GORDON

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE GORDON
Discographie Singles

TitelLabelRelease
There's A Whole Lot To DoCNR1990
I'm Never Gonna Stop Loving YouCNR1990
Kon ik maar even bij je zijnCNR1991
Er is heel veel te doen (Gordon & Het Amsterdams en Volendams Kinderkoor)CNR1991
Blijf je vannacht bij mijCNR1992
Ik hou van jouCNR1992
Jong voor altijdCNR1992
Blijf nou nog evenCNR1993
Samen met jouCNR1994
Omdat ik zo van je houCNR1995
Anders dan met jouCNR1996
KijkDino2000
I'll Be Your VoiceCNR2003
Als je alles hebt gehad (Joling & Gordon)NRGY2005
Volg je hart (Deborah & Gordon)CNR2006
Can You Feel It? (Gerard - Rene - Gordon feat. John Marks)EMI08.06.2007
Hou me nog een keer vastCNR2007
Shine (De Toppers)EMI20.02.2009
Niemand lacht zoals jijRodeo2009
Niemand mag alleen zijn (Gordon & Gerard Joling)Berk16.09.2016
Hou van jouBerk11.11.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Kon ik maar even bij je zijnCNR1992
Alles wat ik benCNR1993
Now Is The TimeCNR1994
Traum Hochzeit - Das AlbumArcade05.04.1995
Omdat ik zo van je houCNR01.04.1996
Nu het zover isCNR1997
Met hart en zielCNR1999
Gordon & Re-Play (Gordon & Re-Play)Dino07.11.2002
Gordon & FriendsDino11.11.2003
Kerst met de Toppers (Gerard - Rene - Gordon)EMI2006
A Song For YouOz / Rodeo07.11.2008
Liefde overwint allesBerk08.11.2013
Compleet, volmaakt, het einde. (Gordon feat. Metropole Orkest)Berk11.11.2016
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)Dino20.08.2010
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)Dino02.09.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
De tijd van mijn levenCNR15.11.1996
Hollandse sterren - Het allermooiste van GordonTabtoo19.06.2009
Hollands GlorieCNR03.12.2010
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Toppers In Concert - Mega Party Mix Volume 1 - Greatest Hits In The Mix! Editions 2005-2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)Dino20.05.2011
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)Dino03.09.2010
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)Dino25.11.2011
 

Songs von Gordon

Sortierung: Titel | Jahr
100% verliefd (Gordon & Roméo)
A Song For You
Adem (Gordon & Re-play)
All I Need Is Time
All I Want For Christmas Is You (Gerard - Rene - Gordon)
Alleen om dit moment
Alleen voor jou (Gordon & Roméo)
Alles in mijn leven
Alles wat ik ben
Als 1 en 1 geen 2 meer is (Gordon & Marlayne)
Als alles wat je zegt echt waar zou zijn
Als je alles hebt gehad (Joling & Gordon)
Als je gaat
Als je maar gelukkig bent (Gordon & Lange Frans)
Als je maar van me houdt (Gordon & Re-Play)
Als je mij maar nooit laat gaan
Anders dan met jou
Anders niet (Gordon & Re-play)
Angel Of The Night (De Toppers)
Back In Love Again
Beat Of My Heart
Blijf je vannacht bij mij
Blijf nou nog even
Built It Up
Caminando
Can You Feel It? (Gerard - Rene - Gordon feat. John Marks)
Can't You See That I Love You
Chagrijn (Goedemorgen Gordon)
Compleet, volmaakt, het einde
De dag dat jij verdween
De Tijd Dat Ik Niet Van Je Hield
De Vergeten Tuinen Van Napoli (Gordon & Rene Froger)
De ware liefde
De wereld
De zon en de zomer
Die droom zijn we kwijt
Dit kan niet meer (Gordon & Edsilia Rombley)
Do They Know It's Christmas (Gerard - Rene - Gordon)
Dromen zijn bedrog (De Toppers)
Echte liefde
Een nieuw begin (Gordon & Re-Play)
Eeuwig verleden
Elk moment
En de wereld draait door (Gordon & Lloyd)
En nu
En zo ineens
Er is geen weg meer terug
Er is heel veel te doen (Gordon & Het Amsterdams en Volendams Kinderkoor)
Forever Young
Ga dan
Ga nog niet weg (Gordon & Re-Play)
Geef me de kracht
Geef me de tijd
Gini
Given A Chance
Have Yourself A Merry Little Christmas (Gerard - Rene - Gordon)
Here We Are
Het einde van de weg (Gordon & Friends)
Het had ook anders kunnen zijn
Het leven is een groot feest
Het levende bewijs
Higher (De Toppers)
Hoe ver wil je nog gaan?
Holing de Joling
Hollandse Medley (De Toppers)
Hou me niet tegen (Gordon & Re-Play)
Hou me nog een keer vast
Hou van jou
I Love Johan Derksen
If Everything Between Us Really Died
If I Only Could Be With You
If You Were My Woman
Ik bel je zomaar even op
Ik ben nu vrij
Ik hou van jou
Ik kan 't niet alleen (Gordon & Marlayne)
Ik lach
Ik mis je zo
Ik wil naar Amsterdam
Ik wil zo graag met je mee
I'll Be Your Voice
I'm Never Gonna Stop Loving You
It May Be Winter Outside (Gerard - Rene - Gordon)
It's Never Easy
Je bent me bijna kwijt (Gordon & Sat-R-Day)
Je moet hem laten gaan
Je vous aime
Jij was daar (Gordon feat. Berget Lewis)
Jong voor altijd
Jong voor altijd (Gordon feat. Wesley Klein)
Jop Frenken Is een Schat
Just Too Big For Words
Ken je dat gevoel
Kijk
Kijk naar mij
Kijk niet meer om
Kom eens dichterbij
Kon ik maar even bij je zijn
Koud koud hart (Gordon & Sarina)
Laat me
Laat me los
Lag het echt alleen aan mij?
Laß uns für immer Freunde sein
Let It Be Me
Liefde overwint alles
Liefde zonder eind (Gordon & Stylie Moore)
Liever gelukkig alleen
Ligt 't nou aan mij (Gordon & Re-play)
Live At The Arena (Gerard - Rene - Gordon)
Love On The Rocks
Love Really Hurts Without You
Love Will Lead You Back
Maak me wakker (Gordon feat. Thomas Berge)
Met hart en ziel
Met jou alleen
Met mijn ogen dicht
Mijn toekomstbeeld
Miracle
Neem het er maar van
Never Gonna Stop Loving You
Never nooit meer (Gordon & B-Brave)
Never nooit meer (Gordon & Re-Play)
Never Too Much
Niemand lacht zoals jij
Niemand mag alleen zijn (Gordon & Gerard Joling)
Niet één zoals jij
No One Loves Me Like You
Nu het zover is
Nu zet ik de wereld op z'n kop
Omdat ik zo van je hou
Onderweg naar morgen
Over de top! (Gerard - Rene - Gordon)
Pak maar mijn hand
Put Your Hand In The Hand
Sambabal
Samen met jou
Scheiding
She Came Through It
Shenkie Melenkie
Shine (De Toppers)
Sleigh Ride (Gerard - Rene - Gordon)
So This Is Me
Spijt
Sprakeloos
Stayin' Alive (Gordon feat. Nathalie Makoma)
Sugar Baby Love
't Is zo weer voorbij
Thank You Master For My Soul
The Day I Turner Into A Gaylord
The First, The Last, My Everything
The Rhythm Of Love
The Rhythm Of Love (Gordon with Rocq-E-Harrel)
Then Came You (Gordon feat. Karin Bloemen)
There's A Whole Lot To Do
There's A Whole Lot To Do (Gordon & Het Amsterdams en Volendams Kinderkoor)
This Christmas (Gordon feat. Lisa, Amy & Shelley)
This Is Where It Ends (Gordon & Big, Black & Beautiful)
Toppers meezing kerstmedley (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers Party! (Gerard - Rene - Gordon)
Troebel water (Gordon & Re-Play)
Until I Met You
Until The Day Breaks
Vertrouw maar op mij
Volg je hart (Deborah & Gordon)
Vrienden voor het leven (Gordon & Re-Play)
Waar ben jij
Waar ging de tijd heen?
Waar moet ik heen
Walk Away
Wat echte liefde is
Wat moet ik doen?
Weet dat ik van je hou (Gordon & Re-Play)
We've Got The Power (Now Is The Time)
We've Got To Hold On This Time
Wilhelmus
Wir sind die Holländer (Toppers voor Oranje (Gerard - Rene - Gordon))
Zangeres Zonder Naam Medley (De Toppers)
Zeg nooit nooit (Gordon & Re-Play)
Zolang (Gordon & Re-Play)

