DENNIE CHRISTIAN

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE DENNIE CHRISTIAN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Jede grosse Liebe hat ein Happy-EndHansa08.1973
Baby, I Love YouHansa11.1973
Rainy Rainy DayHansa04.1974
RosamundeHansa10.1974
Polka del barril de cervezaBelter01.1975
Beer Barrel PolkaHansa02.1975
Marie-LuiseHansa05.1975
Schon wieder der alte DrehHansa10.1975
Schön blühn die HeckenrosenHansa01.1976
My Spanish LadyHansa04.1976
Besame mucho (sagte sie mir immer nur)Hansa08.1976
Besame muchoElf Provinciën1976
Habe ich dich heute Nacht verloren?Hansa02.1977
MustafaHansa1977
MoustafaElf Provinciën1977
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)Lorelei1978
Bella DonnaHansa03.1978
Autokino Samstag um halb zehnAladin1978
Wir sind zwei dicke FreundeAladin1978
Het SlorkliedLorelei1979
Vrijheid en vrede (Freundschaft und Liebe) (Dennie Christian i.s.m. leden van Scouting Nederland en de Deutsche Pfadfinderschaft St. Georg)Lorelei1980
De boesj tam tamLorelei1980
De wijn maakt warmLorelei1980
Waar gaat de wereld naar toePolydor1981
Laat ons vrienden zijn (Dennie Christian met Anja & Ingrid)Polydor1982
Auf Wiederseh'nPolydor1982
Rosamunde (Nederlandse versie)Polydor1982
Ich will meine Steuern zurückCoconut1982
Schlagerfestival (Dennie Christian & Roy Black)Munich1983
Oh NederlandMunich1983
Annemarie (Jetzt kommen die lustige Tage) (Dennie Christian & Freddy Breck)Munich1984
SchlagerparadeMR1984
Gelukkig zijn (Dennie Christian & Mieke)AKM1985
Zaterdagavond (Dennie Christian & Mieke)Munich1985
Als de zonMunich1985
Vakantie (Dennie Christian, Mieke & Freddy Breck)AKM1986
Kom ga maar met me mee / BezinningAKM1986
Jij bent niet meer alleen (Dennie Christian & Mieke)AKM1986
SchlagergoudAKM1987
Wie gaat er mee (Dennie, Micha, Mieke & Freddy)AKM1987
Kus me tochAKM1987
Echte vrienden blijven vrienden (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah)Qualitel1987
Onze liefdeAKM1988
Kom maar in m'n armen schat (Dennie Christian & Mieke)AKM1988
Ik wil met je dansenAKM1988
Wij gaan door tot midden in de nachtAKM1989
Samen dansen (Micha, Freddy Breck & Dennie Christian)AKM1989
Je hebt mammie's ogenAKM1989
SusanAKM1989
Santa FeAKM1989
Die Glocken von Santa FéZett1989
Ich glaube an die LiebeZett1990
Rosamunde (Single Dance Version)Coconut1990
Over zeven bruggen (Dennie Christian & Marga Bult)Denmar1990
Vier uren in het weekendAKM1990
Het gaat ons goedEVA1992
Himmel und HölleBellaphon1993
Du hast mir total den Kopf verdrehtBellaphon1994
Der ganze Himmel...Koch1995
Du oder keine, nur DuKoch1996
Ohne dich steh' ich völlig danebenKoch1997
Im Zweifel nur mit dirKoch01.10.1998
Kom dan bij mijTelstar2001
Dit is liefdeHJDM2005
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)ARS18.09.2009
MamacitaSmaragd22.05.2010
Tijd voor wat gezelligheidSmaragd17.12.2012
Rosamunde 2015 (40 jaar later)Holliwood30.01.2015
Dat komt door jouHolliwood06.11.2015
Dankjewel (Dennie Christian & Eveline Cannoot)Holliwood26.02.2016
60 jaarHolliwood20.05.2016
Ik leef niet meer voor jouHolliwood10.02.2017
Waarom heb jij geen nee gezegd?Holliwood17.04.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Rosamunde [1975]Hansa1975
Guust Flater en de MarsupilamiLorelei1978
Vrolijk kerstfeest (1987) (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)Qualitel1987
Dennie ChristianK-tel1987
Samen uit...Indisc1989
EindeloosTip Top1995
Het beste van Dennie Christian [2006]Telstar2006
Zingt de grootste Duitse schlagers aller tijden! Deel 2Holliwood07.10.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Dennie Christian [1979]Hansa1979
10 jaar Dennie ChristianPolydor1983
RosamundeCNR23.06.2000
 

