EDSILIA ROMBLEY

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE EDSILIA ROMBLEY
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Baby It's YouEndemol / Dino1997
Hemel & aarde (Edsilia)Endemol1998
Second Floor (Edsilia)Endemol / Dino1998
Get Here (Edsilia)Deshima26.07.1999
How Can You Say That (Edsilia)Dino1999
What Have You Done To MeDino2001
Gotta Let Me GoDino2002
Never Gonna Give You Up (Edsilia)Dino2003
Free MeCapitol2004
Dan ben ik van jouUniversal09.06.2006
Één keer meer dan jijUniversal28.07.2006
Nooit meer zonder jouThe Entertainment Group16.02.2007
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)Cloud 902.12.2011
Wat je doet met mij (Edsilia Rombley feat. Re-Play)DEMP30.03.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
ThuisTWF1997
Face To Face (Edsilia)Dino08.2002
Meer dan ooitUniversal09.02.2007
Uit mijn hartCNR11.11.2011
Sweet Soul Music (Edsilia Rombley / Metropole Orkest)DEMP12.04.2013
The Piano Ballads - Volume 1DEMP28.11.2014
 

Songs von Edsilia Rombley

Sortierung: Titel | Jahr
Ain't No Mountain High Enough
Ain't Nothing Like The Real Thing (Günther Neefs & Edsilia Rombley)
Alles & niets
Als jij me belooft
At Last
Baby Don't Change Your Mind
Baby It's You
Chaingang
Dag van m'n leven
Dan ben ik van jou
Dat je altijd bij me bent
De liefde van je vrienden
Dit kan niet meer (Gordon & Edsilia Rombley)
Don't Cry
Don't Cry For Me
Don't Play That Song
Draai er niet omheen
Één keer meer dan jij
Everything Must Change
Free Me
Geef je over
Get Here (Edsilia)
Get Ready
Girlfriend
Gotta Let Me Go
Hemel & aarde (Edsilia)
Het gaat maar door
How Can You Say That (Edsilia)
I Feel A Song (In My Heart Again)
I Just Want To Know
I Want It All
Iemand nodig
If I Were Your Woman
Ik ben wie ik ben
Ik doe wat ik wil
Ik hou je vast
Ik laat je niet alleen
I'll Be That Someone
I'll Be That Someone (Edsilia Rombley & Trijntje Oosterhuis)
I'm Gonna Make You Love Me (Edsilia Rombley feat. Ruben Hein)
In The Shadows
Je raakt me zo diep
Kaars in het donker
Laat me gaan
Lost In Your Love (Edsilia)
Meer dan ooit
Mijn verlangen vandaag
Music Speaks Louder Than Words
Naast je staan
Never Gonna Give You Up (Edsilia)
Nooit meer zonder jou
On Top Of The World
Over & uit
Over And Out
Samen alleen
Second Floor (Edsilia)
Slippin' (Edsilia)
Special Mood
Sweet Soul Music
The 1 That U Need
The Man That Said No
The Way We Were
Then You Can Tell Me Goodbye
Thuis (Edsilia Rombley & Jochem Fluitsma)
Uit het oog niet uit mijn hart (Edsilia Rombley & Ruth Jacott)
Uitgewist
Van jou
Voorgoed vergeten
Waar was jij?
Wat heb je nodig?
Wat ik voor je voel
Wat je doet met mij (Edsilia Rombley feat. Re-Play)
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)
What Have You Done To Me
When Your Life Was Low
Will You Make It Alright
Winnen of verliezen
You Are Everything (Edsilia Rombley feat. Trijntje Oosterhuis & Berget Lewis)
You Send Me
Zeg me dat het niet zo is
Zorg dat je er bent

Alben von Edsilia Rombley

Edsilia (Edsilia)
Face To Face (Edsilia)
Meer dan ooit
Sweet Soul Music (Edsilia Rombley / Metropole Orkest)
The Piano Ballads - Volume 1
Thuis
Uit mijn hart

DVDs von Edsilia Rombley

Live @ The Wisseloord Studios

Die bestbewerteten Songs von Edsilia Rombley

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Hemel & aarde (Edsilia)304.6
Uit het oog niet uit mijn hart (Edsilia Rombley & Ruth Jacott)114.09
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)144
Dan ben ik van jou54
On Top Of The World593.93
Nooit meer zonder jou183.89
Zeg me dat het niet zo is153.4
Geef je over63

Die bekanntesten Songs von Edsilia Rombley

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
On Top Of The World593.93
Hemel & aarde (Edsilia)304.6
Nooit meer zonder jou183.89
Zeg me dat het niet zo is153.4
Wereldwijd orkest (Het Metropole Orkest o.l.v. Vince Mendoza m.m.v. diverse artiesten)144
Uit het oog niet uit mijn hart (Edsilia Rombley & Ruth Jacott)114.09
Geef je over63
Dan ben ik van jou54

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?