HAKAN PEKER

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE HAKAN PEKER
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Taş gibiPeker2004
MütemadiyenPeker2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Amma velakinDestan11.1993
Hakan PekerDestan06.1995
Salına SalınaPeker07.1997
Illa kiPeker02.2000
Canım istediPeker2001
Aşk bana lazımDevsan04.2003
Yak beniDestan2004
Gece gözlümPeker07.2006
KaramelaÖztoprak07.2011
Efsane ŞarkılarPeker05.04.2016
 

Songs von Hakan Peker

Sortierung: Titel | Jahr
İmla hatası
Şifreni Çözdüm
Ağlama değmez
Aşk bana lazım
Aşkımız gözemi geldi
Aşkın kanunu
Affetmedim kendimi
Ah hayat
Akşamlar olmadan
Akasyalar açarken
Al beni yar
Aldirma sen bana
Alev alev
Amma velakin
Antika aşk
Artık sevmeyeceğim
Ateşini Yolla
Ayrılmam
Bağlanmam
Bak Şimdi uzaklarda
Bebeğimsin
Beni aldatma
Bir efsane
Bir seviyorum bir sevmiyorum
Bomba
Bu İşin sonu yok
Camdan cama
Canim yandi
Çok geç olmadan
Cumartesi olmazsa
Dağ gibiyim
Degerini bir ben bilirim
Farkında mısın
Felsefe
Gece gözlüm
Gecelere atma beni
Gel otur Şöyle
Geliver aşkım geliver
Geri dönemem asla
Gidemezsin sen
Giderim buradan
Gitsen üzülmem
Gönül belası
Görüşmesek iyi olacak
Güle güle yoluna
Günahlar
Hayat sineması
Haydi git
Hey corç
Hüzün çiçeğim
Için için yanıyor
Illa ki
Izini kaybettim
Kıskanırım
Kıyameti yaşarken gördüm
Kadınım
Kaldı bende
Kara sevda
Karam
Karamela
Karanliga çak kibrit
Kelimeler yetmez
Kolay mı unutmak
Korkular basucumda
Köylü güzeli
Kritik
Kurtar beni
Latılokum latife
Mütemadiyen
Nasıl geçti habersiz
Pişman degilim
Sıkı sıkıya
Salına Salına
Sen ne desen haklısın
Sen yok desende
Seni özluyorum
Sevdim
Seven gider mi
Sevilde sevme
Taş gibi
Tamamdır
Tatile Çıkamadım
Terazi
Uçuk Kaçık
Unutmadım seni
Unuttun beni zalim
Vakti geldi ayrılığın
Vazgeçemiyorum
Vazgecen ben değildim
Veda busesi
Yıldızların altında
Yaşamak yalan belki
Yagma yok
Yak beni
Yalan değil
Yalan olur aşklarda
Yapma
Yazık etme
Zaten sen

Alben von Hakan Peker

Aşk Bana Lazım
Amma velakin
Canım istedi
Efsane Şarkılar
Gece gözlüm
Hakan Peker
Illa ki
Karamela
Salına Salına
Yak beni

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?