MARTIN STENMARCK

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Martin Stenmarck, David Stenmarck, Peter Kvint

DISCOGRAPHIE MARTIN STENMARCK
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Losing GameDonky Dog2002
I'm FallingEdel2003
I ljus och mörker (Viktoria Krantz & Martin Stenmarck)Columbia2004
Las VegasCMC2005
7milaklivUniversal06.09.2006
Nästa dansUniversal2006
När änglarna går hemUniversal22.02.2014
SommarbarnUniversal09.05.2014
Glas, betong och cementUniversal22.08.2014
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
OneDonky Dog2002
Think Of MeMusic Business05.05.2005
Nio sanningar och en lögnm25.10.2006
Det är det pojkar gör när kärleken dörM07.11.2007
Septemberlandm28.10.2009
Härifrån ser jag allt!Universal15.06.2015
 

Songs von Martin Stenmarck

Sortierung: Titel | Jahr
100 år från nu (Blundar)
1000 nålar
19 Something
20 år
7milakliv
A Million Candles Burning
Andas
Dagen D
Dårarna och jag
Den långa vägen hem 4 km-sången
Det är det pojkar gör när kärleken dör
Det ska vara fest den dagen jag dö
Du tar mig tillbaks
Everybody's Changing
Explosionen
Fix
Frozen In My Heart
Ful
Give Me Time
Glas, betong och cement
Good Morning Beautiful
Gråa hjärtans sång
Han är galen
Hand I Hand
Happy Ending
Hem
Hold On To Me
Hur du dansade
I Believe
I Got To
I Keep Falling
I ljus och mörker (Viktoria Krantz & Martin Stenmarck)
I septemberland
I'm Falling
J, Jeff & Jesus
Jag vill jag vill jag vill
Las Vegas
Let's Get It On
Liten man på jorden
Losing Game
Luft
Monster (Aldrig, aldrig, aldrig)
Någon annans väg
När änglarna går hem
Nästa dans
No One Here Like You
Not A Day Goes By
Om du rör mig dör jag
Psalm nr. 2
Rubb och stubb
Smuts
Som en sten
Som en vän
Sommarbarn
Stop
Ta dom jävlarna
Ta undulaten
That's When I Love You
The Cure For You
Thief
Tonight's The Night
Vill du följa mig hem?
Virvelvinden du
When You Think Of Me
Wild Horses
Without A Word
You Can't Hide Beautiful
You Won't See Me Dancing

Alben von Martin Stenmarck

Det är det pojkar gör när kärleken dör
Härifrån ser jag allt!
Nio sanningar och en lögn
One
Septemberland
Think Of Me

Die bestbewerteten Songs von Martin Stenmarck

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
7milakliv105.1
Du tar mig tillbaks64.17
1000 nålar64
100 år från nu (Blundar)53.8
När änglarna går hem73.71
Las Vegas493.61

Die bekanntesten Songs von Martin Stenmarck

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Las Vegas493.61
7milakliv105.1
När änglarna går hem73.71
Du tar mig tillbaks64.17
1000 nålar64
100 år från nu (Blundar)53.8

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?