MARKOOLIO

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.markoolio.com


DISCOGRAPHIE MARKOOLIO
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Vi drar till fjällenArcade1998
Sola och bada i Piña Colada!Arcade1999
Millennium 2Arcade1999
Mera mål! (Markoolio feat. Arne Hegerfors)Arcade2000
In med bollenBonnier2004
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)Ariola31.01.2007
Ingen sommar utan reggaeAriola06.06.2007
Emma, Emma (Markoolio vs. Tilde Fröling)Ariola12.09.2007
The Markoolio AnthemAriola26.11.2008
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Sticker hårtArcade1998
Dikter från ett hjärtaArcade2000
Tjock och lyckligBonnier2001
I skuggan av mig självBonnier2003
Bäst OffBonnier2004
Värsta plattanAriola04.04.2007
Jag är konstAriola03.12.2008
Jag är MarkoolioAriola06.06.2012
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Rockar påBonnier2002
 

Songs von Markoolio

Sortierung: Titel | Jahr
24:de december
Aj, aj, aj
Åka pendeltåg
Aldrig mer
Alla borde va' som mig
Allan ballan
Är det så här man är när man är kär?
Baka en kaka (Markoolio feat. Kocken Hannu)
Båt låten
Bira låten
Borta bra men hemma bäst
Chartersemester
Drömmen om Finland
Du måste dansa salsa
Emma, Emma
Emma, Emma (Markoolio vs. Tilde Fröling)
En kväll i juni
En vecka i Phuket
Följ me följ me
Första gången
Fredag
Gör det igen
Gör min grej
Grillfest
Hoppa upp & ner
Hoppet kvar
Humpa dumpa dryck
Idag
Idollåten
In med bollen
In med bollen 2012
Ingen sommar utan reggae
Jag orkar inte mer!
Julen svänger mer på Jamaica (Markoolio feat. Dr Alban)
Kärlekssång från mig
Kebab (Markoolio feat. Dogge & Daddy Boastin)
Kramp
Längesen
Låt mig få sova!
Markoolio é mé
Markoolio kommer till Kalaset
Markoolio rider igen
Markoolio säger
Markooliodansen
Medley
Mera mål! (Markoolio feat. Arne Hegerfors)
Millennium 2
Min lilla mojo-grej
Mister Krister Knas
Mvh Markoolio
Nostalgi
Nu kör vi
Party på ett skitigt hotel
Partypest
Pimpar loss
Piskad som få
Rashan II
Rashan ringde
Replay Megamix
Rik som ett troll
Riktig artist
Rocka på (Markoolio vs. The Boppers)
Rymden runt på 24 dar
Sjung halleluja! (Markoolio med Peter Walhbeck)
Smurfpunk
Sola och bada i Piña Colada!
Sommar och sol
Stackars lilla tomten
Svensk sommar extra allt
Sverige - det bästa på vår jord
Tack
The Markoolio Anthem
Tommy Spandex
Två snubbar och ett kex
Vacker & Rik
Vad gör du?
Vandringsvisan
Varför finns jag?
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)
Vem vill inte bli miljonär?
Vi drar till fjällen
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)
Vilse i skogen
Vuxenpoäng

Alben von Markoolio

Bäst Off
Dikter från ett hjärta
I skuggan av mig själv
Jag är konst
Jag är Markoolio
Sticker hårt
Tjock och lycklig
Värsta plattan

DVDs von Markoolio

Rockar på

Die bestbewerteten Songs von Markoolio

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Jag orkar inte mer!55.2
Ingen sommar utan reggae74.86
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)224.82
The Markoolio Anthem134
Kärlekssång från mig54
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)54

Die bekanntesten Songs von Markoolio

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Värsta schlagern (Markoolio & Linda Bengtzing)224.82
The Markoolio Anthem134
Ingen sommar utan reggae74.86
Jag orkar inte mer!55.2
Kärlekssång från mig54
Vi ska vinna! (Markoolio feat. Excellence)54

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?