FRANS BAUER

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE FRANS BAUER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ben je jongMM1987
Samen naar GriekenlandMM1988
EensMM1989
Op weg naar het gelukTip Top1990
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)Tip Top24.02.1997
Wenn ein Stern am Himmel stehtKoch1997
Heb je even voor mijSony21.11.2003
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)Rocket2005
Hé lekker dingRocket2005
Un dos tresRocket2006
Kom dans met mij (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS02.11.2007
Al duurt de nacht tot morgenvroeg (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS28.03.2008
Als ik de lichtjes in jouw ogen zie (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS20.06.2008
Als ik met jou op wolken zweef (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket12.09.2008
Amore lacht (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket21.11.2008
Geen woordenRocket18.09.2009
Mijn hart gaat zo tekeerRocket23.09.2011
Feesten met de Sam (Sam Gooris met The Sunsets & Frans Bauer)King28.01.2013
Doe nou nietRocket / NRGY30.08.2013
RatatadadadaRocket / NRGY26.09.2014
Een beetje verliefdRocket / NRGY09.09.2016
Bella ItaliaTop Act27.03.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)Tip Top1997
Was dir mein Herz nicht sagen kannKoch1998
Ganz tief ins HerzSony2000
Wer an Träume glaubtBellevue2001
Duetten (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS25.04.2008
KerstfeestSony BMG24.11.2008
Frans & Marianne (Frans Bauer & Marianne Weber)Rocket2008
Voor elke dagRocket16.10.2009
De mooiste jaren komen nogRocket / NRGY14.10.2013
Lieve schatRocket / NRGY03.11.2014
Geluk hoop en liefdeRocket / NRGY07.10.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
'n Zalige zomerSony BMG13.06.2008
Zijn 50 mooiste duettenSony BMG29.09.2008
Hit CollectionSony BMG27.10.2008
Bauer Top 100Sony BMG14.11.2008
AmoreSony02.02.2009
Zomer hits Top 50Sony22.06.2009
Back To Back (Laura Lynn & Frans Bauer)ARS06.05.2011
Alle 40 goedEMI Catalogue Marketing21.09.2012
Top 40 - His Ultimate Top 40 CollectionSony30.06.2017
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Sieben Rosen, sieben TränenKoch01.03.2002
 

Frans Bauer in der österreichischen Hitparade

Alben

TitelEintrittPeakWochen
Was dir mein Herz nicht sagen kann18.10.1998394
Für dich... die schönsten Liebeslieder24.10.1999225
Ganz tief ins Herz21.05.2000491
Wer an Träume glaubt16.09.2001464
Grenzenlos02.11.2003622

