K3

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.k3.be


DISCOGRAPHIE K3
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Heyah mamaBMG09.04.1999
Yeke yekeBMG27.08.1999
I Love You BabyBMG12.11.1999
Op elkaar (remix 2000)BMG10.03.2000
Alle kleurenBMG23.06.2000
Yippee yippeeBMG29.09.2000
Oma's aan de topBMG01.12.2000
FeestBMG14.06.2002
Oya léléStudio 10013.06.2003
Ya ya yippeeStudio 10009.06.2006
KusjesdagStudio 10025.06.2007
Je mama ziet je graagStudio 10025.02.2008
De revolutie!Studio 10009.06.2008
MaMaSé!Studio 10019.10.2009
Hallo K3Studio 10018.09.2010
Alice in WonderlandStudio 10014.02.2011
Eyo!Studio 10031.10.2011
Waar zijn die engeltjesStudio 10018.06.2012
Koning Willem-AlexanderStudio 10015.04.2013
Eya hoya!Studio 10010.06.2013
Loko leStudio 10014.10.2013
K3 kan het!Studio 10025.08.2014
K3 Loves YouStudio 10003.04.2015
Eyo! (Dauwe & Vancoillie Remix)Studio 10026.10.2015
10.000 luchtballonnenStudio 10013.11.2015
JodeleeStudio 10005.02.2016
UshuaiaStudio 10003.06.2016
Feestje! (Samson & Gert, K3, Kabouter Plop, Mega Mindy, Ghost Rockers, Nachtwacht, Piet Piraat, Prinsessia, Lolly Lolbroek, Flin & Flo)Studio 10002.09.2016
Love Boat BabyStudio 10021.10.2016
De aarde beeftStudio 10023.12.2016
Play-OStudio 10013.01.2017
Aliyee!Studio 10021.04.2017
Pina coladaStudio 10009.06.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
ParelsCapetown / Wivani04.10.1999
Alle kleurenBMG15.09.2000
Tele-RomeoBMG03.09.2001
VerliefdBMG09.09.2002
Oya léléStudio 10005.09.2003
Ya ya yippeeStudio 10004.09.2006
KusjesStudio 10019.10.2007
De wereld rondStudio 10006.04.2009
Kuma héStudio 10011.05.2009
MaMaSé!Studio 10020.11.2009
Alice in Wonderland - De musicalStudio 10028.03.2011
Eyo!Studio 10018.11.2011
EngeltjesStudio 10023.11.2012
Loko leStudio 10022.11.2013
10.000 luchtballonnenStudio 10018.12.2015
10.000 luchtballonnen [1CD]Studio 10019.08.2016
UshuaiaStudio 10011.11.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
5 jaar - Hun grootste hits!Studio 10015.03.2004
15 jaar - De 60 grootste hits!Studio 10029.04.2013
Het beste van K3Studio 10019.06.2015
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
VakantiehitsStudio 10006.06.2008
Vakantiehits 2Studio 10001.06.2009
Vakantiehits [2012]Studio 10007.05.2012
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
MaMaSé! ShowStudio 10021.05.2010
K3 en het wensspelStudio 10025.10.2010
De Wondermachine - ShowStudio 10024.01.2011
K3 en het droombedStudio 10013.02.2012
K3 In Concert - Live In AhoyStudio 10014.05.2012
ModemeidenStudio 10028.01.2013
15 jaar - De beste clipsStudio 10023.08.2013
15 jaar - VerjaardagsshowStudio 10009.09.2013
DansstudioStudio 10020.05.2016
K3 Loves You - De afscheidstour van Karen, Kristel & JosjeStudio 10002.09.2016
Dansstudio - UshuaiaStudio 10009.06.2017
 

