DOE MAAR

3 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE DOE MAAR
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ik zou het willen doenTelstar1979
AnitaKillroy1980
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)Killroy1980
SmoorverliefdKillroy1981
Doris DayKillroy1982
Is dit allesKillroy1982
De bomSky1982
PaSky1983
1 nacht alleenSky1983
MachoSky1984
Belle HélèneSky1984
Als niet als (Doe Maar met Brainpower)V231.03.2000
WatjeV22000
Pa (Live in Ahoy)V22000
Liever dan lief (Gers Pardoel & Doe Maar)Top Notch14.09.2012
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Doe MaarKillroy1979
SkunkKillroy1981
Doris Day en andere stukkenKillroy1982
4usSky1983
KlaarV214.04.2000
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Lijf aan lijfSky1983
Symphonica in rossoUniversal30.11.2012
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
5 jaar - Het complete overzichtArcade1984
De beste van Doe MaarSky1984
De besteSky1991
AllesArcade1999
Écht allesCNR02.02.2007
De singlesTelstar / V220.06.2008
Alle 40 goedTelstar / T228.01.2011
 
Discographie Alben - Mix

TitelLabelRelease
Doe de dub! Disco Dub-versieKillroy1982
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
De jonge jaren van Doe Maar - 50 jaar NederpopDureco / Telstar03.10.2008
Versies / Limmen Tapes (Doe Maar e.a.)Top Notch14.09.2012
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Symphonica in rossoUniversal30.11.2012
 

Songs von Doe Maar

Sortierung: Titel | Jahr
1 nacht alleen
5446 is mijn nummer (Doe Maar & Kenny B)
Aan de bewoners van dit pand (Doe Maar met Def P)
Aan de bewoners van dit pand
Alles doet 't nog
Alles gaat voorbij
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)
Als de morgen komt
Als niet als
Als niet als (Doe Maar met Brainpower)
Anita
Bang
Bella Donna
Belle Hélène
Bij elkaar
Blozen
Dans met mij
Dansen met Alice
Dansmuziek
De bom
De eerste x
De kater
De laatste x
De vrolijke padvinder
Doe maar net alsof
Doe maar net alsof (Winne, Sticks, Rico, Kubus & Doe Maar)
Doris Day (Sef, Spinvis & Doe Maar)
Doris Day
Een droom
Een verschrikkelijk jaar
Grote broer
Hé, hé
Heroïne
Het beste
Het leven gaat door / Er verandert niks
Hetzelfde meisje
Ik zou het willen doen
Is dit alles
Je liet me staan
Je loopt je lul achterna
Karnaval
Klaar
Lajeninaja
Leven met een zeven
Liever dan lief
Liever dan lief (Gers Pardoel & Doe Maar)
Macho
Man O man
Mis
Nachtmerrie (op hol)
Nachtzuster
Nederwiet (Doe Maar met Joost Belinfante)
Nederwiet (Kempi & Doe Maar)
Niet nodig
Nix voor jou
Nooit meer slapen
Okee
Oorlog
Overspel
Pa
Pa (Fresku & Doe Maar)
Pa (Live in Ahoy)
Politiekman
Radeloos
Regen
Repelsteel
Ruma Saja
Silhouet
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)
Situatie
Skunk
Skunk / Man o man
Smoorverliefd
Te laat
Tijd genoeg
Tjid
Verdomme, ik doe het wel alleen
Vergeet me
Walska
Wat ze doet
Watje
Wees niet bang voor mijn lul
Wegwerpaansteker
Whisky coke
Winnetoe
Zoek het zelf maar uit

Alben von Doe Maar

4us
5 jaar - Het complete overzicht
Alle 40 goed
Alles
De beste
De beste van Doe Maar
De doos van Doe Maar
De jonge jaren van Doe Maar - 50 jaar Nederpop
De singles
Doe de dub! Disco Dub-versie
Doe Maar
Doris Day en andere stukken
Écht alles
Hees van Ahoy
Het complete hitoverzicht
Klaar
Lijf aan lijf
Skunk
Symphonica in rosso
Toen en nu
Versies / Limmen Tapes (Doe Maar e.a.)

DVDs von Doe Maar

Hees van Ahoy
Symphonica in rosso

Die bestbewerteten Songs von Doe Maar

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)125
De bom204.9
1 nacht alleen154.67
Pa144.64
Doris Day144.57
Belle Hélène94.44
Watje84.38
5446 is mijn nummer (Doe Maar & Kenny B)64.33
Smoorverliefd134.23
Is dit alles114

Die bekanntesten Songs von Doe Maar

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
De bom204.9
Liever dan lief (Gers Pardoel & Doe Maar)163.06
1 nacht alleen154.67
Pa144.64
Doris Day144.57
Smoorverliefd134.23
Sinds 1 dag of 2 (32 jaar)125
Is dit alles114
Alles gaat voorbij (Doe Maar / Postmen / Kraantje Pappie)102.7
Belle Hélène94.44

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?