GÜNTHER NEEFS

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE GÜNTHER NEEFS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Hé, lieve mensen (Louis Neefs & Ludwig en Günther Neefs)CBS1974
Ik laat me gaanPolydor1991
Meer dan een vriendinPolydor1992
Hier in dit landPolydor1992
Elke keerPolydor1993
Koud is de pijnPolydor1993
Ik blijf bij jouPolydor1993
Wat ik niet geven konPolydor1994
Ik stap eruitPolydor1994
GelukPolydor1996
What A Wonderful WorldPolydor1996
Move CloserPolydor1999
Bij jouPolydor2000
Come Back My Love (Günther Neefs & Andrea Croonenberghs)Polydor2002
Goud, zilver en bronsPolydor13.08.2004
As gau paust... (Günther Neefs & De Laatste Showband)Universal07.02.2005
Welkom thuisSBS29.11.2010
Vliegtuig naar de zonKMK27.06.2011
Wij! Hier! Nu!KMK19.09.2011
Het mannetje in je hartKMK02.07.2012
Altijd van mijKMK12.11.2012
Vrouw van mijKMK04.02.2013
Your Love Still Brings Me To My KneesKMK30.08.2013
Wat een dagKMK09.06.2014
Zoveel te doenKMK20.05.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Hier in dit landPolydor10.04.1992
Stop de tijdPolydor19.03.1993
Tien miljoen dingenPolydor1994
Special RequestPolydor23.09.1996
Special Request 2Polydor12.09.1997
The Love AlbumPolydor12.02.1999
Ik voel me goedPolydor05.05.2000
Swing Is The ThingPolydor25.03.2002
My SoulAriola28.01.2008
21KMK23.09.2011
Wonderful WomenLibelle / KMK25.04.2013
Back To SwingKMK09.10.2015
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste van - Master seriePolydor1997
Ik blijf bij jouUniversal28.06.2002
Goud van hierARS29.05.2009
 