Dennie Christian in der österreichischen Hitparade

Singles

TitelEintrittPeakWochen
Rosamunde15.04.19751012

Songs von Dennie Christian

Sortierung: Titel | Jahr
...von dir geträumt
1000 x gevoeld
60 jaar
Aber Du, aber Du, aber Du!
Afscheid (Rex Gildo & Dennie Christian)
Alle meisjes willen... (Danny de Munk & Dennie Christian)
Alles inclusive
Als de liefde jouw naam roept
Als de zon
Als een donderslag bij heldere hemel
Anita
Anneliese
Annemarie (Jetzt kommen die lustige Tage) (Dennie Christian & Freddy Breck)
Auf Wiederseh'n
Autokino Samstag um halb zehn
Ay Ay Ay Maria (Maria aus Bahia)
Baby How Are You
Baby, I Love You
Beatrix & Boudewijn
Beer Barrel Polka
Bella Donna
Beminnen
Besame mucho
Besame mucho (sagte sie mir immer nur)
Besame mucho / Rosamunde
Besame mucho [2010]
Bezinning
Bianca
Blijf bij mij
Blijf bij mij vannacht
Blonde meisjes (Dennie Christian & Mieke)
Brief uit Argentina
Bronzen torenklokken luiden / Engelenkoren Die zingen zacht / Jingle Bells (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Cracklin Rosie
Dan droom ik weg naar jou
Dan jullie wel (Dennie Christian & Wolter Kroes)
Dankjewel (Dennie Christian & Eveline Cannoot)
Dann kamst du
Danny Boy
Dans deze dans
Dat ben jij
Dat komt door jou
De avond is nog jong
De boesj tam tam
De eindeloze polonaise - Potpourri (Arie Ribbens / De Deurzakkers / André van Duin / De Dutch Boys / De Havenzangers / Dennie Christian / De Valentino's / Nico Haak)
De flaterblues
De flatermobiel
De flaterpolonaise
De herdertjes lagen bij nachte
De kinderen van het nieuwe Europa
De ontdekking van de Marsupilami
De oude dame, de zanger en de vogels
De polonaise in de zaal (Danny Fabry & Dennie Christian)
De Schlager Hitmix
De wijn maakt warm
De zevende hemel
Denk nergens aan (Micha, Freddy Breck & Dennie Christian)
Denk nergens aan (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Dennie's danklied
Der ganze Himmel...
Der Junge mit der Mundharmonika
Der schöne Karl ist König
Deutsche Welle 2007
Deutschmeister Marsch (Die Karten ...)
Die Buschtamtam
Die Glocken von Santa Fé
Die rote Sonne von Barbados
Die zomernacht in San Angelo
Dit is liefde
Doe me geen pijn
Du bist die Frau, der ich vertrau
Du bist wieder da
Du hast mir total den Kopf verdreht
Du oder keine, nur Du
Du weinst zuviel
Echte vrienden blijven vrienden (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah)
Een eeuwige vlam
Een vrolijk kerstfeest (De Hollandse Kerststerren)
Eens komt de dag
Eenzaam naar huis toe
Eerst zeg je ja
Eerst zeg je ja...
Ein Mädchen für immer
Eindeloos
Eine neue Liebe ist wie ein neues Leben
Ere zij God (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah)
Ere zij god (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Europe Together (Dennie Christian & Micha Marah)
Faria
Fenomeen
Fiesta Mexicana
Flaterfoon-Polka
Flatermars
Freundschaft und Liebe
Gefunden und wieder verloren
Gelukkig zijn (Dennie Christian & Mieke)
Gloria in excelsis Deo (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Grote vrijheid
Grüße herzlich die Mama von mir
Habe ich dich heute Nacht verloren?
Hallo
Harley Davidson
Hello Baby-O
Herz-Schmerz-Polka
Het gaat ons goed
Het is nu voorbij
Het Slorklied
Heut' ging mein Herz verloren
Hij is daar 't Koningskind
Himmel und Hölle
Hoeba hop (Marsupilami) (Het Feestteam & Dennie Christian)
Hoeba-Rock
Ich bin verliebt in die Liebe
Ich bin wie du
Ich geb' heut' ne Party
Ich glaube an die Liebe
Ich hab' das Fräulein Helen baden sehn
Ich muss in die Sonne
Ich sah noch Licht
Ich werd' verruckt, denn ich lieb' dich
Ich will meine Steuern zurück
Ik ben alleen van jou
Ik ben niet meer van jou...uit elkaar
Ik ben niet verliefd
Ik ben zo verliefd schat
Ik deed alles wat je zei
Ik droomde van een mooi kerstfeest / Een roze fris ontloken / Witte Wonderland (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Ik ga mijn weg
Ik hou van...
Ik kijk je aan
Ik laat je gaan
Ik leef niet meer voor jou
Ik weet dat wij elkaar beslist weer zien