Songs von Frans Bauer

Sortierung: Titel | Jahr
1000 lieve woorden
Achter een gesloten deur
Addio, ...Mamma Lucia (Frans Bauer & Marianne Weber)
Adios amore
Adios My Spanish Lady
Adios, My Love
Afscheid (Frans Bauer & Corry Konings)
Al duurt de nacht tot morgenvroeg (Laura Lynn & Frans Bauer)
Al kent de nacht
Alleen in een droom (Frans Bauer & Marianne Weber)
Alles duurt maar even (Frans Bauer & Marianne Weber)
Alles geht im Leben einmal vorbei
Alles van jou
Als een meeuw in de wind
Als een moederhart moet huilen
Als ik bij maanlicht naar jou kijk (Frans Bauer & Marianne Weber)
Als ik de lichtjes in jouw ogen zie (Laura Lynn & Frans Bauer)
Als ik met jou op wolken zweef (Frans Bauer & Marianne Weber)
Als je de liefde bent verloren
Als je gaat
Als 'n lach jou stil verlaat
Als 'n moederhart huilt in de nacht (Frans Bauer & Marianne Weber)
Als sterren aan de hemel staan
Als we helpen
Amore lacht (Frans Bauer & Marianne Weber)
Amore mi amore
Angela
Auf dem Weg zu meinen Träumen
Ay, ay, ay... für immer Amore
Ay, ay, ay... 'n beetje amore
Barcarole
Bedankt
Bella Italia
Bella Madonna
Bella mia
Bella musica (Frans Bauer & Marianne Weber)
Ben je jong
Bij jou alleen (Frans Bauer & Marianne Weber)
Bij jou vind ik de liefde (Frans Bauer & Marianne Weber)
Bleib heut' Nacht bei mir
Blijf je vanavond
Bloedend hart
Bloeien de rozen niet meer
Buenos dias weiße Taube
Dan neem ik rozen voor je mee
Dann wird die Sonne scheinen
Dans, vlinder dans
Darling, oui je t'aime
Das Lied der verlorenen Herzen
Das Schweigen der Schwäne
Dat kind met zijn trompet (Frans Bauer feat. Angelo)
Dat moet wel liefde zijn (Frans Bauer & Marianne Weber)
De aarde staat in brand
De allermooiste rode rozen
De dag dat de zon niet meer scheen
De hemel heeft er een engel bij
De leipe Bauer flavour (Frans Bauer feat. Ali B & Lange Frans)
De liefde komt, de liefde gaat
De liefdestango
De luchtballon
De mooiste jaren die komen nog
De nacht is m'n vriend
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)
De spiegel van het leven
De wereld is een gekkenhuis en dit is het hoofdkantoor
Der Hit auf Hit Mix
Der letzte Tango
Die bouzouki (Frans Bauer & Marianne Weber)
Die heissen Nächte von San José
Die kleine Tür zum großen Glück
Die Nacht der tausend Rosen
Die schönen Mädchen von Santo Domingo
Die schönste Rose auf der Welt
Die zomernachten met jou
Die zomernachten van San José (Frans Bauer & Corry Konings)
Diep in mijn hart (Frans Bauer & Corry Konings)
Dit kerstfeest
Doe nou niet
Du bist der Wind in meinen Segeln
Du hast ja Tränen in den Augen
Duizend dromen van jou (Frans Bauer & Corry Konings)
Duizend rode rozen
Duizend tranen om jou
Een beetje verliefd
Een vrolijk kerstfeest (De Hollandse Kerststerren)
Eenmaal (Frans Bauer & Marianne Weber)
Eens
Eens dan schijnt weer de zon
Eens komt er een dag
Eens komt er voor jou 'n dag
Eens schijnt voor jou de zon
Eens schijnt weer de zon (Frans Bauer & Marianne Weber)
Eiland in de zon
Ein bißchen Liebe
Ein Engel stieg aus meinen Träumen
Ein Schiff fährt vorüber
Ein Stern am Himmel ist noch frei
Ein Stern in dunkler Nacht
Ein Stück dem Himmel nah
Eindeloos
Eine Ode an Roy Black (Medley)
Einer schaute immer durch das Schlüsselloch
Einmal kommt auch für dich der Tag
Elke dag 'n feest (Frans Bauer & Marianne Weber)
Elke keer (Frans Bauer & Marianne Weber)
Elke roos (Frans Bauer & Marianne Weber)
Er is geen dag (Frans Bauer & Corry Konings)
Feesten met de Sam (Sam Gooris met The Sunsets & Frans Bauer)
Feliz Navidad
Frei sein wie ein Vogel
Ga je dromen achterna
