FRANS HALSEMA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Frans Halsema, Michiel van der Plas

DISCOGRAPHIE FRANS HALSEMA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
De laatste TangoPhilips1966
Boekenbal-ladePhilips1967
MadeleinePhilips1967
De trainingPhilips1969
KaboutertangoPhilips1970
M'n VlaanderenlandPhilips1970
Onder de wollen dekenPhilips1971
Vluchten kan niet meer (Jenny Arean & Frans Halsema)Philips1972
Kamper uienDe Troubadour1973
Zondagmiddag buitenveldertPhilips1974
Mokum, wat maak je me nouPhilips1975
Voor haarMercury1994
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Portret van...Philips1971
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
1939-1984Philips1984
 

Songs von Frans Halsema

Sortierung: Titel | Jahr
Als ik bel (ik ben verliefd op het meisje P...)
Bankenbos
Boekenbal-lade
Dat was ik
De Duitse herder
De Hanzesteden
De laatste Tango
De training
Dolf van der Linden
Dr. Meinsma
Een Pools liedje
Elke avond als de beeldbuis is gedoofd (na de televisie)
Er komt een dag
Ik jij
Ik-jij (Liesbeth List & Frans Halsema)
Kaboutertango
Kamper uien
Kees
Kerstmis thuis
Kinderen
Madeleine
Mijn oom Frans
M'n Vlaanderenland
Mokum, wat maak je me nou
Ome Nelis heeft kleurentelevisie
Onder de wollen deken
Ontmoeting op de Dam (Frans Halsema & Maria Lindea)
Op de Amsterdamse wallen
Roept u maar...
Sammy (Ramses Shaffy & Frans Halsema)
Sandra
Sta op en wandel (Adèle Bloemendaal, Gerard Cox & Frans Halsema)
't Was een lieve stille wereld
Twaalf vierkante meter
Vluchten kan niet meer (Jenny Arean & Frans Halsema)
Voor haar
Zeg Jules...
Zondagmiddag buitenveldert

Alben von Frans Halsema

1939-1984
Het beste van Frans Halsema
Met blijdschap geven wij kennis (Adèle Bloemendaal, Gerard Cox & Frans Halsema)
Portret
Portret van...
Springlevend
Voor haar
Wat je zegt.... dat ben jezelf (Gerard Cox & Frans Halsema)

DVDs von Frans Halsema

Springlevend

Die bestbewerteten Songs von Frans Halsema

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Voor haar115.09
Vluchten kan niet meer (Jenny Arean & Frans Halsema)125
Zondagmiddag buitenveldert84.88

Die bekanntesten Songs von Frans Halsema

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vluchten kan niet meer (Jenny Arean & Frans Halsema)125
Voor haar115.09
Zondagmiddag buitenveldert84.88

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?