FREE SOUFFRIAU

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Miguel Wiels, Jeroen Swinnen, Alain Vande Putte, Nelly Byl

DISCOGRAPHIE FREE SOUFFRIAU
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Dag vreemde manStudio 10016.02.2009
Zeg me waaromStudio 10014.02.2011
'k Heb je liefStudio 10002.07.2012
More Than SympathyVRT Line Extensions04.02.2013
Hard TimesFonkel25.03.2013
Heb het leven liefSony07.10.2013
Tous les garçonsSony25.11.2013
PaSony24.02.2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Zingt Ann Christy - Een beetje anNdersStudio 10006.04.2009
Gewoon FreeStudio 10014.03.2011
Het collectief geheugenSony02.12.2013
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Zingt Ann Christy - Een beetje anNdersStudio 10001.05.2009
 

Songs von Free Souffriau

Sortierung: Titel | Jahr
Als de zon schijnt
Appels op de tafelsprei
Bla bla bla
Blij bij jou te zijn
Blijf bij haar
Dag vreemde man
Dagen te lang nachten te kort
De roos
Doodgewoon
Doosje
Een schommelpaard zonder staart
Een woord van liefde
Eenzaamheid
Hard Times
Heb het leven lief
Held
Het kan niet zijn
Ik leef voor jou
Ik mis hem zo
Ik neem vandaag de trein
In rook vergaan
Is dit nu later
Je dis oui
'k Heb je lief
Laat me
Lisa is Lisa
More Than Sympathy
Nu jij weer straalt
Omdat ik van je hou
Pa
Ruimtevaarder
Sans toi ma mie
Slaap er eens over
Symfonie
Te veel een vrouw
Tip van de sluier
Tous les garçons
Waar is de man
Wij of zij
Zeg me waarom
Zij
Zin in muziek
Zoals een mooi verhaal
Zoals elk mooi verhaal (Free Souffriau & Miguel Wiels)

Alben von Free Souffriau

Gewoon Free
Het collectief geheugen
Zingt Ann Christy - Een beetje anNders

DVDs von Free Souffriau

Zingt Ann Christy - Een beetje anNders

Die bestbewerteten Songs von Free Souffriau

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
De roos94
Dag vreemde man63.83
Zeg me waarom73.71
More Than Sympathy53.6
'k Heb je lief73.29
Hard Times83.12
Pa62.5
Tous les garçons62.33
Als de zon schijnt52.2

Die bekanntesten Songs von Free Souffriau

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
De roos94
Hard Times83.12
Zeg me waarom73.71
'k Heb je lief73.29
Dag vreemde man63.83
Pa62.5
Tous les garçons62.33
More Than Sympathy53.6
Als de zon schijnt52.2

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?