Alben von Gordon

A Song For You
Alles wat ik ben
Compleet, volmaakt, het einde. (Gordon feat. Metropole Orkest)
De tijd van mijn leven
Gordon & Friends
Gordon & Re-Play (Gordon & Re-Play)
Hollands Glorie
Hollandse sterren - Het allermooiste van Gordon
Kerst met de Toppers (Gerard - Rene - Gordon)
Kon ik maar even bij je zijn
Liefde overwint alles
Met hart en ziel
Now Is The Time
Nu het zover is
Omdat ik zo van je hou
Toppers In Concert (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert - Mega Party Mix Volume 1 - Greatest Hits In The Mix! Editions 2005-2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)
Toppers In Concert 2006 (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2007 (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2008 (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2009 (Gordon - Rene - Jeroen)
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)
Toppers Mega Party Mix - Volume 2 - Greatest Hits In The Mix! - Editions 2005-2011 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)
Traum Hochzeit - Das Album
Zoveel - Het beste van Gordon

DVDs von Gordon

Sings Classics
Toppers In Concert (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2006 (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2007 (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2008 (Gerard - Rene - Gordon)
Toppers In Concert 2009 (Gordon - Rene - Jeroen)
Toppers In Concert 2010 (Gordon - Rene - Gerard - Jeroen)
Toppers In Concert 2011 (Jeroen - Gerard - Gordon - Rene)

Die bestbewerteten Songs von Gordon

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Ik kan 't niet alleen (Gordon & Marlayne)54.8
Blijf je vannacht bij mij74.57
Never nooit meer (Gordon & Re-Play)94.56
Kon ik maar even bij je zijn194.47
Wir sind die Holländer (Toppers voor Oranje (Gerard - Rene - Gordon))114.27
100% verliefd (Gordon & Roméo)54.2
Liefde zonder eind (Gordon & Stylie Moore)54.2
Ik hou van jou84
't Is zo weer voorbij54
We've Got The Power (Now Is The Time)73.86

Die bekanntesten Songs von Gordon

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Shine (De Toppers)902.88
Kom eens dichterbij222.73
Kon ik maar even bij je zijn194.47
Niemand lacht zoals jij152.8
Sambabal131.77
Wir sind die Holländer (Toppers voor Oranje (Gerard - Rene - Gordon))114.27
Miracle113.82
Omdat ik zo van je hou113.64
Ik bel je zomaar even op103.5
Sugar Baby Love102.7

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?