Songs von Günther Neefs

Sortierung: Titel | Jahr
A Hundred Pounds Of Clay
Absolutely Everybody
Ain't No Mountain High Enough
Ain't No Sunshine
Ain't Nothing Like The Real Thing (Günther Neefs & Edsilia Rombley)
Ain't That A Kick In The Head
All Of Me
Alles geven
Als ik bij je ben
Als jij van me houdt
Als liefde zoveel pijn doet
Altijd van mij
And I Love You So
As gau paust... (Günther Neefs & De Laatste Showband)
At Last
Baby I Need Your Loving
Bad Leroy Brown
Beyond The Sea
Bij je blijven
Bij jou
Boven de wolken
Brand in de nacht
Call Me
Cheek To Cheek
Close To You
Come Back My Love (Günther Neefs & Andrea Croonenberghs)
Cry Me A River
Crying In The Rain
Daarom zeg ik nee
Dan voel ik geluk
Dancing In The Street
De gezongen ondertitels (Günther Neefs & De Laatste Showband)
De kracht van ons bestaan
De zon
Dief in de nacht
Don't You Worry Bout A Thing
Door de storm (Günther Neefs & Dany Caen)
Easy
Een nieuw begin
Een vriend
Elke keer
Feel Like Making Love
Feel The Need In Me
Fly Me To The Moon
Geluk
Georgia On My Mind
Gevaarlijk spel
Goud, zilver en brons
Hallelujah, I Love Her So
Hé, lieve mensen (Louis Neefs & Ludwig en Günther Neefs)
Hemel en vuur
Herfstekind
Het geluk is dichtbij
Het huis
Het mannetje in je hart
Hier in dit land
Hier voor jou
Hij gaf
Hit The Road Jack
Hoe kunnen we nu vrienden blijven
How Sweet It Is
I Believe (When I Fall In Love)
I Heard It Through The Grapevine
I Put A Spell On You
I Want You To Want Me
If I Ain't Got You
If You Could Read My Mind
If You Leave Me Now
Ik blijf bij jou
Ik denk er niet aan
Ik heb er geen zin in vandaag
Ik laat me gaan
Ik mis je nu al
Ik mis je zo
Ik stap eruit
Ik voel me goed
I'll Be There
I'll Go Where Your Music Takes Me
I'm Like A Bird
Instant Replay
It Takes Two
I've Got The Music In Me
I've Got You Under My Skin
Jij
Jij en ik
Just A Gigolo
Just An Illusion
Just The Way You Are
King Of The Road
Kiss And Say Goodbye
Koel koel
Koud is de pijn
Laat liefde regeren
Laat ons een bloem (Louis Neefs, Günther Neefs & Toots Thielemans)
Lady
Lady Soul
Laughter In The Rain
Leroy Brown
Leve het leven
Levenslang
Liefde is een duur woord
Make It Easy On Yourself
Meer dan een vriendin
Meisje
Move Closer
My Cherie Amor
My Girl
My Kind Of Love
My Way
Never Can Say Goodbye
New York, New York
Oh Madeleine
Onbegonnen werk
Oneindig ver
Reach Out I'll Be There
Reet Petite The Finest Girl
Regen op de maan
Route 66
Satisfaction Guaranteed
See You When I Get There
Signed Sealed Delivered I'm Yours
Sister Sledge Medley
Sitting On The Dock Of The Bay
Sixteen Tons
Sixteen Tons (Günther Neefs & Voice Male)
Soul Man
Stand By Me
Stop de tijd
Straighten Up And Fly Right
Sunny
Sweet Love
That's What Friends Are For
The Lady Is A Tramp
The More I See You
The Sun Ain't Gonna Shine Any More
The Wind Beneath My Wings
They Can't Take That Away
Tien miljoen dingen
Time After Time
Tweeduizend jaar
Unchained Melody
Unforgettable (Günther Neefs & Connie Neefs)
Upside Down
Vakantie
Vliegtuig naar de zon
Vrije vogel
Vrouw van mij
Waarom zijn we verliefd
Wat een dag
Wat ik niet geven kon
Water en vuur
Welkom thuis
What A Wonderful World
What A Wonderful World [2002]
What The World Needs Now
Where Did Our Love Go
Wij twee
Wij! Hier! Nu!
Wonderful Tonight
Wonderful World, Beautiful People
You Are Everything
You Are The Sunshine Of My Life
You Gotta Be
You Might Need Somebody
You'll Never Walk Alone
Your Love Still Brings Me To My Knees
You're The One That I Want (Günther Neefs & Amaryllis Uitterlinden)
You've Got Your Troubles
You've Lost That Loving Feeling
Zoveel te doen

Alben von Günther Neefs

15 - Het allerbeste
21
Back To Swing
Goud van hier
Het beste van - Master serie
Hier in dit land
Ik blijf bij jou
Ik voel me goed
My Soul
Special Request
Special Request 2
Stop de tijd
Swing Is The Thing
The Love Album
Tien miljoen dingen
Wonderful Women

Die bestbewerteten Songs von Günther Neefs

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Altijd van mij54.8
Het mannetje in je hart64.5
Ik laat me gaan54.4
Vrouw van mij54.2
Daarom zeg ik nee64.17
Zoveel te doen64.17
Ik blijf bij jou93.89
Vliegtuig naar de zon53.8
Wat een dag103.7
Your Love Still Brings Me To My Knees53.2

Die bekanntesten Songs von Günther Neefs

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wat een dag103.7
Ik blijf bij jou93.89
Het mannetje in je hart64.5
Zoveel te doen64.17
Daarom zeg ik nee64.17
Altijd van mij54.8
Ik laat me gaan54.4
Vrouw van mij54.2
Vliegtuig naar de zon53.8
Your Love Still Brings Me To My Knees53.2

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?