KETI GARBI

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE KETI GARBI
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Ellada, chora tou fotos659311 11993
Xypoliti chorevoColumbia1995
Kita s'agapó (Keti Garbi & Burak Kut)Keti Garbi2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Entalma syllipseosColumbia1991
Tou fengariou anapnoesColumbia1992
Os ton parádisoColumbia1993
Atofio chrysafiColumbia1994
Archizo pólemoColumbia1996
EvesthisiesColumbia1997
Dóro TheoúColumbia23.06.1999
Apla ta pragmataColumbia14.12.2001
Emmones ideesColumbia10.2003
Echo sta mátia ouranóColumbia04.2005
Pos allázi o kerósRCA2006
Kenourgia egóColumbia22.12.2008
PazlUniversal03.2011
Períerges merésMinos06.12.2013
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
To katiColumbia2000
Chrysi diskothikiEspresso2008
 

Songs von Keti Garbi

Sortierung: Titel | Jahr
1.000.000 nychtes
Afto axizo
Afto pou zisame
Agio kalokeri
Ágio kalokéri
Agkires
Akatallili agapi
Akouo tin kardoula sou
Akouse agori mou
Alitáki mou
Allo esy ki állo egó
Allothi
An m'agapas
Anemodarména ypsi
Anemodiktis (na mou lipi)
Anisos agonas
Ano kato
Antipali se dyo stratopeda
Antres
Apagorevete
Apla ta pragmata
Apó do ke pio péra
Apologísou
Aponomi dikeosinis
Apopse thee mou anapse t'asteria
Aporo pioi thei
Apozimíosi
Apsycha Pragmata
Archizo pólemo
Arga arga
Argises
Atofio chrysafi
Avti
Ble thalassi
Buona vita (Keti Garbi & Ornella Vanoni)
Chaména
Chari sou kano
De m'agapas
De m'agápises poté sou
Den echi allo gkremo
Den ine proti fora
Den ipa psemata pote (móno gia sena)
Den s'agapái
Derti
Diamantoskoni
Diskolos erotas
Dixe mou (Keti Garbi & Giorgos Papadopoulos)
Dóro Theoú
Echo sta mátia ouranó
Efiga
Egó
Egó ime edó
Egó tha sou grafo
Ela mila mou
Ellada, chora tou fotos
Emmones idees
Ena gelio tha foreso (koukla)
Enigma
Entalma syllipseos
Epanastasi
Epitélous (Keti Garbi & Natasa Theodoridou)
Érota, érota mou (Thanos Kalliris & Keti Garbi)
Esena móno
Esy ise opos o kerós
Esy tha chasis
Evesthisies
Fantasmataki
Fersou entaksi
Fila me
Fimes
Fleva
Fotia i zilia
Fougáro
Ftéme
Ftou xeleftería!
Gia sou
Gyalia karfia
Hasame tin agapi mas
I agapas i fevgis
I agápi mas
I elevtheria mou
I katharistires
I patrída mou (Keti Garbi & Antónis Vardís)
Ierosylía
Ilios i vrochi
Ise o erotas pou den pernai
Isovios desmos
Kala kano ke kleo
Kalitera i dio mas (Anna Vissi feat. Keti Garbi)
Kane to logariasmo
Kanenas den aniki se kanena
Kanis, kanis
Kanonika
Ke me myalo ke me kormi
Ke na mou les to s'agapo
Ke na' moun dakry sou
Ke tha me parakalesis
Kita s'agapó (Keti Garbi & Burak Kut)
Kivotós
Kolasi
Korido piastikes
Kragion
Lathos porta
Logia meli
Me pio antallagma
Me ti psychi
M'echis trellani
Medley: Atofio chrysafi - Tha melancholíso
Mia forá ki énan keró
Mia gyneka móni
Mia nychta akoma
Mia sygnomi akoma
Miazo
Min me sygrinis
Miname móni (Dionysis Shinás & Keti Garbi)
Móni mou
Móni mou gia parti mou
Mou lipis
Na pernas
Ne yparcho egó
O ilios pou egine vrochi
O kafes
Ochi emis
Ola sta katalogízo
Ola sta zitisa
Ola tha ta kremiso
Oli mou i stenochória
Opou fysaí o anemos
Os ton parádiso
Oso tha lipis
Otan se chriazome
Otan se xechaso (Katy Garbi)
Oti onirevomaste ginete
Pame finale
Parata me lipon
Perasména xechasména
Perasmena xehasmena (Weina al Zeina) (Katy Garbi)
Períerges merés
Pesto m'ena fili
Pesto xana m'ena fili
Pio pano apo sena
Piós ise esy
Pos allázi o kerós (anemos)
Pos fovame na sou po
Poso tha thela (Keti Garbi & Yiánnis Vardís)
Pou na krifto
Prágmata spáo
Prosopo me prosopo
Prova
Psemata
Psemataki
Psemmata
Psevti
Pyrotehnima
Robot
S'agapo pio poly
S'agapo se miso
San macheri me karfoni
San to echthro
Saten
Se poliorkia (Pes, pes)
Se psiliastika
Sinnefa
Skepsis
Sópa
Sta deka metra
Stahti
Stenachorieme
Sti fotiá rixe chrisafi
Stin adia sou karekla
Stin kolasi kalitera
Sto Saint Tropez
Sto skonismeno sou amaxi
Stóchos
Svise me
Ta filla
Ta ichia
Ta pedika sou matia
Ta ripsokindyna
Telia ke pavla
Tha mas horisoune agapi mou
Tha melancholíso
Thelo apopse na chorepso
Thelo na kano mazi sou mia trela
Thelo na se vlepo
Ti me kitas
Ti théloune ta mátia sou
To kati
To láthos mou
To ligaki
To meta fovame
To narkotiko mou
To Savvatokiriako
Tou fengariou anapnoes
Tryferótita
Tsifteteli
Vale
Vasanaki
Vasi logikis
Viastika
Xenichtao
Xypoliti chorevo
You And Me, You And I
Zileia
Zilia mou
Zísame (Dionysis Shinás & Keti Garbi)
Zitás
Zontanos ouranos

Alben von Keti Garbi

Apla ta pragmata
Archizo pólemo
Atofio chrysafi
Chrysi diskothiki
Dóro Theoú
Echo sta mátia ouranó
Emmones idees
Entalma syllipseos
Evesthisies
Kenourgia egó
Os ton parádiso
Pazl
Períerges merés
Pos allázi o kerós
Prova
To kati
Tou fengariou anapnoes

Die bestbewerteten Songs von Keti Garbi

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
To kati64.67
Ellada, chora tou fotos144.43

Die bekanntesten Songs von Keti Garbi

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Ellada, chora tou fotos144.43
To kati64.67

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?