MARCO BORSATO

7 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE MARCO BORSATO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
At This MomentPolydor1990
Una donna cosìPolydor1990
At This Moment / EmozioniPolydor1990
You're The Reason WhyPolydor1990
SentoPolydor1991
Un po' bambinoPolydor1992
Dromen zijn bedrogPolydor12.08.1994
Waarom nou jijPolydor11.11.1994
Kom maar bij mijPolydor27.10.1995
Je hoeft niet naar huis vannachtPolydor1995
De waarheidPolydor22.11.1996
Vrij zijn / MargheritaPolydor1996
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)Polydor1996
WiePolydor17.03.1997
De bestemmingPolydor29.06.1998
Het water / SpeeltuinPolydor13.11.1998
BinnenPolydor1999
Wat is mijn hart (Live)Polydor2000
Lopen op het water (Marco en Sita)Polydor31.12.2001
Afscheid nemen bestaat nietThe Entertainment Group08.12.2003
Voorbij (Marco Borsato & Do)Universal01.03.2004
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)Universal10.09.2004
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)EMI07.01.2005
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)Universal03.02.2006
RoodUniversal05.05.2006
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)TEG / Empire / Mercury06.10.2006
Wit lichtUniversal25.04.2008
Stop de tijdUniversal22.08.2008
DochtersUniversal07.11.2008
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)Universal17.05.2010
WaterkantUniversal22.10.2010
KerstmisUniversal29.11.2010
DichtbijUniversal10.01.2011
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)Universal14.03.2011
Droom, durf, doe en deelUniversal11.04.2011
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)Universal18.10.2013
Het beste wat ik ooit hadUniversal24.02.2014
MooiUniversal16.10.2015
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)Universal26.02.2016
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
EmozioniPolydor15.10.1990
SentoPolydor29.10.1991
Giorno per giornoPolydor07.1992
MarcoPolydor16.09.1994
Als geen anderPolydor06.10.1995
De waarheidPolydor17.01.1997
De bestemmingPolydor17.08.1998
Luid en duidelijkPolydor07.01.2000
ZienUniversal19.03.2004
Wit lichtUniversal19.09.2008
Dromen durven delenUniversal19.11.2010
Duizend spiegelsUniversal22.11.2013
EvenwichtUniversal20.11.2015
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Symphonica in rossoUniversal01.12.2006
Wit licht - LiveUniversal13.03.2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21.10.2011
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
OnderwegPolydor28.02.2002
#1Universal25.11.2011
Samen voor altijd (De grootste hits uit zijn carrière)Universal06.07.2015
 
Discographie Alben - Box

TitelLabelRelease
Marco Borsato - Box SetPolydor02.11.2007
25 jaar Marco Borsato - De studio albumsUSM24.07.2015
 
Discographie Alben - Misc

TitelLabelRelease
Mijn mooiste nummersPolyGram1996
Wit licht + De bestemmingUniversal23.03.2012
Marco + Als geen anderUniversal28.06.2013
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Onderweg - Live in de KuipUniversal Music31.10.2002
Symphonica in RossoUniversal01.12.2006
Wit licht - LiveUniversal13.03.2009
Dromen durven delen - Live 3DimensiesUniversal21.10.2011
 

