LENA PHILIPSSON

3 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.lenaphilipsson.se/


DISCOGRAPHIE LENA PHILIPSSON
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Kärleken är evigMariann1986
I'm A FoolCMM1987
Dansa i neonMariann1987
Talking In Your SleepBig Bag1988
Om igenBig Bag1988
Tänd ett ljusBig Bag1989
Standing In My RainBig Bag1989
Why (så lätt kommer du inte undan)Big Bag1989
The EscapeColumbia1991
006Columbia1991
FantasyColumbia1993
Månsken i augustiBig Bag1994
StjärnornaColumbia01.09.1995
Kärlek kommer med sommarColumbia1995
Tänk om jag aldrig merEMI1997
Bästa vännerEMI1997
I Believe In MiraclesBMG2000
Spell Of LoveMusikverkstan21.09.2001
Det gör ontColumbia17.03.2004
På gatan där jag borColumbia05.01.2005
Unga pojkar & äldre mänColumbia21.09.2005
Han jobbar i affärColumbia30.11.2005
Jag ångrar ingentingColumbia05.04.2006
Nu när du gått (Lena + Orup)Roxy17.09.2008
IdiotUniversal07.02.2011
Nästa säsongUniversal21.09.2011
Jag är ingen älsklingRoxy11.08.2015
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Kärleken är evigMariann21.04.1986
Dansa i neonMariann15.05.1987
Talking In Your SleepBig Bag02.05.1988
My NameBig Bag20.10.1989
A Woman's Gotta Do What A Woman's Gotta DoColumbia01.04.1991
FantasyColumbia1993
Lena PhilipssonColumbia15.09.1995
Bästa vännerEMI1997
Det gör ont en stund på natten men inget på danColumbia04.08.2004
Jag ångrar ingentingColumbia26.10.2005
Dubbel (Lena + Orup)Roxy12.11.2008
Världen snurrarUniversal15.02.2012
Jag är ingen älsklingRoxy18.09.2015
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Hennes bästaColumbia08.06.1998
CollectionMusikverkstan13.04.2001
Lena 20 årColumbia / Roxy24.01.2007
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
100% Lena PhilipssonMariann02.02.2001
Lady StarMariann07.04.2006
 

Songs von Lena Philipsson

Sortierung: Titel | Jahr
006
1 skäl (Lena + Orup)
A Woman's Gotta Do What A Woman's Gotta Do
Adjö farväl
Åh Amadeus
Åh, vad jag längtar
Ain't It Just The Way
Aldrig igen
Allting kommer tillbaka
Are You In Or Are You Out
Av & på
Baby Baby Love
Baby Be Mine
Bara en polis (Lena + Orup)
Bästa vänner
Blir galen
Blott en skugga (Lena + Orup)
Blue Jeans
Boy
Cheerio
Dancing In The Neon Light (Lena Philipsson feat. Dead by April)
Dansa i neon
Delirium
Den dröm alla drömmar drömmer
Den ende
Den Högste
Det är jag har mitt liv
Det är över nu
Det går väl an
Det gör ont
Det nya Europa
Det ringer på min dörr
Dom bjuder på champagne
Du är mitt liv
Du följer väl med?
Du kan få mej när du vill
Du ringer bara mej när du är full
En annan man
En liten pojk
Ett hjärta
Fantasy
Fem minuter i himmelen (Lena + Orup)
Flesh And Blood
Fly Me Over The Rainbow
For The Love Of You
Fotbollsstjärna (Lena + Orup)
Give Me Your Love
Gråt inga tårar
Hals över huvud (Lena + Orup)
Han är min
Han jobbar i affär
Hard To Be A Lover
Havet
Helene
How Does It Feel
I Believe In Miracles
I varje spegel
Idiot
Igen och igen
I'll Be With You
I'm A Fool
Ingenting är längre som förut
Ingenting att va rädd för
It Hurts
Jag ångrar ingenting
Jag är ingen älskling
Jag hatar att vakna utan dig (Lena + Orup)
Jag kann, jag vill
Jag känner
Jag måste skynda mig på (Lena + Orup)
Jag sänder på min radio
Jag sover hellre ensam
Juliette och Jonathan
Kärlek kommer med sommar
Kärleken är evig
Kom
Kom du av dej
Kunde va din mamma
Kvinnan jag vet han vill ha
Kysser dina fotspår
Lady Star
Låt oss säga vi var gifta
Leave A Light
Lena Anthem
Live Tomorrow
London
Löpa linan ut
Love Is Just A Game
Macho Male
Make It Right
Måndag tisdag
Månsken i augusti
Min mor sa till mej
Mirakel
Moder swea
My Name
Någor annanstans
När jag behöver dig som mest
Nästa säsong
Never Is A Long Time
New World
Nu när du gått (Lena + Orup)
Oktober
Om du ger upp
Om igen
Om jag fick
Om kärleken är blind
Only An Angel Can Lie
Only You (Can Move Me Like You Do)
Oskuldens ögon
På gatan där jag bor
Regn faller
Så mycket bättre än dom andra (Lena + Orup)
Säg det nu
Säg det som det är
Säg, säg, säg
Sagas sång
Saknar dig innan du går
Se det som det är
Segla
Sensuality
Sommarnatt
Sommartid
Spell Of Love
Standing In My Rain
Stanna här hos mej
Stjärnorna
Stopp! Nej! Gå härifrån!
Strong Man
Taboo Taboo
Take Heart
Take It Or Leave It
Take My Breath Away
Taking Care Day
Talking In Your Sleep
Tänd ett ljus
Tänk om jag aldrig mer
Teach Me Tiger
The botten is nådd
The Escape
The Key
The Murder
The Preacher
The Trap
Tjejfest
Together We're Alone
Underbar
Unga pojkar & äldre män
Vandra vid din sida
Världen snurrar
Vart tog du vägen?
Vem skall sova över
Vila hos mig
Vindarnas vag
Vis ses igen framöver
What Can I Do
What Do You Know
Why (så lätt kommer du inte undan)
You Opened My Eyes

Alben von Lena Philipsson

100% Lena Philipsson
A Woman's Gotta Do What A Woman's Gotta Do
Bästa vänner
Collection
Dansa i neon
Det gör ont en stund på natten men inget på dan
Dubbel (Lena + Orup)
Fantasy
Hennes bästa
Jag ångrar ingenting
Jag är ingen älskling
Kärleken är evig
Lady Star
Lena 20 år
Lena Philipsson
My Name
Talking In Your Sleep
Världen snurrar

Die bestbewerteten Songs von Lena Philipsson

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jag ångrar ingenting65.5
Jag känner55.2
Om igen75.14
Kärleken är evig115
Nu när du gått (Lena + Orup)85
Han jobbar i affär94.89
På gatan där jag bor54.8
Månsken i augusti54.8
Dansa i neon134.77
Det gör ont174.71

Die bekanntesten Songs von Lena Philipsson

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
It Hurts414.39
Det gör ont174.71
Dansa i neon134.77
Kärleken är evig115
Han jobbar i affär94.89
Nu när du gått (Lena + Orup)85
Om igen75.14
Unga pojkar & äldre män73.29
Jag ångrar ingenting65.5
Delirium64.67

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?