Ga met je heupen draaien
Ga niet weg
Ganz tief ins Herz
Geef me nog een keer 'n laatste kus
Geef me nog een minuut van je tijd
Geef mij nog wat van je tijd (Frans Bauer & Corry Konings)
Geen woorden
Geheime liefde
Goodbye My Love (Frans Bauer & Corry Konings)
Grenzenlos
Had ik maar nooit naar jou gekeken
Hasta la vista
Hasta Mañana
Hé lekker ding
He, Marie
Heb je even voor mij
Heel mijn leven
Heimwee naar Santa Domingo
Heimweh (Schön war die Zeit)
Heimweh nach Santa Marlena
Herzschlag bis zur Ewigkeit
Het feest
Het gevoel van samen zijn
Het laatste rondje
Het leven blijft de moeite waard (Frans Bauer & Vader Abraham)
Het leven gaat niet over rozen
Het leven is 'n mooi schilderij (Laura Lynn & Frans Bauer)
Het leven is 'n spel
Het leven is te mooi
Het ritme van zijn tranen
Heut' fängt die Sehnsucht an
Hoe leit dit kindeke
Holi, holiday
Hoor die bouzouki melodie (Frans Bauer & Marianne Weber)
Hou me nu maar vast
Huilen heeft echt geen zin
Ich hör' dein Herz ganz leise weinen
Ich hör die Engel heut' Nacht weinen
Ich kann Dich nie mehr vergessen
Ich nehm' den letzten Zug
Ich träum von Dir heut Nacht (weil ich Dich liebe)
Ich träume mit offenen Augen von dir
Ich will immer nur Dich
Ich will mit dir tanzen
Ich wünsch mir einen Traum
Ik ben door jou weer gaan leven (Frans Bauer & Marianne Weber)
Ik ben kapot
Ik droom van 'n kerstfeest
Ik heb vannacht in mijn dromen 'n engel gezien
Ik hoor nog steeds jouw naam
Ik hou zoveel van jou
Ik kan niet zonder jou
Ik kan van jou geen afscheid nemen
Ik kan vandaag de hele wereld aan
Ik laat je vogelvrij (Frans Bauer & Marianne Weber)
Ik lach als de zon schijnt
Ik leef alleen voor jou (Frans Bauer & Marianne Weber)
Ik neem de laatste trein (Frans Bauer & Corry Konings)
Ik neem de laatste trein
Ik pluk 'n ster
Ik verlang zo naar de zomer
Ik wil met jou dansen
Ik wil met jou wel 100 dagen dansen (Laura Lynn & Frans Bauer)
Ik zal jou nooit meer vergeten
Ik zal mijn leven
Ik zie het wel zitten
Ik zou mijn leven (Frans Bauer & Marianne Weber)
In de armen van een engel
In de bijbel staat geschreven
In mijn hart bloeien rode rozen (Frans Bauer & Corry Konings)
In Venedig fängt der Himmel an
Je moet genieten
Jij alleen (Frans Bauer & Marianne Weber)
Jij bent mijn kind
Jij bent mijn leven
Jij bent zo'n lekker ding
Jij en ik (Frans Bauer & Corry Konings)
Jij kunt alles van me krijgen
Jij straalt meer dan het sterrenlicht
Jij,... alleen
Jouw hart is als chocolade
Jouw ogen kunen niet liegen (Laura Lynn & Frans Bauer)
Jouw ogen stralen als de zon
Jouw ogen zeggen meer
Julio Medley
Junge Herzen
'k Geef jou 'n knuffel
Kerstmis is een feest voor iedereen (De Hollandse Kerststerren)
Kerstmis is een feest voor iedereen
Kijk eens in mijn ogen
Kijk in m'n ogen (Frans Bauer & Marianne Weber)
Kijk me nog eens aan (Frans Bauer & Marianne Weber)
Kleine dingen in het leven (Frans Bauer & Marianne Weber)
Kleine zigeunerjongen
Kom dans met mij (Laura Lynn & Frans Bauer)
Kom ga je met me mee
Komt allen tezamen
Kon ik maar voor altijd bij jou zijn
Koningin van de zigeuners (André Hazes & Frans Bauer)
La Le Lu
La Pastorella
Laat de zon weer in je hart
Laat maar zien hoe mooi je bent
Laat me nog 'n beetje vrij
Laat mij maar met mijn dromen
Laat nu geen tranen meer
Lady
Laten we dansen
Leef en geniet (Laura Lynn & Frans Bauer)
Lekker swingen op de reggae
Liebesbriefe
Liegen wil ik niet (Frans Bauer & Marianne Weber)
Lieve schat
Luftballon
Maar het zijn slechts dromen
Manuel vaarwel (Frans Bauer & Marianne Weber)
Mein Herz schlägt Bumm Bumm Bumm
