HERMAN VAN VEEN

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE HERMAN VAN VEEN
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Het hondjePolydor1968
SuzannePolydor1969
Drie schuintamboersPolydor1969
Waar ben je morgenPolydor1969
FietsPolydor1970
Rozegeur maneschijnPolydor1970
De vluchtelingPolydor1971
HeldenPolydor1971
Jakob en Esau (Paula Romijn, Herman van Veen & Hans Veerman)Nederlands Bijbelgenootschap1972
Kletsnatte clownsPolydor1974
Eenentwintig van een kwartjeNOT1976
Weg da!Polydor1977
Te hooi en te grasNederlandse Jeugdherberg Centrale1977
Hebben en houenHarlekijn1977
Uit elkaar (Herman van Veen & Monique van de Ven)Harlekijn1979
OpzijPolydor1979
Onder waterHarlekijn1980
1984 (Herman van Veen, Erik van der Wurff & Harry Sacksioni)Harlekijn1980
KeerzijPolydor1981
AuseinanderPolydor1981
De bom valt nooitPolydor1983
Die Bombe fällt niePolydor1983
CirkelsPolydor1983
La bombe va pas tomberPolydor1983
Hilversum IIIPolydor1984
Geen baanPolydor1985
AnnePolydor / Harlekijn1986
ToverenPolydor1987
Praatjes (Herman van Veen, Johnny Kraaykamp & Paul van Vliet)Polydor1988
Könntest du zaubernPolydor1988
Dikkertje DapHarlekijn1989
KusjePolydor1989
Blauwe plekkenPolydor1990
MetliedjePolydor1990
De clownsPolydor1991
Hij gaat er inUniversal2006
Du oder DuPolydor 
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Herman van VeenPolydor1967
MorgenPolydor1970
AllesPolydor1971
Ich hab' ein zärtliches GefühlPolydor1973
An eine ferne PrinzessinPolydor1977
Op handenHarlekijn1978
Iets van een clownHarlekijn1981
SignalePolydor1984
SignalenHarlekijn1984
AnneHarlekijn1986
Zolang de voorraad strektPolydor / Harlekijn1987
Auf dem Weg zu dirAmiga1987
Blauwe plekkenPolydor / Harlekijn1989
JaHarlekijn / Polydor26.03.1993
Voor wie andersPolydor / Harlekijn1993
Nu en dan - 30 Jaar Herman van VeenPolydor1998
Je zoenen zijn zoeter (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)Polydor1999
Het beste vanUniversal2004
Lieber HimmelUniversal02.11.2007
NederlandersHarlekijn12.11.2007
Die Ente KwakDeutsche Grammophon04.04.2008
In vogelvlucht + In vogelvlucht 2Universal16.03.2011
KersversHarlekijn22.09.2014
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Das Beste von Herman van Veen - seine schönsten LiederPolydor07.04.1992
100USM02.10.2009
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Nederlanders in CarréHarlekijn12.03.2010
 