Ik wens me elke nacht met jou
Ik wil jou
Ik wil met je dansen
Im Land, wo die Träume wohnen
Im Zweifel nur mit dir
In het zonnige zuiden
In mij klinkt een lied
Je hebt mammie's ogen
Jede grosse Liebe hat ein Happy-End
Jij bent de vrouw
Jij bent niet meer alleen (Dennie Christian & Mieke)
Jij bent sowieso mijn type
Jij hebt het helemaal
Jij hoort bij mij
Josie
'k Geef je rode rozen
'k Wil met je leven
Katz und Maus
Kerstmis is een feest voor iedereen (De Hollandse Kerststerren)
Kom dan bij mij
Kom ga maar met me mee
Kom ga vanavond mee
Kom maar in m'n armen schat (Dennie Christian & Mieke)
Kom weer terug in m'n leven
Komm gib mir deine Hand
Kunnen wij het maken (Dennie Christian & Bad Brothers)
Kus me toch
Laat de liefde nu z'n gang maar gaan (Dennie Christian & Mieke)
Laat me nog één keer met je dromen
Laat ons vrienden zijn (Dennie Christian met Anja & Ingrid)
Lass' mir Zeit
Leven met jou
Lieb mich ein letztes Mal
Liefde is als een roos
Liefde is als een roos (Dennie Christian & Vader Abraham)
Maar dicht bij jou
Maar je weet wat je voelt
Mama
Mamacita
Mango Mango
Marie-Luise
Marsupilami's wiegelied
Marsupilami-Wals
Meine erste große Liebe
Meine Rosa aus Böhmen
Meisje vaar je mee
Meisje van Capri
Menschlichkeit
Menselijkheid
Met jou in m'n armen (Dennie Christian met Anja & Ingrid)
Mijn mooiste gedachte
Mijn ouders
Mijn Rosanna
Mijn Roswhita
Mit 66 Jahren
M'n hart huilt van verdriet
Moeder, ik kom iets later vannacht
Morgen dan zien we wel weer
Morgenstund hat Gold im Mund
Moulin Rouge
Moustafa
Mustafa
My Spanish Lady
'n Avond om nooit te vergeten (Dennie Christian & Mieke)
'n Nieuwe nacht
Nee is ja
Neem me zoals ik ben
Net als vroeger
Niemand op de wereld
Nina
No Love At All
Noordzeestrand
Ob Du's glaubst oder nicht
Oh Mary-Ann
Oh Nederland
Ohne dich steh' ich völlig daneben
Olé daar doe ik graag aan mee
Onze liefde
Over zeven bruggen (Dennie Christian & Marga Bult)
Pluk de dag
Polka del barril de cerveza
Rainy Rainy Day
Rombombombom Rommebommebom (Dennie Christian, Marc & Dave, Micha Marah, Mieke)
Romina
Rosamunde
Rosamunde (Nederlandse versie)
Rosamunde (Single Dance Version)
Rosamunde 2015 (40 jaar later)
Samen dansen (Micha, Freddy Breck & Dennie Christian)
Samen gaan we door het leven (Dennie Christian & Mieke)
Samen lachen, samen huilen (Dennie Christian & Mieke)
Samengaan
Santa Fe
Schlagercarrousel
Schlagerfestival (Dennie Christian & Roy Black)
Schlagergoud
Schlagerparade
Schlagerparty
Schön blühn die Heckenrosen
Schon wieder der alte Dreh
Sieben Briefe
Sierra Madre
Slorkie's Disco-Potpourri
Sluit de deur van het verleden
Stille Nacht (Dennie Christian & Mieke)
Susan
Tijd voor wat gezelligheid
Tom's Danklied
Üer 7 Brücken musst Du gehn (Dennie Christian & Marga Bult)
Vakantie (Dennie Christian, Mieke & Freddy Breck)
Verliefd op een tweeling
Verlorenes Glueck
Vier uren in het weekend
Voor jou
Voor mij ben jij 't helemaal
Voorbij is de eenzaamheid
Vorbei ist vorbei
Vorsicht Joe!
Vriendschap
Vrijdagavond (Dennie Christian, Mieke & Freddy Breck)
Vrijdagavond (Dennie, Micha, Mieke & Freddy)
Vrijdagavond (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Vrijheid
Vrijheid en vrede (Freundschaft und Liebe) (Dennie Christian i.s.m. leden van Scouting Nederland en de Deutsche Pfadfinderschaft St. Georg)
Waanzin
Waar gaat de wereld naar toe
Waar ligt de fout
Waarom heb jij geen nee gezegd?
Warum nicht mit mir
Wat is geluk
Wie gaat er mee (Dennie, Micha, Mieke & Freddy)
Wie gaat ermee
Wij gaan door tot midden in de nacht (Dennie Christian & De Deurzakkers)
Wij gaan door tot midden in de nacht
Wij gaan elke zondagavond (Dennie Christian & Mieke)
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)
Wil met je leven
Wir sind zwei dicke Freunde
Wo warst du heute Nacht mein schönes Kind?
Zal ik je ooit kunnen vergeten
Zaterdagavond (Dennie Christian & Mieke)
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)
Zerbrochenes Herz
Zoals de wind bij de golven (Dennie Christian & Mieke)
Zonder liefde

