LARS WINNERBÄCK

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE LARS WINNERBÄCK
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
RusningstrafikUniversal25.08.1997
Med solen i ögonenUniversal25.09.1998
KomUniversal24.09.1999
SingelUniversal15.03.2001
Söndermarken (Lars Winnerbäck och Hovet)Universal03.03.2003
Vatten under broarnaUniversal29.09.2004
DaugavaUniversal26.09.2007
HosiannaSonet18.09.2013
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Live för digUniversal29.10.2001
 

Songs von Lars Winnerbäck

Sortierung: Titel | Jahr
Aldrig riktigt slut
Åt samma håll (Lars Winnerbäck och Hovet)
Att fånga en fjäril (Lars Winnerbäck & Idde Schultz)
Av ingens frö
Balladen om konsekvenser
Blues Of A Salesman
Brustna hjärtans höst (Lars Winnerbäck och Hovet)
Där elden falnar
Det är visst nån som är tillbaka
Det gick inte
Dom sista drömmarna (Lars Winnerbäck och Hovet)
Dom sista drömmarna del II
Dom tomma stegen
Du får mig
Du gamla fria nord
Du hade tid
Dunkla rum (Lars Winnerbäck och Hovet)
Elden
Elegi
En av alla dom
En stannfågel ger sig av
En svår och jobbig grej
En tätort på en slätt
En vän i solen
Ett slags liv
Faller (Lars Winnerbäck och Hovet)
Farväl Jupiter
För den som letar
För dig
Försvarstal
Från kylan in i värmen
Fria vägar ut
Fröken Svår
Gå med mig vart jag går
Gå på vatten
Gråa dagar
Granit och morän
Håll ut
Hjärter dams sista sång
Hon kommer frå främmande vidder
Hosianna
Höst på min planet
Hugger i sten
Hum hum från Humlegården (Lars Winnerbäck & Hovet)
I dina ögon
I Stockholm
Idiot
Ingen har lust
Ingen soldat
Innan mörkret faller
Jag är hos dig igen
Jag får liksom ingen ordning
Jag fattar ingenting
Jag har väntat på ett regn
Jag vill gå hem med dig
Khom loy
Kom
Kom änglar
Kom hem nu
Kom ihåg mig
Kommer och går
Köpt en bil
Låg
Lågsäsong
Lång väg hem (Lars Winnerbäck och Hovet)
LoveSång
Lycklig & förvånad
Mamma är säkert nöjd
Mareld
Måste vara två
Med bussen från stan
Min älskling har ett hjärta av snö (Lars Winnerbäck och Hovet)
Min helande tröst
Monsterteorin
Möt mig på stationen
Nån annan
Nånting större
När det blåser från ditt håll
Nästan perfekt
Nu är alla små stjärnor
Och det blåser genom hallen
Om du lämnade mig nu (Lars Winnerbäck I Duett Med Miss Li)
Om tiden vill ifatt
Över gränsen (Lars Winnerbäck och Hovet)
Pacemaker
Pollenchock & stjärnfall
Psalm i Januari
Rusningstrafik
Se dig om
Sen du var här
Singel
Skolklockan
Solen i ögonen
Som jag hade dig förut (Melissa Horn med Lars Winnerbäck)
Söndag 13.3.99
Söndermarken (Lars Winnerbäck och Hovet)
Stackars
Stockholms kyss
Stort liv (Lars Winnerbäck & Hovet)
Strimmor
Sysselmannen
Tanken som räknas
Tidvis
Timglas (Lars Winnerbäck och Hovet)
Tvivel
Under Månen
Utkast till ett brev
Vad är det som bekymrar sara wehn
Vänner
Vår för hjärter dam
Vårdag I November
Varning för ras
Vem som helst blues
Vi åkte aldrig ut till havet
Vinter över ån
Visst har vi glömt

Alben von Lars Winnerbäck

Daugava
Efter nattens bränder - 1996-2006
Granit och morän
Hosianna
Kom
Live för dig
Med solen i ögonen
Over grensen - De beste 1996-2009
Rusningstrafik
Singel
Söndermarken (Lars Winnerbäck och Hovet)
Tänk om jag ångrar mig och sen ångrar mig igen
Vatten under broarna
Vi var där blixten hittade ner - Live hösten 2007

Die bestbewerteten Songs von Lars Winnerbäck

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jag får liksom ingen ordning54.6
Om du lämnade mig nu (Lars Winnerbäck I Duett Med Miss Li)94

Die bekanntesten Songs von Lars Winnerbäck

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Om du lämnade mig nu (Lars Winnerbäck I Duett Med Miss Li)94
Jag får liksom ingen ordning54.6

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?