GIÓRGOS ALKEOS

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE GIÓRGOS ALKEOS
Discographie Singles

TitelLabelRelease
KármaColumbia2002
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Me ligo... trakRCA1992
Ach! Kita meAriola1993
Den piraziRCA1994
Anev logouRCA1995
Entos eavtouRCA1996
En psychroRCA1997
Ichi siopisColumbia1998
SyrmatoplegmaColumbia1999
Pro ton pylonColumbia2000
OxygonoColumbia11.2001
Kommátia psychísAlpha2003
Ethousa anamonisAlpha2004
Nychtes apo fosVirus2006
ElevtherosLegend2007
 

Songs von Giórgos Alkeos

Sortierung: Titel | Jahr
2 floges 2 kormia
5 mínes
Ach!
Adio soma
Akoma
Akoúi kanis
Amane
Amartía
An isouna edó
Anamnisis
Antecho
Aplose ta malliá sou
Archízo ke fováme
As to
Ase me
Boris na gelas
Chiropedes
Da da da (San ta mikrá pediá)
Dakrygona
Den antecho
Den echo logia
Den ime kala
Den pirazi
Den se xechnao
Dynatá
Edó
Edó tha mino
Éfyges
Egó ime pali
Egó tha ime edó
Emis
Ethousa anamonis
Etsi megalosa (Giórgos Alkeos feat. Bo)
Fetes
Figame psila
Fones ke sidera
Fotaki niktos
Fóvos + trómos
Fyge
Fyge esy, ela esi
Giatí
Gi'avtó sou tragoudáo
Gyrise piso
Gyrizo pali mónos (pou na'se)
Hello
I agápes (Giórgos Alkeos & Evridiki)
I selida
Idia diadromi
Ime mia chara
Imeres
Ipia
Ise alloú
Ise fotiá
Ise i zoi mou
Itan chthes
Kalytera mónos mou
Kapse me
Kárma
Ke grafo tragoudia
Ke na boroúsa
Ke pali mónos
Ke píno
Ke stenachorieme
Ki olo leo pos tha antexo
Kíta me
Kokkino kragion (Giórgos Alkeos feat. Bo)
Kommatia
La bamba
Lígo-lígo
Lióma vrady
Lipáme
Mágia
Mágissa
Mathe me tóra n'agapo
Mátia pou klene
Mátia thlimména
Mavra mou mátia
Me 2 marmarina filiá
Me komménta ta fterá
Me mavrous kyklous
Me melancholi (Dionysis Shinás & Giórgos Alkeos)
Me olous avtous
Me piánoun ta klámata
Me pion
Me zilevis
Melancholia mou
Mera nychta
Metro mazoune i nychtes
Mi
Mia kardia sou icha dosi
Min anisichis
Min kopás pou kléo
Min xechnas
Miso tsigaro
Monaxia mou
Mónos
Moro mou
Na m'agapas
Na proséchis
Na xeres (Giórgos Alkeos feat. Giórgos Ioannidis)
Na xeres
Nychtes levkes
O syrtis
O tragoudistis
Ochi
Oh
Ola ta petaxa
Omorfa
Onira klemmena
Opa
Opa [2010] (Giorgos Alkeos & Friends)
Oso mou lipis
Oso yparcho
Otan se kitázo
Pagisméni matiá
Pagomeno patoma
Pali me miso
Páli mónos mou miláo
Paliocharta
Páme kápou
Parapono
Perasména ne, xerasména ochi
Pés mou
Pes mou ti ine agápi
Piá na ise esy
Piós
Pixe stachti
Pós na se xecháso
Poso se thelo
Pote den to katalava
Pou na vro kourágio
Poú tha pas
Pouthena
Psychosi
S'agapo
S'állo stróma
San ena roucho
San macheri
San tsigaro
Se skeftome
Simádi
Spáse to gyalí
Sta skalopátia sou
Sta skotina (Giórgos Alkeos feat. Elena Arráo)
Stasou
Sto tilefóno
Svíno to fos
Sygchorese me
Sygnómi
Syntrimia i zoi mou
Syrmatoplegma
Ta diká mou tragoúdia
Tákou-tákou
Televtea fora
Terma ta klamata
Tha me thymase
Tha me zítas
Tha methiso
Tha spaso potiria
Tha 'thela na péthenes
Tha to perasoume (Dionysis Shinás & Giórgos Alkeos)
Tha xechasis
Thélo na klapso
Tholoni i matiá mou
Ti na káno
Ti prépi na káno
Ti, ti
Tin kardia mou ragizis
Típota
Tis kardiás mou ta simadia
To krifo mou sirtari
To tilefono mou
To' xera
Tsiftetéli
Tsigáro
Vgále to karfí
Xeris

Alben von Giórgos Alkeos

Ach! Kita me
Anev logou
Den pirazi
Elevtheros
En psychro
Entos eavtou
Ethousa anamonis
Ichi siopis
Kommátia psychís
Me ligo... trak
Nychtes apo fos
Oxygono
Pro ton pylon
Syrmatoplegma

Die bestbewerteten Songs von Giórgos Alkeos

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Opa [2010] (Giorgos Alkeos & Friends)823.52

Die bekanntesten Songs von Giórgos Alkeos

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Opa [2010] (Giorgos Alkeos & Friends)823.52

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?