MARIE FREDRIKSSON

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE MARIE FREDRIKSSON
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Änglamark (Artister För Miljö)Det Naturliga Steget1992
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Het vindEMI20.09.1984
Den sjunde vågenEMI17.02.1986
Efter stormenEMI12.10.1987
Den ständiga resanEMI29.10.1992
I en tid som vårEMI04.11.1996
The ChangeEMI15.11.2004
Min bäste vänCapitol14.06.2006
Tid för tystnad - Marie Fredrikssons balladerMary Jane / Amelia28.11.2007
Nu!Parlophone20.11.2013
 
Discographie Alben - Live

TitelLabelRelease
Äntligen Live!Capitol05.03.2003
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Äntligen - Marie Fredrikssons bästa 1984-2000EMI31.03.2000
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Äntligen - SommarturnéEMI2000
 

Songs von Marie Fredriksson

Sortierung: Titel | Jahr
(Du är en) vinnare
2:nd Chance
A Table In The Sun
Aftonfalken
Aldrig längre bort än nära
Aldrig mer igen
Aldrig som främlingar
Aldrig tillbaka mer
All About You
All You've Gotta Do Is Feel
Alla mina bästa år (Frida & Marie Fredriksson)
Änglamark (Artister För Miljö)
Ann Katrin, farväl
Ännu doftar kärlek
Äntligen
April Snow
Även vargar måste välja
Bad Moon
Bara 3 ord
Bara för en dag
Ber bara en gång
Berusa mig
Där du andas
Där isen är som tunnast
Den bästa dagen
Den där novemberdan
Den öde stranden
Den sjunde vågen
Den ständiga resan
Det är nu!
Det bästa som nånsin kan hända
Det blåser en vind
Det finns mycket man inte känner till
Det jag verkligen ville
Det regnar igen
Det som var nu (Marie Fredriksson med Patrik Isaksson)
Din bäste vän
Drömmen
Efter så många år
Efter stormen
En känsla av regn
En stund
Ett bord i solen
Ett enda liv
Ett hus vid havet
Felicia - adjö
För dom som älskar
Genom ett krossat fönster
Guldgruva
Här kommer natten
Helig man
Herren ber för dig
Het vind
I en tid som vår
I morgon
Ingen kommer undan politiken
Jag brände din bild
Jag går min väg
Jag ger dig min morgon
Jag ska ge allt
Jag undrar vad du tänker på
Kaffe och tårar
Känn dig som hemma
Kärlekens skuld
Kom vila hos mig
Längtan
Längtan (Intro)
Låt mej andas
Love 2 Live
Man måste veta vad man önskar sig
Many Times
Medan tiden är inne
Mellan sommar och höst
Mild varm vår
Min trognaste vän
Mot okända hav
Mother
När du såg på mej
När vindarna vänt
Natt efter natt
Om du såg mej nu
Om jag vore arbetslös
Ordet är farväl
Rickie Lee
Så länge det lyser mittemot
Så skimrande var aldrig havet
Så stilla så långsamt
Silver i din hand
Sista sommarens vals
Skyll på mej
Sommaräng
Sparvöga
Stjärna som brinner
Tag detta hjärta
The Change
The Good Life
Tid för försoning
Tid för tystnad
Till sist
Tro
Tro på mej
Tusen ögon
Ut ur skuggan, in i solen
Vad vore jag utan dig
Värdighet
Varmt och djupt
Vem kan man lita på?
Vem tror du att du är?
Veronica
Vidare igen
Vinterängel

Alben von Marie Fredriksson

Äntligen - Marie Fredrikssons bästa 1984-2000
Äntligen Live!
Den sjunde vågen
Den ständiga resan
Efter stormen
Het vind
I en tid som vår
Min bäste vän
Nu!
The Change
Tid för tystnad - Marie Fredrikssons ballader

DVDs von Marie Fredriksson

Äntligen - Sommarturné

Die bestbewerteten Songs von Marie Fredriksson

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Natt efter natt65.5
Ännu doftar kärlek145.29
Den bästa dagen75.29
Äntligen95.22
Så stilla så långsamt55.2
Om du såg mej nu55.2
Tro165.19
Efter stormen115.18
Bad Moon65.17
Mellan sommar och höst135.08

Die bekanntesten Songs von Marie Fredriksson

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Tro165.19
Ännu doftar kärlek145.29
Mellan sommar och höst135.08
Sparvöga135.08
Alla mina bästa år (Frida & Marie Fredriksson)124.83
Efter stormen115.18
Äntligen95.22
2:nd Chance84.75
Den bästa dagen75.29
Natt efter natt65.5

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?