MARTINE BIJL

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Henk van der Molen, Willem Duys, Ernst van Altena, T. Nolte

DISCOGRAPHIE MARTINE BIJL
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Bloemendaalse bosRelax1966
De makelaar van SchagenRelax1966
Vrouwe van de windObelisk1966
Mijn man ging van huisRelax11.1967
Vedeldi VedeldeiRelax1968
FrederiekjeImperial1969
Elfje twaalfjeRing Unieboek1969
Puppy SongImperial1972
BenjaminImperial1972
't Is echt waarElf Provinciën1975
Limburgs klaagliedDureco1977
Het lelijke jonge eendjeProcédé Sonopresse1980
Hoe zou het met Rosa zijn?Ariola1980
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)Mercury1988
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Martine's liefste KerstliedjesPresto Print1980
De makelaar van SchagenEmidisc 
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Hollands GlorieCNR30.01.2009
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Hoogtepunten uit de televisie- en theatershowsAlpha Centauri2005
 

Songs von Martine Bijl

Sortierung: Titel | Jahr
Als ik niet zo rijk was
Belletjes
Benjamin
Bloemendaalse bos
De dag na die zondag
De herdertjes lagen bij nachte
De makelaar van Schagen
De nieuwe kleren van de keizer
De prinses op de erwt
De standvastige tinnen soldaat
De tol en de bal
De vlinder
De vriendenboom
De witte vlokken zweven
Die jongen van de Groot
Duimelijntje
Een dagje fietsen
Elfje twaalfje
Er is een kindeke
Even wachten
Filomeentje
Frederiekje
Getrouwd
Gloria in Excelsis Deo
Göttingen
Grotemensenland
Het einde van de 6e dag
Het herderinnetje en de schoorsteenveger
Het lelijke jonge eendje
Hoe leit dit kindeke
Hoe zou het met Rosa zijn?
Ik word nooit meer nummer één
Ik zat op een plein
Ik zou wel eens willen weten
Kaas
Komt allen tesamen
Limburgs klaaglied
Marijke
Martijn
Mijn man ging van huis
Nu sijt Wellecome
O kindeke klein, o kindeke teer
Onder moeders paraplu
Puppy Song
Schorrepiep, de muis
Stille Nacht, Heilige Nacht
't Is echt waar
't Is geboren het Goddelijk Kind
Vanavond of vannacht
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)
Vedeldi Vedeldei
Vincent
Vrouwe van de wind
Wat hebben we gelachen
Wat vader doet, doet vader goed
Zomers van vroeger

Alben von Martine Bijl

De makelaar van Schagen
Hollands Glorie
Martine Bijl zingt Andersen
Martine's liefste Kerstliedjes

DVDs von Martine Bijl

Hoogtepunten uit de televisie- en theatershows

Die bestbewerteten Songs von Martine Bijl

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Limburgs klaaglied55
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)84.88

Die bekanntesten Songs von Martine Bijl

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)84.88
Limburgs klaaglied55

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?