Alben von Dennie Christian

10 jaar Dennie Christian
1984
20 jaar
Alleen voor jou
Alles inclusive - 14 neue Hits und 4 Bonus-Titel
Als je eens wist
Anders dan anders
De beste van Dennie Christian
De muzikale wereld van...
De Slork en de Nardjanen
Dennie Christian
Dennie Christian - 15 jaar
Dennie Christian [1979]
Dennie, Mieke & Freddy (Dennie Christian, Mieke en Freddy Breck)
Dit is liefde
Een kind
Een portret
Een souvenir
Eindeloos
Feest met Dennie Christian - De eerste vijf jaar
Festival
Guust Flater en de Marsupilami
Het beste van Dennie Christian (1990)
Het beste van Dennie Christian [2006]
Hollands Glorie
Hollands goud
Hollandse hits met Dennie & Mieke (Dennie Christian & Mieke)
Ik ga mijn weg - 40 jaar Dennie Christian
Ik hou van het leven
Kerstfeest met (Dennie Christian, Mark en Dave, Marga Bult, Freddy Breck en Micha Marah)
Kerstfeest met Dennie Christian
Liefde
Presenteert Schlagerfestival Deel 1
Rosamunde
Rosamunde - Die großen Erfolge
Rosamunde [1975]
Samen uit...
Schlagerparty
Tom Tolpatsch und der Marsupilami
Van toen naar nu
Vergeet je dromen niet
Vriendschap
Vrolijk kerstfeest - Fröhliche Weihnachten - Joyeux Noël
Vrolijk kerstfeest (1987) (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Vrolijk kerstfeest (1991) (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah, Freddy Breck)
Warum nicht mit mir
Zingt de grootste Duitse schlagers aller tijden! Deel 2

DVDs von Dennie Christian

Blijf bij mij
Van toen naar nu
Waanzin

Die bestbewerteten Songs von Dennie Christian

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
'n Avond om nooit te vergeten (Dennie Christian & Mieke)54.4
Ik ben niet meer van jou...uit elkaar124.17
M'n hart huilt van verdriet64
Tijd voor wat gezelligheid63.83
Echte vrienden blijven vrienden (Dennie Christian, Mieke, Micha Marah)53.8
Vakantie (Dennie Christian, Mieke & Freddy Breck)83.75
Mijn mooiste gedachte83.75
Zaterdagavond (Dennie, Mieke, Christoff & Lindsay)73.71
Besame mucho93.67
Himmel und Hölle63.67

Die bekanntesten Songs von Dennie Christian

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Rosamunde682.51
Ik ben niet meer van jou...uit elkaar124.17
Mamacita123.5
Wij zijn twee vrienden (Dennie Christian, Guust Flater en de Marsupilami)102.3
Besame mucho93.67
Zaterdagavond (Dennie Christian & Mieke)93.56
Rosamunde 2015 (40 jaar later)92.89
Marie-Luise92.56
Vakantie (Dennie Christian, Mieke & Freddy Breck)83.75
Mijn mooiste gedachte83.75

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?