LISA DEL BO

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE LISA DEL BO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Maar nu, wat doe ik zonder jou?Indisc1990
LiefdeIndisc1992
VlinderColumbia1993
ErgensColumbia1993
Leef nu met een lachColumbia1994
Liefde is een kaartspelColumbia01.04.1996
MorgenColumbia1996
RoosjeColumbia1996
Alleen voor jouColumbia1997
Eenzaam zonder jou (Bart Kaëll & Lisa del Bo)Columbia16.01.1998
Met 16 kan je nog dromenPolydor1998
De drie klokkenPolydor1998
JijUniversal2004
In jouw ogenPiet Roelen31.07.2009
De liefde van je levenL&T13.06.2011
HemelhoogAPR Works06.08.2012
Hoe moet ik verder? (Lisa, Femke & The Big Sisters)APR Works12.11.2012
Als zijn lied weerklinkt (De clochard)APR Works06.05.2013
Zo ken je mij al langAPR Works02.09.2013
Dicht bij jouAPR Works19.05.2014
Stilte na de storm (Lisa del Bo & Eli)APR Works08.09.2014
Mama, is het eenzaam daar?APR Works30.03.2015
De adem van de lage landenAPR Works08.06.2015
Een parel als jijAPR Works28.08.2015
Een nieuwe dagAPR Works21.03.2016
Vier azen op een rijAPR Works06.06.2016
Jij tekent mijn levenAPR Works12.08.2016
Hoe groot zijt gijAPR Works14.11.2016
Als ik jou zieAPR Works16.01.2017
Liefde woont in mijn hartAPR Works20.01.2017
WachtenAPR Works10.04.2017
Tekens van hoopAPR Works29.05.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Lisa del BoColumbia13.05.1996
Best Of The SixtiesPolydor21.05.1999
Best Of The FiftiesPolydor05.05.2000
Best Of The FortiesPolydor07.05.2001
De mooiste duetten & méér (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)Piet Roelen15.08.2003
Dansen, plezier voor tweePiet Roelen04.04.2008
My Special PrayerPiet Roelen26.11.2010
Helemaal LisaAPR Works14.06.2013
Voor een moeder, door een moederAPR Works17.04.2015
Jokers & pokersAPR Works26.08.2016
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
25 jaar Lisa del BoAPR Works21.08.2015
 