Herman van Veen in der österreichischen Hitparade

Alben

TitelEintrittPeakWochen
Fallen oder springen26.02.2016481

Songs von Herman van Veen

Sortierung: Titel | Jahr
1984 (Herman van Veen, Erik van der Wurff & Harry Sacksioni)
Achterlangs
Adeste fideles
Adieu café
Afwezig
Aller Herren Länder (Heinz Rudolf Kunze mit Herman van Veen)
Allerhande
Alles
Alles was ich hab'
Alles wat ik heb
Als het net even anders was gegaan
Als ik de koning was van Nederland (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)
Als je komt
Alsof het avond is
Am Bismarck Denkmal
An eine ferne Prinzessin
Andere namen
Anders anders
Anne
Appeltjes (Herman van Veen, Erik van der Wurff & Harry Sacksioni)
Arm
Auf dem Weg zu dir
Auseinander
Ben jij het?
Bij mij
Blaue Flecken
Blauwe plekken
Blüten
Boem boem (Uitvluchten)
Broertje
Carnaval naar Santiago
Casablanca
Chanson de malheur
Ciao (Herman van Veen & Trijntje Oosterhuis)
Cirkels
Cosa nostra
Dacht dat je dood was
Dagreizen
Dan pas
Dansliedje
Das Gebet der alten Dame
Das Harlekinlied
Das Mädchen aus vervlogn'n Tagen
Dat tedere gevoel
De boer uit Zwitserland
De bom valt nooit
De buurvrouw
De clowns
De damesmuziekkapel van Frau Roll
De duiven los
De exenman
De koekoek in de klok
De laatste dans
De leeuw is los
De man die zelfmoord wilde plegen
De meisjes uit vervlogen dagen
De neus
De ogen van mijn moeder
De tijd tikt
De vaders
De vluchteling
De voetbalmatch
De voorkant
De weduwe
De werkeloze
De wielrenner
De wolkentrapper
Dein Gesicht
Der Mann, der so gerne nicht mehr leben wollte
Des bleus partout
Die Augen meiner Mutter
Die Bombe fällt nie
Die Clowns
Die met hem waren
Die Nase
Die Reichen
Die Wechsler
Dikkertje Dap
Ding
Dit slag Volk
Doelpunt
Don Vito
Dovemansoren
Dreh dich nicht um
Drie schuintamboers
Du bist wie sie
Du oder Du
Du weißt nicht, was du siehst
Edith Piaf
Een ander
Een foto
Een hele grote kus
Een lange scheur
Een lichte vrouw
Een mooie herinnering
Een ochtendvol van liefde
Een vriend zien huilen
Een wit gezicht
Eenentwintig van een kwartje
Eens op een dag
Ein Foto
Ein ganz dicker Kuß
Eine kleine Frist
Einsam-zweisam-dreisam
Elke trein wil naar Parijs
Es ist ein Ros entsprungen
Etwas Wärme suchen
Euphorie
Fiets
Flussviertel
For Ever Hold You Peace
Fuik
Für Marie-Louise
Geen baan
Gegen seinen Willen
Genoeg
Gloria in excelsis deo
God is gratis
Golèm
Graag gezien
Grand Hotel Deutschland
Guigui
Gut für eine Nacht
Hallo, ik ben een zanger
Hand in Hand
Harlekijnlied
Hart
Hé daar mensen
Hebben en houen
Helden
Helemaal
Herders, Hij is geboren
Herz
Het eerste meisje
Het hondje
Het schoolplein
Het vlot
Hier is het geweest
Hij gaat er in
Hilversum III
Honds
Hopsa
Huiswerk
Huurkontrakt
Ich hab' ein zärtliches Gefühl
Ich lieb' dich noch
Ich steh' an deiner Krippen hier
Ich weiss nichts über sie
Iemand
Ik denk dat niemand mij morgen mist
Ik hou van jou
Ik wil jou
In aller Ruhe
In de jaren 60
In de mist
In mijn gedachten
Intercontinentaal
Is dit alles? (Herman van Veen met Stochelo Rosenberg & Nonnie Rosenberg)
Ja!
Jacob Olle
Jakob en Esau (Paula Romijn, Herman van Veen & Hans Veerman)
Jemand stiehlt die Show
Jezus is geboren
Jezus Jan
Joop
Keerzij
Keurig vermoord
Kikeriki
Kind
Klage
Klein klein Jezuke
Kleiner Fratz
Kleiner Schatz
Kletsnatte clowns
Könntest du zaubern
Kraanvogels
Kraniche
Kusje
Küsschen
Kwinten
Kyrie Eleison
La bombe va pas tomber
Laat me
Lasst uns froh und munter sein
Laten we maar zeggen dat het regende
Later
Lekker buitje
Leugens
Liebeslied
Liedje
Liefde
Liefde van later
Liefdeslied
Limousine
Lonely kojboj
Maarten Maarten (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)
Man en macht
Mannen, mannen
Marieke
Meisje met anorexia (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)
Melk en honing
Meneer
Mengelmoes
Mensch im Hotel
Metliedje
Middagoverpeinzing
Mietvertrag
Minuet
Moenie weggaan nie
Möglicherweise ein Walzer
Muzikale droom
N.J.H.C. Vakantie-Tips
Na ja
Naar huis (Herman van Veen & Trijntje Oosterhuis)
Naar Monaco
Nicht allein
Nickis Sommerkleid
Nie mehr
Niet alleen
Niet iedere kip
Niets te verliezen
Nina Bobo
Nooit of nooit
Ochtend
Ochtend in de stad
Ohne dich
Ome Frans
Omilein
Onder water
Onderaan de dijk
Op elke bruiloft huil ik
Op z'n fluitjes
Optimist - Pessimist
Opzij
Oudje
Parijse tango
Pijpenstelen
Plitscher, Plätscher, Feder
Polderblues
Polderblues (Herman van Veen & Lex Bolderdijk)
Pom pom pom
Praatjes (Herman van Veen, Johnny Kraaykamp & Paul van Vliet)
Pressons
Prijs de dag niet voor het avond is
Princip
Regeln
Regels
Regende het maar
Reinhard
Rijp
Rivierenbuurt
Rosa
Rozegeur & Marjolein
Rozegeur maneschijn
Sachliche Romanze
Sag nicht, dass du vergessen hast
Saison
Sammy (Herman van Veen & Metropole Orkest)
Sarah
Schicksal
Siehst du
Signale
Signalen
Sinn für Unsinn
Slaap niet
Spetter Pieter Pater
Spiksplinterlief
Spinvis op de radio
Staakt makkers staakt (Herman van Veen & Freek de Jonge)
Stekkers en stopcontacten
Stille Nacht, heilige Nacht
Stilles Glück, trautes Heim
Suzanne
't Is iets dat gebeurt
Tango met de dood
Te hooi en te gras
Te loom
Teddybeer (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)
The Girl I Left Behind
Tijdbom
Toveren
Träume
Truus
Tut uns leid
Twee reizigers
Uit elkaar (Herman van Veen & Monique van de Ven)
Uitgerekend
Uitzicht op zee
Una furtiva lagrima
Und das liest man
Und er geht und er singt
Und wenn die ganze Erde bebt
Van Dijk
Van tafel en bed
Verdwenen
Verlangen
Verliefd
Voodoo
Voor een verre prinses
Voor ik het vergeet
Voor Marie-Louise
Vrije tijd
Waar ben ik op de maan
Waar ben je
Waar ben je morgen
Waar blijft de tijd
Warst du dagegen
Warum bin ich so fröhlich (Alfred J. Kwak)
Warum gerade ich
Was man tut und wo man steht (Du kannst ja wählen)
Was mir fehlt
Wat de oude vrouw bad
We komen en we gaan
Weet je nog
Weg da!
Weisst du, wie es war
Wer
Werk
Wie
Wie das ist...
Wie vertelt het mij?
Wie was die man?
Wiegeliedje (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)
Wiegenlied
Wir kommen auf dich geflogen
Wo gehst du hin
Wolf & vampier
Wölfe und Vampire
Wonderwat
You Take My Breath Away (Herman van Veen & Ernst-Daniël Smid)
Zal je vangen
Ze zijn er
Zingende doden
Zo lang
Zo vrolijk
Zo wijs
Zonder pardon
Zu Bethlehem geboren
Zuinig met haar zinnen

