KAIJA KOO

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Markku Impiö, Kaija Koo, Risto Asikainen, Teropekka Virtanen

DISCOGRAPHIE KAIJA KOO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Kuka keksi rakkaudenWEA1993
Seuraavassa elämässäWEA1995
UnihiekkamyrskyWEA1997
Minun tuulessa soiWEA1998
TinakenkätyttöUniversal1999
Jos sua ei ois ollutWEA2000
Ex-nainenUniversal2000
Mikään ei riitäUniversal01.04.2002
VapaaSorto07.07.2010
Kaunis rietas onnellinenWEA28.09.2011
Kuka sen opettaaWEA21.02.2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Tuulten viemääWEA1994
TuulikelloWEA1995
UnihiekkamyrskyWEA1997
Operaatio JalokivimeriWEA1998
TinakenkätyttöUniversal1999
Mikään ei riitäUniversal2002
Viiden minuutin hiljaisuusUniversal2004
H-HetkiBonnier2007
IrtiSori17.11.2010
Kuka sen opettaaWEA11.04.2014
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Suomen parhaatFazer1994
 

Songs von Kaija Koo

Sortierung: Titel | Jahr
Aika jättää
Aino
Ajoin koko yön
Alan jo unohtaa
Allround-mies
Anna anteeksi
Avaruuden kevät
D.J. Alice
Ei yksi pääsky kesää tee
Eksyneet
En pelkää pimeää
Erottamattomat
Et voi satuttaa enää
Ex-nainen
Hakaniemen pitkä silta
Hallelujaa
Hanat aukeaa
Huone kahdelle
Hyviä öitä
Illan tullen
Isä
Ja mä laulan
Joku toinen saa sua odottaa
Jos sua ei ois ollut
Jotain häviää
Jotain Tärkeää
Jouluna kotiin
Kaikki vanhat filmit
Kaksi lastua vain
Kaljaa pöytään
Kanoottiretki
Kaunis rietas onnellinen
Kenelle kellot soi
Kerro että kaipaat
Kevään ensilunta
Kolmen jälkeen aamulla
Koruton
Kuiskaaja
Kuka huutaa
Kuka keksi rakkauden
Kuka sen opettaa
Kultainen ranta
Kun savukkeet on loppuneet
Kylmä ilman sua
Kylmät kyyneleet
Läpinäkyvää
Maailman tuulet vie
Magneettimies
Maraton
Matkalla kotiin
Me ei olla sankareita kaikki
Meidät on arvottu
Menneen talven lumet
Mentävä on
Mikä sua vaivaa
Mikään ei riitä
Miltä se tuntuu?
Minä muistan sinut
Minä uskon
Minun tuulessa soi
Mitä jäljelle jää
Mitä siitä
Mitä sitten Laura
Mul on yö
Muodikkaat kasvot
Muuttunut mies, muuttunut nainen
Niin kaunis on hiljaisuus
Nuku pois
Olen nähnyt rakkauden
Onni vaihteita vaihtelee
O-ou
Operaatio jalokivimeri
Päivät lentää
Pelihalli
Pelkään sua, pelkäät mua
Pitkä hiljaisuus
Pois mielestä
Rakkauden partaalla
Rakkaus on voimaa
Rauhaa vaan
Rukoilen
Sä oot täällä tänään
Saa koskettaa
Savu hälvenee
Seinäruusu
Seison vierelläsi
Seuraavassa elämässä
Siellä jossain
Siipiveikko
Silmät kiinni
Sinua päin
Supernaiset
Surulapsi
Suurempi muita
Suuri sydän
Sydän laulaa
Sydän vähän kallellaan
Taas mua viedään
Taivas aukeaa
Taivas sisälläni
Tämä yö
Tanssii itsensä kanssa
Tinakenkätyttö
Totuus viiltää
Tule lähemmäs Beibi
Tulisit edes käymään
Tulkoon tuulet
Tuulikello
Tuulten viemää
Tyhjyys
Uni ei tuu
Unihiekkamyrsky
Valeria
Valomerkin aikaan
Vanhaa suolaa
Vapaa
Vedet virtailee
Velho
Vihalla raivolla lämmöllä kaiholla
Viiden minuutin hiljaisuus
Viimeinen lento
Viimeiset hitaat
Viisasten kivi
Viisi vuodenaikaa
Yhtä kaikki
Yösilmät

Alben von Kaija Koo

H-Hetki
Irti
Kaunis rietas onnellinen - Parhaat 1980
Kuka sen opettaa
Mikään ei riitä
Operaatio Jalokivimeri
Sinun naisesi
Suomen parhaat
Tähtisarja - 30 suosikkia
Tinakenkätyttö
Tuuleen piirretyt vuodet 1980-2000
Tuulikello
Tuulten viemää
Unihiekkamyrsky
Viiden minuutin hiljaisuus

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?