LENA PAPADOPOULOU

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE LENA PAPADOPOULOU
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Anthropos ebistosynisAlpha2001
ÉkanesPlatinum30.11.2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Lena PapadopoulouRCA1996
Egó ime i LenaRCA1997
EgrapsesRCA1999
Se mia EléniRCA2000
GyrnaAlpha04.2002
VlémmaAlpha2003
Káti astériaAlpha2004
Na me thymaseAlpha2005
MonimaAlpha2007
10MBI2010
 

Songs von Lena Papadopoulou

Sortierung: Titel | Jahr
Adinamia mou
Alexisfero gileko
An poté mou se cháso
Aneta
Anthropos ebistosynis
Apagorevmeni agápi
Apo símera ke pera
Apodixe to
Apoklíete
Apopse pes mou
Ase me
As'ta na pane
Den ise edó
Den ise edó [2003]
Den tha niosis pote
Dipsa
Dóse mou piso
Echmaloti kardiá
Efyges
Egkavma
Egó ime i Lena
Egrapses
Ékanes
Ela
Ellinika sto leo
Ena psema
Esy ise i zoí mou
Fengari
Fevgo
Fevgo [2007]
Finale
Ftei oti ke na lei
Ftéo
Fthinoporo
Giá kalo mou
Gia vitrina me itheles
Gialino kormi
Giname xéni
Girisa selida
Grapta minimata
Gratzounia
Gyrna
I fili
I voriades
Ipolipsi
Kalos orises
Kalytera móni
Kardoula mou
Katholou den m' apasholi
Káti astéria
Ke pao gi'alla
Ke... tha sou lipso
Lathos kinisi
Leí ke xeleí
Mazepse ta pragmata sou
Mi mou milate
Mi rotás
Mia gyneka methysmenis
Minyma
Móni mou ke páli
Monima
Móno egó
Mou 'chis lipsi poly
Mou ine adinato
Na me thymase
Na'se kala
Nikites ke nikimeni
O kampos
Ola giá sena
Ola tha'dosa gia mena
Onira
Oniro itan
Ora den echi o erotas
Oso m'agapas
Pame n'anevoume psila
Panta esy
Parapono
Perasa polla
Pes mou
Pes mou an m'agapas
Pes tou cheretismata
Pige mia
Pige tris
Pino gia chari sou
Plirono amarties
Poios sou emathe
Pos se lene
Pou pas
Pou pige
Pragmatika
S'agapao ke pedevome
S'agapo
S'anazitoúsa
Se mia Eléni
S'echo
Sóse me
Spái i kardiá mou
Sta kalá kathoumena
Stin agkalia sou
Teties ores
Tha me skeftis
Tha skorpiso
Thavma
Thélo na m'agapas
Thelo na se do
Thélo trélla
Ti den tha'dina
Ti na kano
Ti polo pezo sti zoí sou
Ti simasia echi
Tilefono
Tin alithia
To macheri
To sfalma
Vlémma
Zalizome

Alben von Lena Papadopoulou

10
Egó ime i Lena
Egrapses
Gyrna
Káti astéria
Lena Papadopoulou
Monima
Na me thymase
Se mia Eléni
Vlémma

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?