Alben von Herman van Veen

10 keer Herman van Veen - Een keuze
100
Alfred Jodocus Kwak
Alle 40 goed
Alles
An eine ferne Prinzessin
Andere namen
Anne
Auf dem Weg zu dir
Blauwe plekken
Bloesem
Carré 7 - Alles in de wind
Carré 8 (2000)
Carré Amsterdam
Carré III - Amsterdam
Carré IV - Een voorstelling
Carre V - De zaal is er
Chapeau (Herman van Veen & Edith Leerkes)
Das Beste von Herman van Veen - seine schönsten Lieder
De Voetbalsupporter
De wisselaars
De wonderlijke avonturen van...
Die Anziehungskraft der Erde
Die Ente Kwak
En nooit weerom
Er was eens... Herman van Veen zingt en vertelt een kerstverhaal
Fallen oder springen
Gezongen - 10 Jaar Herman van Veen
Goed voor een glimlach
Herman van Veen
Herman van Veen (II)
Het beste van
Hin und Wieder
Hut ab!
Ich hab' ein zärtliches Gefühl
Iets van een clown
Im Augenblick
In echt
In vogelvlucht - 20 jaar zijn mooiste liedjes
In vogelvlucht + In vogelvlucht 2
In Vogelvlucht 2 - Zijn mooiste liedjes
Ja
Je zoenen zijn zoeter (Herman van Veen & The Rosenberg Trio)
Kerstliederen
Kersvers
Lieber Himmel
Meisterstücke
Morgen
Nederlanders
Nu en dan - 30 Jaar Herman van Veen
Op handen
Overblijven
Rode wangen
Sarah
Seine besten Lieder
Signale
Signalen
Stille nacht (Herman van Veen & Ton Koopman)
Uit elkaar (Soundtrack / Herman van Veen)
Vaders
Vandaag
Voor een verre prinses
Voor wie anders
Weihnachtslieder
You Take My Breath Away - Herman van Veen Sings Popclassics
Zolang de voorraad strekt

DVDs von Herman van Veen

Nederlanders in Carré
Vaders - Carré
Vandaag
Verboden te lachen

Die bestbewerteten Songs von Herman van Veen

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Hilversum III215
Zo vrolijk115
Toveren164.94
De clowns54.8
Suzanne194.79
Plitscher, Plätscher, Feder84.75
Du oder Du64.67
Weg da!74.57
Warum bin ich so fröhlich (Alfred J. Kwak)374.54
Ich hab' ein zärtliches Gefühl64.5

Die bekanntesten Songs von Herman van Veen

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Warum bin ich so fröhlich (Alfred J. Kwak)374.54
Hilversum III215
Suzanne194.79
Toveren164.94
Opzij164.31
Anne154.47
Zo vrolijk115
Blauwe plekken94.22
Plitscher, Plätscher, Feder84.75
Weg da!74.57

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?