GYLLENE TIDER

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.gyllenetideronline.com


DISCOGRAPHIE GYLLENE TIDER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Gyllene TiderHalmstads11.1978
Himmel No. 7 / Flickorna på TV2Parlophone10.12.1979
Flickorna på TV2 / Himmel No. 7Parlophone17.12.1979
Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy HollyParlophone27.05.1980
När vi två blir enParlophone29.10.1980
Swing & Sweet!EMI10.03.1981
(Kom så ska vi) Leva livetParlophone29.04.1981
Beating HeartParlophone09.1981
Ljudet av ett annat hjärtaParlophone24.10.1981
Ingenting av vad du behöverSchlager12.1981
För dina bruna ögons skullParlophone15.02.1982
SommartiderParlophone18.06.1982
Flickan i en Cole Porter-sångParlophone07.12.1982
Teaser JapaneseRoxette30.11.1983
Sommartider Remix '89Parlophone27.06.1989
Flickorna på TV2 Remix '89Parlophone05.09.1989
Småstad / Om hon visste vad hon villeEMI24.11.1989
Det är över nuParlophone08.05.1995
Kung av sandParlophone31.07.1995
e.p.Parlophone07.06.1996
Juni, juli, augustiParlophone16.09.1996
Tuffa tider (för en drömmare) / En sten vid en sjö i en skogCapitol19.05.2004
SolskenElevator29.09.2004
Jag borde förstås vetat bättreCapitol02.02.2005
Man blir yrParlophone18.03.2013
Single #2 / Dags att tänka på refrängenParlophone16.10.2013
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Gyllene TiderParlophone18.02.1980
Moderna TiderParlophone10.03.1981
PulsParlophone26.08.1982
The Heartland CaféRoxette17.02.1984
KonstpausEMI17.07.2000
Finn 5 fel!EMI09.06.2004
Dags att tänka på refrängenParlophone24.04.2013
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Parkliv!EMI03.07.1990
Återtaget - Gyllene Tider Live!EMI17.11.1997
GT25 Live!Capitol24.11.2004
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Instant Hits!EMI05.09.1989
Halmstads pärlorEMI15.05.1995
GT25 - Samtliga hitsEMI24.03.2004
24 Hits! Soldans på din grammofonParlophone03.07.2013
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Kompakta tiderParlophone1990
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Samlade TiderPickwick20.04.1994
Ljudet av ett annat hjärta / En samlingEMI10.09.1997
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Karaoke Hits!Capitol29.09.2004
ParklivEMI29.09.2004
GT25 Live!Capitol24.11.2004
ÅtertagetCapitol2004
 

Songs von Gyllene Tider

Sortierung: Titel | Jahr
(Dansar inte lika bra som) Sjömän
(Hon vill ha) puls
(Kom så ska vi) Leva livet
24 december
45 minuter motorväg
72
Åh Ziggy Stardust (Var blev du av?)
Allt jag lärt mej om livet (har jag lärt mej av Vera)
Ande i en flaska (Gabba gabba gabba come on come on karma karma)
Anders och Mickes första band
Another Place, Another Time
Anytime
Bara vara nära
Beating Heart
Billy
Break Another Heart
Can You Touch Me?
Chikaboom
Chikaboom #2
Chrissie, hur mår du?
Dags att tänka på refrängen
Da'n före da'n (Niklas Strömstedt med Gyllene Tider)
Demon Emptiness
Det är blommor som har fångat dig
Det är över nu
Det blir aldrig som man tänkt sej
Det hjärta som brinner
Dreaming
Du är en gangster, älskling!
Du måste skämta
Du spelar svår att nå
En sten vid en sjö i en skog
Even If It Hurts (It's Alright)
Faller ner på knä
Fån telefon
Flickan i en Cole Porter-sång
Flickorna på TV2
Flickorna på TV2 Remix '89
För dina bruna ögons skull
För mycket är aldrig nog
Gå & fiska!
Ge mej inte det där
Guld
Gyllene tider för Rock 'n' Roll
Händerna
Har du någon gång sett en dröm gå förbi?
Harplinge
Heartland Café
Hej!
Henry, dansa inte disco! (En 70-tals fabel)
Hi Fidelity
Himmel No. 7
Hjärta utan hem
Honung och guld
I Go To Pieces
Ingen går i ringen
Ingenting av vad du behöver
Jag borde förstås vetat bättre
Jag tänker åka på en lång lång lång lång lång resa
Jag vänder mej om
Jo-Anna farväl
Juni, juli, augusti
Känna Din Kropp Mot Min
Kärleken är inte blind (men ganska närsynt)
Kiss From A Stranger
Knallpulver
Kom intill mej
Kung av sand
Kustvägen söderut
Leka med elden
Ljudet av ett annat hjärta
Lova att du aldrig glömmer bort mej
Lyckopiller
M
Man blir yr
Marie i växeln
Marie, Marie
Min tjej och jag
Mr. Twilight
När alla vännerna gått hem
När ni faller faller ni hårt
När vi två blir en
Nere på gatan
Ny pojkvän
Och jorden den är rund ...
Offside!
Oh Yea Oh Yea (Oh Oh)
Om hon visste vad hon ville
Ordinärt mirakel
På jakt efter liv
Pornografi
Povel Rame, Paul McCartney & jag
Rembrandt
Revolver upp
Rock On
Run Run Run
Singel
Sista gången jag såg Annie
Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly
Skäl att tvivla
Skicka ett vykort, älskling
Småstad
Solens vän
Solsken
Som regn på en akvarell
Sommartider
Sommartider Remix '89
Speciell
Ta mej... nu är jag din!
Teaser Japanese
Teena
Threnody
Tiden är en dåre med banjo
Tio droppar regn
To Play With Fire
Tuff tuff tuff (som ett lokomotiv)
Tuffa tider (för en drömmare)
Tylö sun
Upphetsad
Vän till en vän
Vandrande man
Vandrar i ett sommarregn
Vänta på mej!
Varje gång det regnar
Vart tog alla vänner vägen?
Vem tycker om dej?
Vill ha ett svar
When Love's On The Phone (You Just Have To Answer)
Young Girl

Alben von Gyllene Tider

24 Hits! Soldans på din grammofon
Återtaget - Gyllene Tider Live!
Dags att tänka på refrängen
Finn 5 fel!
GT25 - Samtliga hits
GT25 Live!
Gyllene Tider
Halmstads pärlor
Instant Hits!
Kompakta tider
Konstpaus
Ljudet av ett annat hjärta / En samling
Moderna Tider
Parkliv!
Puls
Samlade Tider
The Heartland Café

DVDs von Gyllene Tider

Återtaget
GT25 Live!
Karaoke Hits!
Parkliv

Die bestbewerteten Songs von Gyllene Tider

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Heartland Café115.27
Tuffa tider (för en drömmare)125.25
Even If It Hurts (It's Alright)135.23
Tuff tuff tuff (som ett lokomotiv)55.2
7255.2
Kärleken är inte blind (men ganska närsynt)115.18
Det är över nu75.14
Chrissie, hur mår du?75.14
Jag vänder mej om75.14
Faller ner på knä85.12

Die bekanntesten Songs von Gyllene Tider

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Sommartider274.81
När vi två blir en215.05
Gå & fiska!164.88
Ska vi älska, så ska vi älska till Buddy Holly154.93
Flickorna på TV2154.73
Juni, juli, augusti145
Even If It Hurts (It's Alright)135.23
(Kom så ska vi) Leva livet134.92
Ljudet av ett annat hjärta134.54
Tuffa tider (för en drömmare)125.25

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?