Meine allererste, grosse Sehnsucht
Met jou de wereld rond
Met jou naar het paradijs (Frans Bauer & Corry Konings)
Mijn dagboek (Frans Bauer & Marianne Weber)
Mijn droom (Frans Bauer & Marianne Weber)
Mijn hart (Frans Bauer & Marianne Weber)
Mijn hart gaat boem, boem, boem
Mijn hart gaat zo tekeer
Moonlight Melodie
Morgen
Morgen schijnt de zon
Morgenvroeg
'n Ander kerstfeest
'n Beetje liefde
'n Beetje zonneschijn
'n Dag uit duizend dromen
'n Gebroken hart (Frans Bauer & Marianne Weber)
'n Kleine lach
'n Moeder ben je niet maar even
'n Ons geluk
'n Trein naar niemandsland
Niet alles in het leven draait om geld
Nooit meer uit mijn leven
Nu zijn we alle twee artiesten (Frans Bauer & Vader Abraham)
Nu zijt wellecome
Oh dennenboom
Oh Tannenbaum
Oma
Onder de sterren
Op de weg naar het geluk (Frans Bauer & Marianne Weber)
Op rode rozen vallen tranen
Op weg naar het geluk
Op zoek naar jouw liefde
Pierewaaien
Pluk nu de dag (Laura Lynn & Frans Bauer)
Que viva Holiday
Ratatadadada
Reggae night
Rosenrot und himmelblau
Samen in 'n bubbelbad
Samen naar Griekenland
Santa Lucia
Santa Lucia (Frans Bauer & Corry Konings)
Schatz, ich hab's nicht so gemeint
Schau in meine Augen
Schlittenfahrt
Sehnsucht
Sehnsucht heißt der Himmel für Verliebte
Señorita Dolores
Sha la la... boem boem boem boem
Sha lala blijf bij me (Frans Bauer & Marianne Weber)
Sieben Rosen, sieben Tränen
Siehst Du all die Sonnenstrahlen
Skippybal
Solang die Sonne scheint
Sommer in Paris
Sommerwind
Steek dan een kaarsje aan (Frans Bauer & Marianne Weber)
Stille Nacht
Sunshine Lady
't Leven begint vandaag (Laura Lynn & Frans Bauer)
Tango d'amore (Frans Bauer & Corry Konings)
Tausend Rosenträume
Te quiero
Teenager Melodie
Ti Amo Goodbye
Toe, kom terug
Torero
Un dos tres
Unsere Liebe ist mit Gold nicht zu bezahlen
Van de nacht maken wij 'n fiësta
Vandaag
Vandaag is mijn dag
Vaya con Dios amor
Vergeet nu maar al je zorgen
Verloren
Viva Holiday
Viva l'amore
Vive la France
Voor altijd samen zijn (Laura Lynn & Frans Bauer)
Vraag mij niet jou te vergeten
Waar je ook bent geboren (Frans Bauer & Vader Abraham)
Waarom
Waarom heb jij mij verlaten?
Waarom is zwijgen goud (Laura Lynn & Frans Bauer)
Want als ik in je ogen kijk
Was dir mein Herz nicht sagen kann
Wat er overblijft zijn 1000 tranen (Frans Bauer & Marianne Weber)
Wat ik je zeggen wil
Wat ik zou willen (Frans Bauer & Marianne Weber)
Wat jij me zegt
Wat moet ik toch zonder jou
We gaan vandaag op reis (Laura Lynn & Frans Bauer)
Weet dat het zonnetje schijnt (Frans Bauer & Kabouter Plop)
Weet dat het zonnetje schijnt
Weine nicht, Corinna
Weine nicht, kleine Eva
Wenn der Wind sein Lied erzählt
Wenn die Weihnachtsglocken läuten
Wenn ein Stern am Himmel steht
Wenn es Nacht wird in Avignon
Wenn in Piräus schon die Rosen blüh'n
Wer an Träume glaubt
Zeg maar niets meer
Zet de tijd maar stil vandaag
Zeven brieven (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zeven rozen zeven jaren
Zie je al die zonnestralen
Zij dansen samen door de nacht (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zolang de nacht nog 1000 dromen heeft (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zolang er dagen zijn
Zolang je bij me bent (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zolang jij hier nog bij me bent (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zomer in Griekenland
Zonder jou (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zoveel meer dan houden van
Zuidenwind (Frans Bauer & Marianne Weber)
Zwevend op de zuidenwind (Frans Bauer & Corry Konings)

