MANDO

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE MANDO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
ApiliColumbia1996
MateaColumbia1997
Ligo ligoColumbia2002
Never Let You GoAlpha2003
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
EsthisisMinos1992
I diki mas i agápiMinos1993
Anisycho vlemmaMinos1994
Ston evdomo ouranoColumbia1995
Gia oles tis foresColumbia1997
ProdosiaColumbia1998
Se alli diastasiColumbia2000
I agapes fevgoun ta tragoudia menounAlpha12.2003
Mandó IIPolymusic2008
PerfectionPolymusic09.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
I megalyteres epitychíes tisMinos1995
I megalyteres epitychíesColumbia03.2003
 

Songs von Mando

Sortierung: Titel | Jahr
Adiorthoti agápi (Mando & Dimitris Mitropanos)
Afendi mou notiá
Afto to kalokeri
Agápi ble
Agapi se vaftisa
Agkalitses ke filakia
Akóma mia forá
Alli mia nychta
Alli to lene horismo
An ine i agápi amartía
Anisycho vlemma
Apili
Aporo
Ŕse me
Ble
Breathe Again
Chronia mas polla
Danika
De me aforá
De me niázi
Den ise eksí
Den s'afino
Don Kichotis
Dos mou ena fili
Dos mou logo na sotho
Dos mou to athanato neró
Dyo filia nychterina
Dyo s'agapó
E... ke
Echo gia sena mia zoí
Éla
Éla fengari mou
Emis (Mando & Antonis Remos)
Ena
Epikindynes apostoles
Erastés ke dolofóni
Erimin
Érotas dilitirio
Esthisis
Esy
Face To Face
Faros
Fenete
Fevgo
Fos (Aşk) (Mando & Sertab Erener)
Fotiá sta prepi
Fováme
Ftene ke i dyó
Ftes esy
Fthinoporines psichales
Fylakise me
Gelástika
Genniéte o parádisos
Gia oles tis fores
Gine
Gyalina feggaria
I diki mas i agápi
I nychta péfti
I zoí
Il paradiso nascerŕ
Ine i agápi amartia
Ise odyni ke idoní
Ise sti zoí mou
Itan mia fora ke enan kero
Kalyméra monaxiá mou
Kane ki esy mia trela
Kardiá mou egó
Kardiá mou móni
Katá váthos pediá
Kitázo to rolí
Láthos mou
Lavirinthos
Ligo ligo
Limani dichos thalassa
M'agapouses
Matea
Mátia pagóvouna
Me miso feggari
Me sena telos
Me ti kardiá ton kósmo n'arnitho
Méchri na se synantiso
Mesanychta
Mesbériase
Mia nychta agripnias
Mia sygnómi ti na káni
Min argís
Min ta filas ta mátia mou
Móno esy
Na me proséchis
Never Let You Go
Nychta min erchese
Ola archizoun xaná
Ola dika sou
Ola ki ola
Ola ta rologia
Ola ta rológia
Ola ta thavmata (Finale)
One Touch Can Say Tt All
Opou ki an íse
Otan
Otan tha me xanadis
Oute zésti oute kryo
Páli tha klapso
Pente to proí
Pia mátia se kitazoune
Pia nychta s' eklepse
Pio poly
Pos zis
Pote
Poté me xechnás
Pou pas
Prodosia
Pyretó fotiá ke záli
Rantevou
Rouho daniko
Safe
S'agapó gia avtó pou ise
S'akoloutho
S'anazitó
Se thélo
Se xeperasa
Se zitó
S'efcharisto
Símera
Soma me soma fili me fili
Stahti
Stichimatizo
Stis alykes tous kósmou
Ston egokero
Ston evdomo ourano
Ta kalokeria pou tha zisoume
Televtea fora
Teriazoume san ganti
Tésseris mínes
Tha kano oti m'aresi
Tha s'agapó
Tha se periméno
Tha 'thela monacha
Thee mou esy
Theli anemo i agapi
Théos epáno sti gi
Ti mou'chis kanei
Ti nychta ginonte ta thavmata
Tímima
Timorise me
Tis ores pou se thelo
To palio mas tragoudi (Mando feat. Meri Apergi)
To palio rolói
To televteo filí
To telio zevgari
To vregméno chartomántilo
Ton chrismón ta dóra
Unofficial Sex
Vres ta me sena
Xypna

Alben von Mando

Anisycho vlemma
Esthisis
Gia oles tis fores
I agapes fevgoun ta tragoudia menoun
I diki mas i agápi
I megalyteres epitychíes
I megalyteres epitychíes tis
Mandó II
Perfection
Prodosia
Se alli diastasi
Ston evdomo ourano

Die bestbewerteten Songs von Mando

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Never Let You Go324

Die bekanntesten Songs von Mando

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Never Let You Go324

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?