GUNNAR WIKLUND

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Bengt Sundström

DISCOGRAPHIE GUNNAR WIKLUND
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Upp som en solBonnier1959
RomanticaPEP1960
April aprilBFB1961
AngeliqueBFB1961
Geh' nicht zu den IndiosAriola1963
Auf diesen Augenblick hab ich gewartetAriola1963
Nu reser jag hemHMV1965
VinterrosorEMI Columbia1966
Merci chérieHis Master's Voice1966
CharmaineHis Master's Voice1967
Vi ska gå hand i handHis Master's Voice1968
Snart så kommer åter ljusa tiderEMI Columbia1968
När det kommer till kritanEMI Columbia1969
Den som lever får se vad som händeColumbia1969
1000 Wege führ'n nach RomEMI Columbia1969
Tänk, om det vore jag...EMI Columbia1972
Man ska visa lite ömhet mot varandraColumbia1972
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
ÖnsketimmenEMI1996
 

Songs von Gunnar Wiklund

Sortierung: Titel | Jahr
1000 Wege führ'n nach Rom
Angelique
April april
Auf diesen Augenblick hab ich gewartet
Barbara
Blue River
Caterina
Charmaine
Das war der wilde Westen
Den som lever får se vad som hände
Det är härligt att leva
Det bästa som hänt mig är du
Drömmer om dej
Drömmer om dig
Du kan vara säker på
En serenad till dej
Ensam är klokast trots allt
Ensam i stora stan
Ensam, går jag
Flickor bak i bilen
Geh' nicht zu den Indios
Han måste gå
Har jag gjort bort mej nu igen?
Jag saknar dej
Jag ser en värld
Jag ser tillbaka
Jag vet vad jag skulle göra
Kan jag hjälpa att jag älskar dej ännu
Känn dej lite happy
Kärleken är det bästa ting
Kom till mej
Man ska visa lite ömhet mot varandra
Mary Ann bedauert
Mellan dröm och verklighet
Merci chérie
Mest av allt
Midnatt
Minns du den sommar
När det kommer till kritan
När våren står i blom
Nu reser jag hem
Nu tändas åter ljusen i min lilla stad
Nygammal vals (Gunnar Wiklund & Marianne Kock)
Partners
Ramona
Rocky
Romantica
Snart så kommer åter ljusa tider
Snart som kommer åter ljusa tider
Sommaren
Spela på regnbågen
Tänk, om det vore jag...
Tro på mej
Upp som en sol
Vad har jag kvar
Vandra vidare
Var det en dröm
Vårens första flicka
Vi ska gå hand i hand
Vinterrosor

Alben von Gunnar Wiklund

32'29 minuter med Gunnar Wiklund
Mest av allt
Mest av allt: Gunnar Wiklund allt det bästa!
Önsketimmen
Original Album Serien

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?