Songs von Lisa del Bo

Sortierung: Titel | Jahr
Aan mijn lieve kleine Liza (Vaders brief)
Aber dich, gibt's nur einmal für mich
Air From County Derry
Alleen voor jou
Als ik je zie (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Als ik jou zie
Als zijn lied weerklinkt (De clochard)
Alsjeblieft schat
Amazing Grace
Ave Maria (Lisa del Bo & Michael Jr)
Ave Maria
Baby Face
Be My Guest
Bei mir bist du schön
Blanket On The Ground
Blauwe slippers
Blue Bayou
Boogie Woogie
Boom Bang A Bang
Cinderella Rockefella (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Cœur blessé
Colinda
Dan gaan de lichten aan
De adem van de lage landen
De drie klokken
De liefde van je leven
De maandag blues
De ware liefde
Demasiado corazon
Dicht bij jou
Die allereerste kus
Die Gitarre und das Meer
Ding Dong
Do The Hucklebuck
Don't Leave Tonight
Draai dan 797204
Du bist mein erster Gedanke (Quiereme mucho)
Een moederhart, een gouden hart
Een nieuwe dag
Een parel als jij
Een vleugje romantiek
Een witte duif brengt geen vrede
Eens is je jeugd voorbij (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Eenzaam zonder jou (Bart Kaëll & Lisa del Bo)
Ein Schiff wird kommen
Eindeloos
Eine schöne Frau lässt man nicht weinen [Everybody Loves Somebody Sometimes]
Enkel het goede
Ergens
Go Down, Mozes
Hemelhoog
Het beste van Rob de Nijs
Hoe groot zijt gij
Hoe moet ik verder? (Lisa, Femke & The Big Sisters)
Hou van mij
I Surrender All
Ich bin wie du
Iedere avond
Ik laat 't nu verder aan jou (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Ik vergeet het niet
I'm So Lonesome, I Could Cry
In jouw ogen
Islands In The Stream (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Itsy bitsy
Jij
Jij bent niet dezelfde
Jij tekent mijn leven
Just A Closer Walk With Thee
Kindje slaap
Kiss Me Honey
La mamma
La mer
La vie en rose
L'avventura (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Lay Love On You
Leef nu met een lach
Liefde
Liefde (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Liefde is een kaartspel
Liefde woont in mijn hart
Liefde zonder vriendschap heeft geen waarde
Lieve maan
Lili Marleen
Love Is Life (Helmut Lotti with Lisa del Bo)
Maar nu, wat doe ik zonder jou?
Mama, hoe gaat het met jou (Lisa del Bo & Krisia)
Mama, is het eenzaam daar?
Man van mijn dromen
Medley 40-ties
Medley 50-ties
Medley 60-ties
Meer dan 1000 woorden
Melodie d'amour
Met 16 kan je nog dromen
Mijn hart is van slag
Mona Lisa
Morgen
Muss i denn
My Happiness
Nee, dat doen wij niet (Bart Kaëll & Lisa del Bo)
Nobody Knows
Nooit meer kwijt
Nooit op zondag
Oh Lonesome Me
Oh wat een dag vandaag
Paper Roses
Party samba de Brazil
Pepito
Pie Jésu (Lisa del Bo & Michael Jr)
Que sera sera
Radeloos
Roosje
Ruis op de lijn (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Rum And Coca Cola
Santo Domingo
Sarina (Jij bruine Madonna)
Schön ist die Jugend
Shout
Simply The Best
Sing c'est la vie (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Softly And Tenderly
Some Kind Of Wonderful
Songfestival Medley (The Sunsets met Lisa del Bo en Nicole & Hugo)
Sprakeloos (Lisa del Bo & Helmut Lotti)
Stand By Me
Stilte na de storm (Lisa del Bo & Eli)
Stop Looking In His Eyes
Sun Of Jamaica (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Sweetheart, My Darling
Swing Low, Sweet Chariot
Swinging On A Star (Lisa del Bo & Helmut Lotti)
Tango d'amore
Tekens van hoop
Tennessee waltz
The French Song
The Great Pretender (Helmut Lotti, Niels William, Lisa del Bo & Bart Kaëll)
There's A Sparkle In Your Eyes
This World Today Is A Mess (Lisa del Bo & Helmut Lotti)
To Know Him Is To Love Him
Tussen Heist en de Ardennen (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Van alles
Vaya con Dios
Vier azen op een rij
Vier woorden (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Vlaanderen
Vlinder
Vluchten kan niet meer (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Voor die glimlach van jou
Wachten
Wals medley
Waltzing Mathilde
Wat is wijs
Welkom thuis
What A Friend We Have In Jesus
What's A Woman
When
Wo sind die Zeiten
Zeeman
Zeldzaam gevoel
Zo broos
Zo ken je mij al lang
Zoetste der vrouwen
Zoiets onnozels (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Zwei kleine Italiener

Alben von Lisa del Bo

25 jaar Lisa del Bo
Best Of The Fifties
Best Of The Forties
Best Of The Sixties
Dansen, plezier voor twee
De mooiste duetten & méér (Lisa del Bo, Willy Sommers & Luc Steeno)
Helemaal Lisa
Jokers & pokers
Lisa del Bo
My Special Prayer
Voor een moeder, door een moeder
Wo sind die Zeiten

Die bestbewerteten Songs von Lisa del Bo

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vlinder135.23
Mama, is het eenzaam daar?54.4
This World Today Is A Mess (Lisa del Bo & Helmut Lotti)64.33
Zo ken je mij al lang124.17
Als zijn lied weerklinkt (De clochard)104.1
Liefde is een kaartspel304.07
Aber dich, gibt's nur einmal für mich64
Een nieuwe dag54
Do The Hucklebuck54
Een vleugje romantiek54

Die bekanntesten Songs von Lisa del Bo

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Liefde is een kaartspel304.07
Vlinder135.23
Stilte na de storm (Lisa del Bo & Eli)133.38
Zo ken je mij al lang124.17
Als zijn lied weerklinkt (De clochard)104.1
Hemelhoog103.9
Hoe moet ik verder? (Lisa, Femke & The Big Sisters)93.78
Met 16 kan je nog dromen73.86
Jij tekent mijn leven73.43
Een parel als jij73.14

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?