HENK WIJNGAARD

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Fred Limpens, Henk Wijngaard

DISCOGRAPHIE HENK WIJNGAARD
Discographie Singles

TitelLabelRelease
B'dai dai dieTelstar1976
De jongens uit het noordenTelstar1977
Met de vlam in de pijpTelstar1978
Ik heb m'n wagen volgeladenTelstar1978
NachtrijdersTelstar1978
Asfalt~RockerTelstar1979
Und es heult der Motor (Henk Weingard)Telefunken1979
Container-SongTelstar1980
Container Song (Henk Weingard)Telefunken1980
Ik heb 'n truck als m'n woningTelstar1981
Oh SuzanneTelstar1981
Als chauffeur ben ik geborenTelstar1981
Bak roest op 18 wielenTelstar1982
Truckcar raceTelstar1982
Willy de zwerverTelstar1983
Blij dat ik rijTelstar1983
Met 30 tonnen vrachtTelstar1983
Wat 'n baanTelstar1984
Aan elke vrouw waar 'k eens van hield (Henk Wijngaard & Ben Steneker)Telstar1984
Samen in 'n truck (De Baanbrekers)Telstar1984
Weg van de snelwegTelstar1984
Gooi nog eens 'n blok op het vuur, schatTelstar1986
Jimmy is lazarusTelstar1986
120 varkens naar BeiroetTelstar1987
'n Sneeuwwitte bruidsjurkTelstar1988
Zo rij ik Europa rondTelstar1988
Zo, zoals je bentTelstar1989
Hé SuzieTelstar1990
Die kleine deur naar 't paradijsTelstar1990
Ik moet nog wat jaren meeTelstar1991
Ik ben veel liever alleenTelstar1991
Kijk uit, hier ben ikTelstar1992
Voor 'n teken van levenTelstar1993
Hoe die zomer wasTelstar26.07.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Zingende wielenTelstar1978
KilometervretersTelstar1979
Hollands GlorieCNR2002
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Het allerbeste vanArcade1994
 