Songs von Marco Borsato

Sortierung: Titel | Jahr
A Lady Like You
A mio nonno
Afscheid nemen bestaat niet
Al die tijd
All Of My Life
Alleen
Alles kwijt
Alles wat stijgt
Als alle lichten zijn gedoofd
Als de wereld van ons is
Als je iets kan doen (Artiesten voor Azië)
Als jij maar naar me lacht
Als mijn hoofd mijn hart vertrouwt
Als rennen geen zin meer heeft
Anche tu
As Love Begins (Marco Borsato feat. Linda Michelle)
At This Moment
Bambina mia
Bang voor water
Barricade Of Love
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)
Ben ik je nu al kwijt
Betover me
Binnen
Branden aan de zon
Breng jij mij naar huis
Breng jij mij naar huis (Marco Borsato feat. Showtek)
Breng me naar het water (Marco Borsato & Matt Simons)
Breng me naar het water
Cara Lucia
Caro amico mio
Ciao Italia Medley
Come sei mia
Dans
Dat ben je
De bestemming
De bestemming (Ferry Corsten feat. Marco Borsato)
De cirkel rond
De dwaas
De schemer (Gers Pardoel feat. Marco Borsato)
De verliezer
De waarheid
De weg terug
De wens
Denk aan mij
Dichtbij
Die meisten Träume sind Betrug
Dit heb ik niet verdiend
Dit was je leven
Dochters
Doe wat je altijd deed
Dolce Nathalie
Domani
Domenica
Door jou
Dromen zijn bedrog
Dromer
Droom, durf, doe en deel
Duizend scherven
Een beetje tijd
Een liefde voor het leven
Een nacht van duizend en één uren
Een nieuwe dag
Emozioni
Engel van m'n hart
Everytime I Think Of You (Marco Borsato & Lucie Silvas)
Fijne vent
Geen toeval
Giulia
Hab ich dich schon verloren
Hart van een winnaar
Het beste wat ik ooit had
Het donker
Het einde van de lijn
Het kan niet zijn
Het water
Hij had het willen zeggen
Hoe zou het zijn?
Hoeveel ik van je hou
Hou me vast
Iemand zoals jij
Ik heb genoeg aan jou
Ik hoor bij jou
Ik kan het niet alleen
Ik leef niet meer voor jou
Ik weet dat je gaat
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)
Il treno va
Io perdo te
Je hoeft niet naar huis vannacht
Je zit op rozen
Jij alleen
Jij hebt mij niet nodig
Kerstmis
Kleine oneindigheid
Kom maar bij mij
Kom maar op (Vrij) (Marco Borsato met Lange Frans)
Laat het los
Laat maar los
Laat me gaan
Lentesneeuw
Liefde wint
Lopen op het water (Marco en Sita)
L'ora di Daniela
Ma quale amore
Mai dire sì
Margherita
Maskers af
Melodia di Bach
Mooi
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)
Neem je leven
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)
Niemand
Niemand weet
Nooit meer een morgen
Nu of nooit
Om je heen
Omdat je bij me blijft
Onbewoonbaar verklaard
One Thousand Voices (The Voice of Holland)
Opa
Oud en afgedankt
Perché lo fai
Questo piccolo grande amore
Raggio di sole
Rood
Samen leven (Artiesten voor Droezba)
Samen voor altijd (Marco Borsato met Jada Borsato feat. Willem Frederiks & Lange Frans, Day Ewbank & John Ewbank)
Santi nel viavai
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)
Se l'amore
Sento
Slaap maar
Solitudine
Speeltuin
Stapel op jou
Stem (Marco Borsato met Gers Pardoel)
Stilte voor de storm
Stop de tijd
Take Good Care Of My Friend
Tegenpolen
Tell Me Why
Terug
This Is Rood (The Flying Dutch Mash Up) (Marco Borsato vs. Armin van Buuren)
Three Words
Tweede kans
Un po' bambino
Una donna così
Vaderdag
Venezia
Verleden tijd
Verlies
Visione
Vlinder
Vogelvrij
Voor altijd
Voor één lach
Voorbij (Marco Borsato & Do)
Voorbij
Vreemde handen
Vrij (Marco Borsato feat. Lange Frans)
Vrij zijn
Waarom
Waarom dans je niet met mij
Waarom nou jij
Was mij
Wat is mijn hart
Wat is mijn hart (Live)
Wat zou je doen (Marco Borsato & Ali B)
Waterkant
Wereld zonder jou (Marco Borsato & Trijntje Oosterhuis)
Wie
Wit licht
Woorden
You
You're The Reason Why
You've Got A Friend (Rene Froger & Friends)
Zeg het maar
Zeg me dat het niet zo is (Frank Boeijen & Marco Borsato)
Zeg me wie je ziet
Zeven weken
Zij
Zoals je bent (Marco Borsato feat. Lisa Lois)
Zomaar
Zomaar een mens
Zonder jou
Zonder jou [1995]
Zwart en wit

Alben von Marco Borsato

#1
25 jaar Marco Borsato - De studio albums
Als geen ander
De bestemming
De waarheid
Dromen durven delen
Dromen durven delen - Live 3Dimensies
Duizend spiegels
Emozioni
Evenwicht
Giorno per giorno
Luid en duidelijk
Marco
Marco + Als geen ander
Marco Borsato - Box Set
Marco Borsato 1998-2002
Mijn mooiste nummers
Onderweg
Samen voor altijd (De grootste hits uit zijn carrière)
Sento
Symphonica in rosso
Wit licht
Wit licht - Live
Wit licht + De bestemming
Zien

DVDs von Marco Borsato

Dromen durven delen - Live 3Dimensies
Live in het Sportpaleis 2004
Onderweg - Live in de Kuip
Symphonica in Rosso
Wit licht - Live
Zien - Live In de Kuip 2004
Zien

Die bestbewerteten Songs von Marco Borsato

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Kleine oneindigheid65
Vreemde handen54.8
Neem me mee (Marco Borsato / Sanne Hans)54.8
Margherita144.79
Het beste wat ik ooit had114.73
Speeltuin64.67
Verlies64.67
De waarheid304.63
Because We Believe (Andrea Bocelli & Marco Borsato)164.62
De wens54.6

Die bekanntesten Songs von Marco Borsato

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Rood514.2
Dochters374.03
Schouder aan schouder (Marco Borsato & Guus Meeuwis)373.16
De waarheid304.63
Dromen zijn bedrog303.8
Waterkant302.93
Afscheid nemen bestaat niet294.59
Muziek (Marco Borsato feat. Bag2Bank & Ali B)292.86
Ik zou het zo weer overdoen (Marco Borsato met Trijntje Oosterhuis)263.65
Wit licht262.77

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?