JOHN TERRA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE JOHN TERRA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Wight is WightEMI Parlophone1970
BouzoukiParlophone1970
Parking RosieParlophone1970
Mooie blauwe ogenParlophone1971
In de duinenParlophone1971
Een deuntje uit de oude doosColumbia1972
Iemand heeft je pijn gedaanBiram1973
Nooit of nooitBiram1973
Is er een ander? (tussen jou en mij)Biram1973
Als het niet meer anders kanBiram1974
Vergeet niet te schrijvenBiram1974
A la EspagnolaBiram1974
Verliefd, voor de eerste keerPhilips1975
RosannaBiram1975
Wat nu my lovePhilips1976
Welkom thuisPhilips1976
Als je de taal van de liefde verstaatPhilips1977
Just One LookPhilips1978
De dag dat 't zonlicht niet meer scheenGnome1981
Ik weet niet waaromGnome1982
Deze nacht wil ik niet eenzaam zijnGnome1983
Laat me vrij zijnGnome1983
Neem de eerste treinGnome1984
Ik word dan even stilGnome1985
Ik voel me zo verlorenGnome / Telstar1985
M'n hart kan niet langer zwijgenTelstar1986
Hij durft vanavond niet naar huisTelstar1986
Champagne voor iedereen39°51987
Ik zie je nooit meer39,5°1987
Zij was nog zo jong39°51988
Diana ik denk aan jou39°51989
Ik voel me goed bij jouAssekrem1991
Nee, ik laat je nooit meer gaanAssekrem1991
Een storm in een glas waterAssekrem1992
Ik mag niet meer van je houdenAssekrem1992
Alles gaat goedAssekrem1992
BetoveringAssekrem12.1993
Hier gooi ik mijn ankerAssekrem1993
Geen leven zonder liefdeAssekrem1994
Mijn geschenk (John Terra & Emma Philippa)Assekrem1994
TrouwAssekrem1994
De mooiste dag van m'n levenGlobe Entertainment12.07.2013
Breek je wereld openJohn Terra18.08.2014
Neem me meeCNR20.07.2015
Ik moet wel gelovenCNR09.11.2015
Welkom RosieVlaamse Sterren29.02.2016
Ik heb je liefVlaamse Sterren20.06.2016
September dauwVlaamse Sterren03.10.2016
Prachtige dag (in de stad van m'n hart)Vlaamse Sterren25.11.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
John Terra [1973]Biram1973
John Terra [1974]Biram1974
John TerraGnome1983
25 jaarAssekrem1994
Zingt Neil DiamondVlaamse Sterren25.03.2016
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Songs From The Brill Building - Live In AB Brussel (Patrick Riguelle & John Terra)BroedBloeders19.09.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Het beste van - Master serieTopkapi19.05.1997
Als je de taal van de liefde verstaatUniversal28.06.2002
Hit CollectionSony BMG13.06.2008
Alle 40 goedEMI29.03.2013
 

