INGEBORG

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE INGEBORG
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Verlangen (Ingeborg met Clouseau)hkm09.1988
Door de windHKM1989
ZomerHKM1989
Ga niet weghkm1990
Niemandhkm1990
Als dat gebeurtHKM06.1991
WaaromCNR12.1991
Zalen vol muziekHKM20.07.1992
ZondagHKM1992
Ik val...HKM1992
DoorgaanHKM1994
Ping ponghkm1995
MelancholieHKM1995
Als je doodgaatHKM1995
Zo dichtbijEMI01.03.2002
Become SilentDo-produkties12.2004
BrusselHKM2007
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Voor één secondeHKM1990
Dertien daarom droomHKM21.08.1992
HartrockHKM31.03.1995
Laat me zingen over de liefdehkm / LC17.09.2007
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Diamond CollectionHKM26.07.2004
 

Songs von Ingeborg

Sortierung: Titel | Jahr
Alles gaat voorbij
Als dat gebeurt
Als je doodgaat
Become Silent
Break Away
Brussel
Dan weet ik
De liefde
De ruimte
De rust gevonden
Door de wind
Doorgaan
Droom
Eeuwen geleden
Eindstation
Ga niet weg
Grijns
Het kind in mij
Het zelf
Hier in het licht
Ieder woord, zijn verhaal
Ik val...
Ik wil geluk
Is er iemand?
Jij in mij
Kijkcijfer
Kon ik maar slapen
Laat het maar los
Laat me zingen
Maria
Melancholie
Moolamantra Consciousness
Moolamantra Shanti
Niemand
Ons moment
Ping pong
Schuif af
Slaapliedje
Stemmen op de gang
Te laat
Te weinig kracht
Toiletje
Verlangen (Ingeborg met Clouseau)
Verlegen
Verward
Voorbij
Vreemde bui
Vrijheid
Waarom
Water bij de wijn
Zalen vol muziek
Zing iets
Zo dichtbij
Zomer
Zondag
Zoveel zoveel

Alben von Ingeborg

Dertien daarom droom
Diamond Collection
Hartrock
Laat me zingen over de liefde
Voor één seconde

Die bestbewerteten Songs von Ingeborg

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Als je doodgaat75.29
Het kind in mij55
Door de wind314.65
Verlangen (Ingeborg met Clouseau)104.5
Waarom94.44
Als dat gebeurt104.4
Ga niet weg54.4
Zalen vol muziek74.29
Zo dichtbij84
Ik val...54

Die bekanntesten Songs von Ingeborg

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Door de wind314.65
Verlangen (Ingeborg met Clouseau)104.5
Als dat gebeurt104.4
Waarom94.44
Zo dichtbij84
Als je doodgaat75.29
Zalen vol muziek74.29
Kijkcijfer63.67
Het kind in mij55
Ga niet weg54.4

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?