HANS DE BOOIJ

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE HANS DE BOOIJ
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Een vrouw zoals jij (Hans de Booy)CNR12.1982
Iedereen het zijne (Hans de Booy)CNR03.1983
Annabel (Hans de Booy)CNR06.1983
Thuis ben (Hans de Booy)CNR12.1983
Vrijheid (Hans de Booy)CNR03.1984
Vanavond (Hans de Booy)CNR06.1984
Ogen (Hans de Booy)CNR1985
Alle vrouwenCNR10.1986
Kinderen aan de machtCNR12.1986
TreesPhilips1987
Als je vliegtPhilips1987
Als jou nuPhilips1988
De kleine liefdeRed Bullet1990
't Is maar een verhaal (Nelleke Burg, Hans de Booij & Ensemble)Red Bullet1990
ParapluRed Bullet1990
Oh MaximeRed Bullet1991
Lichtjes van de Schelde (Hans de Booij & Wannes Van de Velde)Dino07.1992
Eenzaam zonder jouDino10.1992
Groene smartHKM1992
De tolerantieKoch1993
SterkerKoch1993
Van TraalalaDureco1995
F.Zaika / Dureco1996
Aruba AribaZaika / Dureco1996
MaastrichtHKM2002
VlinderhartBasic Beat2002
Diamanten (Sef feat. Hans de Booij)Top Notch27.08.2012
Niets = voor altijd (Hans de Booij feat. De Kleinkunstrockband)Blauw04.05.2015
Fiets (Van Neygen, Van Bambost & de Booij)Plansjee29.09.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Hans de Booy (Hans de Booy)CNR1983
Vermoeden van vrijheid (Hans de Booy)CNR1984
Ik hou van alle vrouwenCNR1986
Ça va bien?Philips1987
OnvervangbaarRed Bullet1990
Vlaamse heldenDino1992
Een gat in de markt (Hans de Booij en de Blije Jongens)Koch1993
Voor mekaarDureco1996
EmocratieV230.08.2007
Ontsnapt aan een kokosnootMarista2009
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Rechtstreeks 82-94Digimode1995
AlleenDureco1997
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Hans de BooijCNR1989
Het beste vanCNR1990
Geduld 1982-2002HKM04.11.2002
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Annabel en andere grote hits (Hans de Booy)HKM1994
 

Songs von Hans de Booij

Sortierung: Titel | Jahr
3 Kamers
Alle vrouwen
Alleen zijn
Als je vliegt
Als jou nu
Alto vista
Amsterdam
Annabel (Hans de Booy)
Aruba Ariba
Bea
Bij de bakker
Bloem
Carpaccio van tonijn
Circus Bouglione
De Caraïben
De dood van een zanger
De grootvader
De heer
De karavaan
De kathedraal
De kleine liefde
De kussers
De laatste dan
De maan
De mannen
De pot op
De prinses
De tolerantie
De vreemdeling
De zotte morgen
Diamanten (Sef feat. Hans de Booij)
Dit is geweldig
Doebiedoe
Dominique (Hans de Booy)
Drie dingen (Hans de Booy)
Drie kamers
Dromen aan de Leie
Één
Een vrouw zoals jij (Hans de Booy)
Eens ben je zonder moeder
Eenzaam zonder jou
Engel
F.
Fiets (Van Neygen, Van Bambost & de Booij)
Fles met inhoud
Fles op je rug
Gelukkig zijn
Griekse mama (Hans de Booy)
Groene smart
Hart horen kloppen
Heel even (Hans de Booy)
Het is Kerstmis
Hinkstapsprong (Hans de Booy)
Iedereen het zijne (Hans de Booy)
Ik logeer bij mezelf (Hans de Booy)
Ik wil deze nacht in de straten verdwalen
In de hel
In de Jordaan
In de trein
Jan soldaat
Jijbijmij
Joe en Nancy
Kabeljou
Kinderen aan de macht
Kinderspel (Nelleke Burg, Hans de Booij & Ensemble)
Kom naar huis (Hans de Booy)
Kom vanavond naar mijn bed
La rose de Garros
Lat mie maar lopen
Le Sud
Lichtjes van de Schelde (Hans de Booij & Wannes Van de Velde)
M.
Maastricht
Marieke
Meisje met fluit
Mister James
Niemand weet wanneer het einde komt (Hans de Booy)
Niets = voor altijd (Hans de Booij feat. De Kleinkunstrockband)
Nooit ofte nooit (Sabien Tiels & Hans de Booij)
Ogen (Hans de Booy)
Oh Maxime
Om mani peme hoeng
Onvervangbaar
Overdoen (Hans de Booy)
Pablo
Paraplu
Poker
Rozanne
Samen zijn (Hans de Booy)
Sammy (Hans de Booy)
Soms (Hans de Booy)
Sprookje
St. Mère Église (Hans de Booy)
Sterker
Sterren bij daglicht
't Is maar een verhaal (Nelleke Burg, Hans de Booij & Ensemble)
't Jongetje te O.
Teer en nicotine
Televisie
Theodoor
Thuis ben (Hans de Booy)
Toverstok
Trees
Van Traalala
Vanaf nu (Hans de Booy)
Vanavond (Hans de Booy)
Vechten voor Melissa (Hans de Booy)
Vermoeden van vrijheid (Hans de Booy)
Vierhoog in de wolken
Vlinderhart
Voor mekaar
Vrijheid (Hans de Booy)
Vrolijke violen (Hans de Booy)
Waterval
Weten wie je bent
Wil het niet weten
Zes jaar meer
Zo mooi als je lacht
Zonder stekker zephyr

Alben von Hans de Booij

Alleen
Annabel en andere grote hits (Hans de Booy)
Ça va bien?
Een gat in de markt (Hans de Booij en de Blije Jongens)
Emocratie
Geduld 1982-2002
Hans de Booij
Hans de Booy (Hans de Booy)
Het beste van
Ik hou van alle vrouwen
Ontsnapt aan een kokosnoot
Onvervangbaar
Rechtstreeks 82-94
Vermoeden van vrijheid (Hans de Booy)
Vlaamse helden
Voor mekaar

Die bestbewerteten Songs von Hans de Booij

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Alle vrouwen114.45
Annabel (Hans de Booy)234.13
Thuis ben (Hans de Booy)83.75
Een vrouw zoals jij (Hans de Booy)153.6

Die bekanntesten Songs von Hans de Booij

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Annabel (Hans de Booy)234.13
Een vrouw zoals jij (Hans de Booy)153.6
Alle vrouwen114.45
Thuis ben (Hans de Booy)83.75

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?