DRUKWERK

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE DRUKWERK
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ik verveel me zoArtone Special1979
Geen atoomEMI1979
Kraak maar (b)raakCRM1979
Je loog tegen mijEMI12.1981
Wat domEMI02.1982
PappaEMI05.1982
Schijn 'n lichtje op mijEMI08.1982
B-M-XEMI1982
MariannekeEMI02.1983
Lijn 10EMI08.1983
Hee AmsterdamEMI11.1983
Onder mijn dakEMI03.1984
CarolienEMI08.1984
KapsonesEMI11.1984
MichielEMI1985
Het laatste eerbewijsEMI1985
Kom terugEMI1985
Jong is toekomstEMI1985
Nederland schoonEMI1985
Loflied op Dora (Drukwerk m.m.v. De Waagzangertjes)EMI1985
Sonneveld souvenirsEMI1986
Ik ben m'n petje kwijtEMI1986
5 pils geledenRed Bullet02.1987
Sylvia's moederDisky11.1987
Hallo Den HaagDisky04.1988
De kroegen van AmsterdamDisky08.1988
Moeilijk om gewoon te doenDisky1989
Ome BertusDisky1989
Na mij de zondvloedDisky1989
Je loog tegen mij (Live)EMI1990
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
DrukwerkEMI1981
Tweede drukEMI1982
(N)iemand wintEMI1983
Ho stil, wacht stop!EMI1984
'n Deel van jouEMI1985
Petje af voor SonneveldEMI1986
Na mij de zondvloedDisky1989
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Hee Amsterdam - Live in het concertgebouwEMI1984
LiveEMI1990
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Het allerbeste van DrukwerkEMI22.07.1994
Je loog tegen mij - Het beste vanEMI2002
Alle 40 goedEMI24.09.2010
 

Songs von Drukwerk

Sortierung: Titel | Jahr
5 pils geleden
Achmed
Alleen
Alleen maar
Alles wat ik wil
Annemarie
Bezuinigen
B-M-X
Brand
Carolien
Cel bij nacht
Dat wij verschillen
De jas
De kroegen van Amsterdam
Dicht bij jou
Eddy
Gaat het ooit voorbij
Geen atoom
Gekkehuis
Gelukkig rijk
Hallo Den Haag
Hee Amsterdam
Het dorp
Het gevaar vrede
Het hondje van Dirkie
Het laatste eerbewijs
Ho stil wacht stop
Ik ben m'n petje kwijt
Ik krijg je nog wel
Ik pak me jas
Ik verveel me zo
Ik wil niet meer terug
Ik wil zonneschijn
Jaloerser dan voorheen
Je kunt me wel raken
Je loog tegen mij
Je loog tegen mij (Live)
Je loog tegen mij 2012
Jong is toekomst
Josefien
Juffrouw van Dam
Kanjer
Kapsones
Keer op keer
Kom terug
Koniferen
Kraak maar (b)raak
Kultuur, kultuur
Kunnen willen
Laat de rijken de crisis betalen
Lijn 10
Lisa
Loflied op Dora (Drukwerk m.m.v. De Waagzangertjes)
Lukas 12 Vers 22
Maak er wat van
Margootje
Marianneke
Maskerade
Medley
Michiel
Mister Chip
Moeder
Moeder Aarde
Moeder ik wil bij de revue
Moeilijk om gewoon te doen
'n Deel van jou
'n Regeling
'n Weekend
Na mij de zondvloed
Nederland schoon
Niemand wint
Niet van steen
Ome Bertus
Ome Thijs
Onder mijn dak
Op losse schroeven
Pappa
Santro P.
Schijn 'n lichie op mij (Drukwerk²)
Schijn 'n lichtje op mij
Schlemiel
Schrijf mijn vrouw
Simpel
Sonneveld souvenirs
Spoken
Stein
Stromend water
Sylvia's moeder
't Is weer fijn langs de lijn
Tearoom tango
Teddybeer
Tegen beter weten in
Ten Katemarkt
Twijfel geen moment
Uit m'n bol van rock & roll
Vaarwel welvaart
Vannacht
Vogels vliegen
Voor mekaar
Wat dom
Wat niet weet, wat niet deert
Werkloze
Wilhelmus van Karbouwen
Zilver
Zonder hem
Zwart gat
Zwart leer

Alben von Drukwerk

(N)iemand wint
Alle 40 goed
Drukwerk
Hee Amsterdam - Live in het concertgebouw
Het allerbeste van Drukwerk
Ho stil, wacht stop!
Je loog tegen mij - Het beste van
Live
'n Deel van jou
Na mij de zondvloed
Petje af voor Sonneveld
Tegen beter weten in (Drukwerk²)
Tweede druk

Die bestbewerteten Songs von Drukwerk

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Je loog tegen mij124.67
Carolien53.8
Schijn 'n lichie op mij (Drukwerk²)153.67
Je loog tegen mij 201253

Die bekanntesten Songs von Drukwerk

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Schijn 'n lichie op mij (Drukwerk²)153.67
Je loog tegen mij124.67
Carolien53.8
Je loog tegen mij 201253

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?