Songs von Henk Wijngaard

Sortierung: Titel | Jahr
100 kilo, dat ben ik
120 varkens naar Beiroet
18 wielen
24 wielen
Aan elke vrouw waar 'k eens van hield (Henk Wijngaard & Ben Steneker)
Als chauffeur ben ik geboren
Als ik ga moet je niet om me huilen
Als ik wakker wordt
Als truckers zouden krijgen wat ze verdienen
Asfalt~Rocker
Autobaankoorts
Bak roest op 18 wielen
Bakker de baksteen
B'dai dai die
Beun de beunhaas
Blij dat ik rij
Blijf bij me
Blijf maar waar je bent
Blue Moon Betty
Café quo vadis
Carolien ik droomde
Container Song (Henk Weingard)
Container-Song
Daar op de snelweg
Da's leuk
De ambulance
De chauffeursvrouw
De duivelsrit
De jas van Liza
De jongens uit het noorden
De schrik van alle wegen
De vrachtwagenchauffeur
De Waddenzee
De weg is mijn wereld
De weg naar geluk (Silvia Swart & Henk Wijngaard)
De witte fiets
De zevende hemel
De zon schijnt in m'n cabine
Die kleine deur naar 't paradijs
Die kleine foto
Diesel Smoke Dangerous Curves
Dikke diesel
Dirkie
Dolgedraaid en doorgezeten
Door dik en dun
Elke dag hetzelfde liedje
Er zat 'n tijger in de tank (De Baanbrekers)
Files
Ga, gaaah!
Geef mij 'n sneetje koffie
Geheime liedjes
Geloof, hoop & liefde
Gooi nog eens 'n blok op het vuur, schat
Grijp niet te hoog
Haggard & Jones
Hé Suzie
Het jochie langs de rijksweg
Het zwarte asfalt
Hoe die zomer was
Hoor m'n wielen
Ich hab' den Laster vollgeladen (Henk Weingard)
Ieder trukkie heeft z'n eigen dukkie
IJzel, mist en regen
Ik ben geboren in 'n truck
Ik ben nooit om zes uur klaar
Ik ben veel liever alleen
Ik heb jou
Ik heb m'n wagen volgeladen
Ik heb 'n truck als m'n woning
Ik hoef niet meer ver te rijden
Ik keer terug naar jou
Ik moet nog wat jaren mee
Ik rij wel door
Ik zie de goudgele lichten van de Brienenoord
Ik zie de wereld
In m'n cabine
Inpakken en wegwezen
Ja, m'n truckie is m'n leven
Jackpot
Jimmy is lazarus
Jouw flat
Julie-An
Kijk uit, hier ben ik
Kilometervreters
Kleinkinderen
Komt er rook uit de pijp
Kunnen we elkaar niet vergeven?
Meneer Somber
Met 100 naar de regenboog
Met 30 tonnen vracht
Met de vlam in de pijp
Met 't stuur in m'n hand
Met z'n gitaar (Dave Davis & Henk Wijngaard)
Met z'n gitaar en z'n liedjes
Met zwaailicht en sirene
Mijn Daffy Duck
Mijn duck en ik
Mijn hart behoort nog altijd toe aan jou
Mijn naam is Lucky
M'n Dafje
M'n hobbie en m'n baan
M'n truck
Moerders, ik smeek je ...
'n Bruiloft zonder gasten
'n Sneeuwwitte bruidsjurk
'n Trekkie van m'n sjekkie
Nachtrijders
Oh Suzanne
Onze kracht (Hollandse kerst sterren)
Op de 27 MC
Plankgas Boogie
Rollen Papa
Rosie
Samen in 'n truck (De Baanbrekers)
Samen in 'n truck (Silvia Swart & Henk Wijngaard)
Sophie
Stille nacht, heilige nacht
't Leven is voor hem 'n hel
Tinus Tussengas
Truckcar race
Trucker olé
Tussen Rome en Turijn
Twee nummerplaten
Und es heult der Motor (Henk Weingard)
Van de wereld
Vaya con Dios
Veel liefs voor jou
Verslaafd aan de weg
Voor 'n teken van leven
Vrachtwagengek
Waar ik ga of sta
Want wat men zegt.....
Ware dromen
Wat 'n baan
Wat zegt je hart ervan
Weg van de snelweg
Wie niet weg is wordt gezien
Willy de zwerver
Zingende wielen
Zo rij ik Europa rond
Zo, zoals je bent
Zollamt Autobahn (Henk Weingard)
Zomaar op straat
Zwerver van de autobaan

Alben von Henk Wijngaard

28 grootste successen
40 jaar hits
Als chauffeur ben ik geboren
Altijd onderweg
Autobaankoorts
Blij dat ik rij
Country On The Road
Da's leuk
De Henk Wijngaard Show
De Henk Wijngaard Show (1+2)
De Henk Wijngaard Show Deel 2
Het allerbeste van
Het beste van
Hoe die zomer was - Een lading nieuwe hits
Hollands Glorie
Ik ben voor de liefde
Kijk uit, hier ben ik!
Kilometervreters
Met de vlam in de pijp
Mijn allergrootste successen
Muziek is mijn wereld
'n sneeuwwitte bruidsjurk
Samen met jou
Volle bak
Zingende wielen

Die bestbewerteten Songs von Henk Wijngaard

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Met de vlam in de pijp134.54
Van de wereld74.43
'n Sneeuwwitte bruidsjurk84.38
Container-Song84.12
Hé Suzie113.91
Ik heb 'n truck als m'n woning83.88
Kijk uit, hier ben ik53.6
Voor 'n teken van leven53.6
Ik heb m'n wagen volgeladen73.57
Ik moet nog wat jaren mee73.43

Die bekanntesten Songs von Henk Wijngaard

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Met de vlam in de pijp134.54
Hé Suzie113.91
'n Sneeuwwitte bruidsjurk84.38
Container-Song84.12
Ik heb 'n truck als m'n woning83.88
Van de wereld74.43
Ik heb m'n wagen volgeladen73.57
Ik moet nog wat jaren mee73.43
Rosie73.14
Truckcar race73.14

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?