oh, mijn Marie
Olleken bolleken
Olympisch rekord... heffe
Onnozel' muggen
Oud vuil
Overal... zťn er vraawe
Pa, springt ni van 't dak af
Parlez-vous
Paternosterbollekesmakerij
Paters rok en rol
Perestroyka cha-cha-cha
Piet snot
Piotten-mars
Pistolees
Plat tangoke (De Strangers & Eddy Wally)
Pluchke
Poeiers en pillen
Pol
Politieke-lieke
Popperieke
Proper blijve
Protestlieke
Punk
Reklammekes
Reutekenteut
Rije
Rije in e karreke
Rome zien en sterven
Rubens Lieke
Salu na
Schele bis
Schele Vanderlinde
Schimpscheut-samba
Schuine ballades
Scottischeriekes
SŤ v'r aa
Sex-Les
Sinjoren-mix
Sinjorentram
Sinterklaas
Smartlapperij
Smerige voetbal
Smoord 'n sigaret
Snel rijen is zo dom als snel vrijen
Snooker-maf
Sprookske
Square-dans poppemieke
Stad on de Schelde
Stemmings-lieke
Strangers in de nijt
Strangers On 45
Strangers Rokken On 45
Strangers Spirituals
Strangers-bamba
Strangerstonnen 1
Strangerstonnen 2
Suiker
't Is gene man
't Is toch gr‚af
't Is vacantie
't Jaar van de vrouw
't Jaar van 't kind
't Ministerie
't Moest mor zoe goe nie zijn
't Olefantelieke
't Pelse beremutske
't Sauna-bad
't Scholeke van Komen
't Sleutelkind
't Strand van 't St. Anneke
't Vuilventje
T. veel te veel
T.V. Truut
Te veel te veel
Terroristen-rock
The Strangers Letkis
Thuis... thuis... thuis
Tijd van toen
Tipitipitipso
Toedeloe
Toffe vrouwkes
Trappet dan morral af
Trekkersliekes
Twee ouw' mensen
Upsa Zweuds
Va, weurd wakker want we moete gon doppen
Vaarwel-bloes
Vader Grijzenbaard
Vanaf het jaar 2000
Veegd' on heel da spel, goed' oewe frak
Veul te goe is half zot
Veur aa
Veur 't ongeluk gebore
Vijfend‚rtig
Vijfentwintig (Hallťlujah)
Virginieke
Vissen, vissen vangen
Vivan Bomma
Vivan de vakbond
Vivan de velo
Vokke
V'r de poen
Wa d'hee die nen dikke nek
Wa d'n griet
Wa gon w'eten...
Waar haalde Abraham zijn mosterd vandaan
Waarom stinkte' nor de look
Was me dat e feestje
We gon nie nor Mexico
We gon nor Mexico
Weerbericht
Wette nog die flaa
W'hadde wille wete
W'hemme altijd groten dorst
Wie heeft er suiker in de erwtensoep gedaan
Wilde of wilde ni
Wizzewis bombom
Zatlap
Zie da
Zie d'is wa da'k kan
Zij zee tegen mij
Zorba
Zot van aa
Zuid-Afrika
Zweetpateekes

Alben von De Strangers

...The Strangers! [1965]
13 beste
15 jaar + 1
15 jaar Strangers
25 jaar
30 jaar (g)oud
35 jaar Strangers
40 jaar 40 liekes
45 jaar 45 liekes
50 jaar 45 liekes
Al ons liekes (deel 1 & 2)
Al ons liekes (deel 11 & 12)
Al ons liekes (deel 13 & 14)
Al ons liekes (deel 15 & 16)
Al ons liekes (deel 17 & 18)
Al ons liekes (deel 19 & 20)
Al ons liekes (deel 3 & 4)
Al ons liekes (deel 5 & 6)
Al ons liekes (deel 7 & 8)
Al ons liekes (deel 9 & 10)
¬ntw‚rpe 'k zien a zoe geire
Astemblieft
Back To Back (De Strangers & Katastroof)
Bloemmekee
Dansen met...
De 13 best 2
De Strangers compleet
De ziel uit ons lijf
Goe gemutst
Goe zot
Goud - De grootste hits
Goud van hier
Goud van hier volume 2
Het jaar van De Strangers
Meerderjarig
'n Reuze plaat
Ons 25ste
Ons leste ... nief!
Onverslijtbaar
Serjeuze liekes
Strangerestaurant
Strangers in stereo
Strangers jubilee
Strangers te koop
Te pakke of te late
The Strangers
Troef!
Vader Grijzenbaard
Van 't patersvaatje
Voor Pol en alleman
Wat 'e feestje
Zeg maar Strangers

Die bestbewerteten Songs von De Strangers

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden fŁr diese Liste gezšhlt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vader Grijzenbaard54.2
Schele Vanderlinde74.14
Den dopper53.8
Den bompa53.4
Bij de rijkswacht93.33
Chop-Shoy Fighting53.2
'k Zen zo gŤre polies52.8

Die bekanntesten Songs von De Strangers

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden fŁr diese Liste gezšhlt.
TitelReviewsDurchschnitt
Bij de rijkswacht93.33
Schele Vanderlinde74.14
Vader Grijzenbaard54.2
Den dopper53.8
Den bompa53.4
Chop-Shoy Fighting53.2
'k Zen zo gŤre polies52.8

Australien Belgien Dšnemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?