Alben von Frans Bauer

10 jaar hits
Alle 40 goed
Alles met je delen
Amore
Back To Back (Laura Lynn & Frans Bauer)
Bauer Top 100
Daar heb je vrienden voor...
De mooiste jaren komen nog
Dicht bij jou
Duetten (Laura Lynn & Frans Bauer)
Durf te dromen
Een nieuw begin
Frans & Marianne (Frans Bauer & Marianne Weber)
Frans Bauer
Frans Bauer & Corry Konings (Frans Bauer & Corry Konings)
Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)
Für dich... die schönsten Liebeslieder
Ganz tief ins Herz
Geluk hoop en liefde
Gloednieuw
Gold - 32 Original-Hits
Grenzenlos
Heimweh nach Santa Marlena
Hit Collection
Ich will mit dir tanzen
Kerst met Frans Bauer
Kerstfeest
Kerstfeest Met Frans Bauer & Marianne Weber (Frans Bauer & Marianne Weber)
Liebesbriefe
Liefde is...
Lieve schat
Live in Ahoy'
Live in Ahoy' 2001
Live in Ahoy 2006
'n Ons geluk
'n Zalige kerst!
'n Zalige zomer
Om van te dromen
Op weg naar het geluk
Samen met jou
Schau in meine Augen - Seine schönsten Hits zum Träumen
Schön war die Zeit
Sehnsucht
Sieben Rosen, sieben Tränen
Te quiero: Die grössten Single-Hits
Top 100 (Frans Bauer & Marianne Weber)
Top 40 - His Ultimate Top 40 Collection
Veel liefs
Voor altijd
Voor elke dag
Voor jou
Was dir mein Herz nicht sagen kann
Wat ik je zeggen wil
Wat ik zou willen (Frans Bauer & Marianne Weber)
Weil ich dich liebe
Weine nicht, Corinna
Wer an Träume glaubt
Zijn 50 mooiste duetten
Zijn grootste hits
Zijn grootste successen
Zomer hits Top 50

DVDs von Frans Bauer

10 jaar hits
Dicht bij jou in Nederland
Frans & Marianne in Venetië (Frans Bauer & Marianne Weber)
Het beste van Live in Ahoy
In Noorwegen
In Thailand (Frans Bauer & Marianne Weber)
Let's Make Music (Frans Bauer & Marianne Weber)
Live in Ahoy' 2001
Live in Ahoy' 2003
Live in Ahoy 2006
Live in Ahoy 2008 (Frans Bauer & Marianne Weber)
Live in Ahoy' 99 Deel 1
Live in Ahoy' 99 Deel 2
Live In Concert (Frans Bauer & Marianne Weber)
Live in het Sportpaleis 2006
Samen met jou naar Curaçao
Voor jou
Zuid Afrika - Om van te dromen

Die bestbewerteten Songs von Frans Bauer

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Amore lacht (Frans Bauer & Marianne Weber)54.2
Verloren54.2
Als sterren aan de hemel staan134.15
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)134
De luchtballon94
Un dos tres84
Ich träum von Dir heut Nacht (weil ich Dich liebe)64
Diep in mijn hart (Frans Bauer & Corry Konings)54
Sommer in Paris53.8
Heb je even voor mij323.75

Die bekanntesten Songs von Frans Bauer

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Heb je even voor mij323.75
Buenos dias weiße Taube243.67
Mijn hart gaat zo tekeer223.32
Wenn ein Stern am Himmel steht173.35
Skippybal171.53
Luftballon153.6
Ratatadadada151.47
Kom dans met mij (Laura Lynn & Frans Bauer)143.21
Als sterren aan de hemel staan134.15
De regenboog (Frans Bauer & Marianne Weber)134

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?