Songs von K3

Sortierung: Titel | Jahr
(Ik wil) Bamba
1, 2, doe met me mee
10.000 luchtballonnen
Ali Baba
Alice in Wonderland
Aliyee!
Alle baby's
Alle Chinezen
Alle kleuren
Alleen door jou
Alles kan in Wonderland
Als het binnenregent
Als het regent
Altijd van je dromen
Amor
Antwoordapparaat
Babouchka
Baby come back
Beautiful Boy
Bel me ringeling
Beroemd
Bibliotheek
Bij ons thuis
Billy Billy
Blankenberge
Blijven staan
Blub, ik ben een vis!
Boembiboem
Borst vooruit
Chacha loco
Choco choco
Cowboys en indianen
Dat ding dat je doet
Dat ik van je hou
De 3 biggetjes
De aarde beeft
De Gordel is er weer
De politie
De revolutie!
De wereld van K3
De wereld veranderen
Do do do you love me
Doe de bloemendans
Doe maar
Dokter dokter
Drums gaan boem
Dubbeldekkertrein
Duizend deuren
Een ongelooflijk idee
Een rustige ouwe dag
Eeny meeny
Eerste kus
Eeuwig en altijd
En ik dans
Eskimo
Excuseer me
Eya hoya!
Eyo!
Eyo! (Dauwe & Vancoillie Remix)
Feest
Feestje
Feestje! (Samson & Gert, K3, Kabouter Plop, Mega Mindy, Ghost Rockers, Nachtwacht, Piet Piraat, Prinsessia, Lolly Lolbroek, Flin & Flo)
Fiesta de amor
Fiets
Filmster
Frans liedje
Geen tweede keer
Geloof in jezelf
Gigaleuke dag
Hakuna matata
Hallo K3
Hand in hand
Handjes draaien
Happy Birthday
Hart verloren
Helden en soldaten
Het steltenlied
Hey hallo
Hey hey
Heyah mama
Hiep hiep hoera
Hippie shake
Hollywood
Honingbeer
Hoor de wind waait door de bomen
Hou me in je armen
I Love You Baby
Iedereen is anders
Iedereen K3
Iedereen op de dansvloer
Ik kan niet meer verder zonder jou
Ik kom tot leven
Ik schreeuw het van de daken
Ik wil naar huis
Ik wil niet naar huis gaan
Je doet maar wat
Je hebt een vriend
Je mama ziet je graag
Jij bent de bom!
Jodelee
Jongen van mijn dromen
Jongens zijn gek
Jupiter
Jurkje
K3 kan het!
K3 Loves You
K3-Airlines
K3-pap
Keileuke zomer
Kinderen baas
Kitty
Koning Willem-Alexander
Kuma he
Kus van de juf
Kusje van jou
Kusjesdag
Kusjessoldaten
Laat de wind maar waaien
Lawine
Leonardo
Letter V
Leugentje leugentje
Leukste van het land
Liefdeskapitein
Lila liedjesland
Loko le
Lollypopland
Love Boat Baby
Mama kan alles
Mama's en papa's
MaMaSé!
Mami Bisou
Meiden van de brandweer
Meisjesdag
Mijn liefje achterna
Miljoen
Mr. de president
Naar de film
Niet normaal
Niet-verjaardagsfeest
Noodkreet
Oh ja
Om te dromen
Oma's aan de top
On va danser
Onder water
Ongelooflijk Idee
Ons huis
Op de kermis
Op elkaar
Op elkaar (remix 2000)
Op televisie
Opa
Oya lélé
Papapa
Parapluutje
Parels
Pina colada
Play-O
Popgroep
Prinses
Prinsesje en Superman
Puppy love
Radio
Rettettet
Rokjes
Samen feesten
Shakalaka
Slot Marsepeinstein
Smoorverliefd
SMS
Sproetje
Sprookjesbos
Ster
Ster aan de hemel
Sterren
Superformidastisch
Superhero
Te laat
Telepathie
Tele-Romeo
Torenhoog
Toveren
Trouwen
Ushuaia
Verliefd
Verstoppertje
Vind ik leuk
Viva viool
Vliegen als een vogel
Vriendschap
Vrij
Waar zijn die engeltjes
Wanneer zie ik jou terug
Ware liefde
Wat een feest
Wat ik wil
Wat jij doet met mij
Wie zal ik een kusje geven
Wij blijven vrienden
Willem-Alexander
Woef!
Ya ya yippee
Yeke yeke
Yippee yippee
Zeg eens AAA
Zonder jou
Zonnestraaltje
Zoo
Zou er iemand zijn op Mars?
Zwaai als je verliefd bent

Alben von K3

10.000 luchtballonnen
10.000 luchtballonnen [1CD]
15 jaar - De 60 grootste hits!
30 hits in 1 box
5 jaar - Hun grootste hits!
Alice in Wonderland - De musical
Alle kleuren
De wereld rond
Doornroosje (Soundtrack / K3)
Engeltjes
Eyo!
Het beste van K3
Kuma hé
Kusjes
Loko le
MaMaSé!
Oya lélé
Parels
Parels 2000
Tele-Romeo
Ushuaia
Vakantiehits
Vakantiehits [2012]
Vakantiehits 2
Verliefd
Ya ya yippee

DVDs von K3

10 Jaar - K3 en Het Toverhart - Show
15 jaar - De beste clips
15 jaar - Verjaardagsshow
5 jaar
Alice in Wonderland - De musical
Alle kleuren & Tele-Romeo ... en meer!
Alle kleuren ... en meer!
Dansstudio - Ushuaia
Dansstudio
De 3 Biggetjes - De Musical
De beste K3 Shows
De wereld rond
De Wondermachine - Show
Doornroosje - De Musical
Iedereen K3 Vol 1
Iedereen K3 Vol 2
In Ahoy'
In de Ardennen
In Wonderland
K3 en het droombed
K3 en het heksenexamen / De wereld rond / K3 in Ahoy
K3 en het wensspel
K3 In Concert - Live In Ahoy
K3 kan het! Show
K3 Loves You - De afscheidstour van Karen, Kristel & Josje
Karaoke
MaMaSé! Show
Modemeiden
Muziekspecials - Box
Tele-Romeo ... en meer!
Toveren Tour 2009
Toveren Tour Show / In Wonderland
Toveren Tour Show
Zing en dans mee met K3

Die bestbewerteten Songs von K3

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Pina colada64.83
De 3 biggetjes174.53
Hart verloren104.5
MaMaSé!524.38
Jodelee84.25
Alle kleuren174.24
Leonardo64.17
Handjes draaien144.14
Ster74.14
Tele-Romeo184.11

Die bekanntesten Songs von K3

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
MaMaSé!524.38
Kusjesdag313.58
Kuma he294.07
Heyah mama293.9
Oya lélé224
Hallo K3193.58
10.000 luchtballonnen193
De revolutie!192.95
Tele-Romeo184.11
Toveren183.83

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?