Songs von John Terra

Sortierung: Titel | Jahr
24 Hours From Tulsa (Patrick Riguelle & John Terra)
5 minuten voor 12
A la Espagnola
Alles gaat goed
Als de liefde over is
Als een bij, bij jou
Als het niet meer anders kan
Als ik jou in mijn armen hou
Als je de taal van de liefde verstaat
Bazoum (I Need Your Lovin') (Patrick Riguelle & John Terra)
Because Of You Diana
Betovering
Bisoubisouba
Bizoe bizoeba
Blijf deze nacht bij mij
Bouzouki
Breek je wereld open
Caroline
Champagne voor iedereen
De dag dat 't zonlicht niet meer scheen
De lente
De mooiste dag van m'n leven
De neus umwog
De zoon van m'n zoon
December
Deze nacht wil ik niet eenzaam zijn
Diana ik denk aan jou
Doe de groeten
Down In Mexico (Patrick Riguelle & John Terra)
Een beetje meer
Een deuntje uit de oude doos
Een storm in een glas water
Feelin' Love
Gedaan
Geen leven zonder liefde
Girl, You'll Be A Woman Soon (Patrick Riguelle & John Terra)
Heel gewoon
Het is nog vroeg
Het liefdeslied
Hier gooi ik mijn anker
Hij durft vanavond niet naar huis
Hound Dog (Patrick Riguelle & John Terra)
I Feel The Earth Move (Patrick Riguelle & John Terra)
Iemand heeft je pijn gedaan
Ik beken
Ik ben alleen
Ik heb je lief
Ik kom bij jou
Ik leef graag
Ik mag niet meer van je houden
Ik mis je zo
Ik moet wel geloven
Ik voel me goed bij jou
Ik voel me zo verloren
Ik weet niet waarom
Ik word dan even stil
Ik zei haar niet...
Ik zie je nooit meer
Ik zij haar niet...
I'm A Believer (Patrick Riguelle & John Terra)
In de duinen
In de fabriek
In de tijd van Anne-Marie
Is er een ander? (tussen jou en mij)
Je leeft alleen voor succes
Je weet niet wat je mist
Jij was de vrouw voor mij
Jij weet ik kan niet zonder jou
Juan is een Don Juan
Just One Look
Kinderen van de zee
Laat me niet gaan
Laat me nooit meer alleen
Laat me vrij zijn
Liefde is...
Little Sister (Patrick Riguelle & John Terra)
Maanlicht op Maloha
Magdaleen
Megamix
Meisjes van zestien
Met huid en haar
Mijn geschenk (John Terra & Emma Philippa)
Mister Bang Bang man
M'n hart kan niet langer zwijgen
Moeder, morgen komt mijn meisje
Moet je nu al naar huis
Mooie blauwe ogen
Na na na
Nadalina
Nee, ik laat je nooit meer gaan
Neem de eerste trein
Neem me mee
Neem me mee [1971]
Neil Diamond Medley (Patrick Riguelle & John Terra)
Neil Diamond Medley
Net zoals vroeger
Nooit of nooit
O Heer, O Heer
Oh Namba
Om hier te zijn
On Broadway (Patrick Riguelle & John Terra)
Oude foto's
Parking Rosie
Poeder, schmink en mascara
Prachtige dag (in de stad van m'n hart)
Regendruppels
Rode wijn
Rosanna
Rumble (Patrick Riguelle & John Terra)
Samen met jou
Save The Last Dance (Patrick Riguelle & John Terra)
September dauw
Something's Gotten Hold Of My Heart (Patrick Riguelle & John Terra)
Soolaimon
Streel me
Sweet Caroline
Sylvia
't Is niet moeilijk om gelukkig te zijn
Toch bouw ik op de liefde
Trouw
Un garçon t'a fait pleurer
Vergeet niet te schrijven
Verliefd zijn
Verliefd, voor de eerste keer
Voor eeuwig in blue jeans
Vrij zijn
Wacht tot het donker is
Wantrouwigheid
Wat nu my love
Weer verliefd op jou
Welkom Rosie
Welkom thuis
Wight is Wight
Wonderkind
You've Lost That Lovin' Feeling (Patrick Riguelle & John Terra)
Zei je toen de waarheid?
Zes dagen in de week
Zij was nog zo jong
Zo hou ik van jou
Zo was het in mijn tijd van toen
Zonder jou kan ik niet langer leven

Alben von John Terra

25 jaar
Alle 40 goed
Als je de taal van de liefde verstaat
Het beste van - Master serie
Hit Collection
John Terra
John Terra [1973]
John Terra [1974]
Samenblijven
Songs From The Brill Building - Live In AB Brussel (Patrick Riguelle & John Terra)
Zingt Neil Diamond

Die bestbewerteten Songs von John Terra

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Is er een ander? (tussen jou en mij)64.67
Ik weet niet waarom94.56
De dag dat 't zonlicht niet meer scheen84.5
Neem me mee84.25
Breek je wereld open64.17
De mooiste dag van m'n leven64
Nooit of nooit63.83
Ik moet wel geloven63.67
Voor eeuwig in blue jeans53.2
Welkom Rosie52.4

Die bekanntesten Songs von John Terra

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Ik weet niet waarom94.56
De dag dat 't zonlicht niet meer scheen84.5
Neem me mee84.25
Is er een ander? (tussen jou en mij)64.67
Breek je wereld open64.17
De mooiste dag van m'n leven64
Nooit of nooit63.83
Ik moet wel geloven63.67
Voor eeuwig in blue jeans53.2
Welkom Rosie52.4

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?