LEOPOLD 3

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE LEOPOLD 3
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Kom dicht bij meEMI1990
Liever vrijEMI1991
Groter dan ik benEMI1991
Vergeet-mij-nietjehkm1993
Vrij zijnHKM25.02.1994
Leef (L3)King28.03.2011
Is het te laat? (L3)King24.10.2011
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
SpiegelsHKM21.06.1993
De expeditieHKM20.05.1994
Tijdperk 2000HKM14.04.1995
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
The Story OfAntler-Subway13.11.1995
 

Songs von Leopold 3

Sortierung: Titel | Jahr
Aardedonker
Alleen voor jou
Angela
Dag en nacht
De hemel is dichtbij
De spiegel
De tijd
De wereld draait door
Doe het
Een boze droom
Een vriend
Eiland van geluk
Geluk
Groter dan ik ben
Ik ga zweven
Ik wil het anders
Intermezzo
Intermezzo 2
Intermezzo 3
Is het te laat? (L3)
Jouw held
Kom dicht bij me
Kom terug
Koning van de lach
Leef (L3)
Liever vrij
Mijn conclusie
Mijn redding
Octopus
Ooit
Op het gevoel
Overleven
Reik mij je hand
Soweto
Sterker dan mezelf
Val aan
Van kop tot teen
Vergeet-mij-nietje
Volle maan
Vrij zijn
Waanzin
Weg van jou
Wondermooi?
Zoektocht
Zolang, zover
Zomernacht
Zomers gaan snel voorbij
Zorgeloos bestaan

Alben von Leopold 3

Dag en nacht
De expeditie
Spiegels
The Story Of
Tijdperk 2000

Die bestbewerteten Songs von Leopold 3

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Wondermooi?54.8
Zomernacht74.57
Leef (L3)74.43
Vrij zijn84.25
Vergeet-mij-nietje104.2
Volle maan93.78

Die bekanntesten Songs von Leopold 3

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vergeet-mij-nietje104.2
Volle maan93.78
Vrij zijn84.25
Zomernacht74.57
Leef (L3)74.43
Wondermooi?54.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?