MARTINE BIJL

3 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE MARTINE BIJL
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Vrouwe van de windObelisk1966
De makelaar van SchagenRelax08.1966
Bloemendaalse bosRelax10.1966
FrederiekjeRelax12.1966
ZestienRelax04.1967
Mijn man ging van huisRelax11.1967
Vedeldi VedeldeiRelax04.1968
BelletjesRelax07.1968
Mannetje, vrouwtjeImperial10.1969
Elfje twaalfjeRing Unieboek1969
Meer is 't nietImperial1970
SpikkelvestImperial1970
Puppy SongImperial1972
BenjaminImperial1972
't Is echt waarElf Provinciën1975
Het lelijke jonge eendjeElf Provinciën1976
Limburgs klaagliedElf Provinciën1977
Hoe zou het met Rosa zijn?Ariola1980
Even wachtenAriola1980
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)Mercury1988
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
De makelaar van SchagenRelax1966
MartineRelax1967
Zingt liedjes uit de tijd van Ot en SienRelax1968
Martine Bijl [1970]Imperial1970
Kerstmis met MartineImperial1970
BenjaminImperial1972
Martine Bijl zingt AndersenElf Provinciën1975
Martine's liefste KerstliedjesPresto Print1980
Martine Bijl [1980]Ariola1980
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Met vriendelijke groetenImperial1971
Een nieuw portret vanEMI1975
Luister naar......Bovema Negram1979
Het beste vanEMI1990
Hollands GlorieCNR30.01.2009
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Hoogtepunten uit de televisie- en theatershowsAlpha Centauri2005
 

Songs von Martine Bijl

Sortierung: Titel | Jahr
Als ik eens een vogel was
Als ik niet zo rijk was
Als je overmorgen oud bent
Ballade van de bakker
Belletjes
Benjamin
Bij jou
Bloemendaalse bos
Boer wat zeg je van mijn kippen
Chinees minnelied
Concertimento
De arme gezel
De ballade van een jonge muzikant
De dag na die zondag
De herdertjes lagen bij nachte
De kindere van Bethlehem
De makelaar van Schagen
De minnepijnboom
De mosselman
De nieuwe kleren van de keizer
De prinses op de erwt
De scheresliep
De standvastige tinnen soldaat
De tol en de bal
De vlinder
De vriendenboom
De witte vlokken zweven
De zeven zwanen
Des winters als 't regent
Die jongen van de Groot
Drie kleine kleutertjes
Dromenkoopman
Duimelijntje
Een beetje liefde
Een dagje fietsen
Een karretje op 'n zandweg
Elfje twaalfje
Elke dag is er één
Er gaat door 't gehucht
Er is een kindeke
Er schommelt een wiegje
Er zijn geen meikevers meer
Even wachten
Filomeentje
Frederiekje
Getrouwd
Gezelligheid
Gloria in Excelsis Deo
Göttingen
Grotemensenland
Had Jezus ook een zusje
Hela gij bloempjes
Het einde van de 6e dag
Het einde van de zesde dag
Het grote-mensen land
Het grote-mensenland
Het herderinnetje en de schoorsteenveger
Het laatste nieuws
Het land van Altena
Het lelijke jonge eendje
Het melkmeisje
Het straatje van plezier
Hoe leit dit kindeke
Hoe zou het met Rosa zijn?
Hopsa hei-sa-sa
Ik vraag de bloemen
Ik word nooit meer nummer één
Ik zat op een plein
Ik zou wel eens willen weten
In den zomer van het jaar nul
In Holland staat een huis
Je bent een trekpop
Jezuken, slaap nu mijn kindje
Joepie joepie
Kaas
Kinderen van toen
Klein klein Jezuken
Kom hier aan mijn zij
Komt allen tesamen
Koning middelmatigheid
Kortjakje
Lazare en Cécile
Limburgs klaaglied
Luyleckerlandt
Mannetje, vrouwtje
Marijke
Martijn
Meer is 't niet
Middagdutje
Mijn man ging van huis
M'n broertje en ik
Moriaantje
Nameloze
Nu sijt Wellecome
O kindeke klein, o kindeke teer
Onder moeders paraplu
Op de grote stille heide
Op een klein stationnetje
Osemerose
Puppy Song
Schippertje mijn
Schorrepiep, de muis
Spikkelvest
Spotliedje
St. Jozef ging al treuren
Sterretjes twinkelster
Stille Nacht, Heilige Nacht
't Is echt waar
't Is geboren het Goddelijk Kind
Televisievrouwen
Twee emmertjes water halen
Vanavond of vannacht
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)
Vedeldi Vedeldei
Verjaardag
Vincent
Voor het onbegrepen
Voor het onbegrepene
Vrienden van de zon
Vrouwe van de wind
Waarvan wordt een denneboompje groot
Wat hebben we gelachen
Wat vader doet, doet vader goed
Weer een dag
Weet je nog wel, m'n Amstel?
Weldra zal het Kerstmis zijn
Wintervogel
Wordt wakker
Ze weten niet wat ze doen
Zestien
Zomers van vroeger
Zwartemannekensburen

Alben von Martine Bijl

Benjamin
De makelaar van Schagen
Een nieuw portret van
Het beste van
Hollands Glorie
Kerstmis met Martine
Luister naar......
Martine
Martine Bijl [1970]
Martine Bijl [1980]
Martine Bijl zingt Andersen
Martine's liefste Kerstliedjes
Met vriendelijke groeten
Zingt liedjes uit de tijd van Ot en Sien

DVDs von Martine Bijl

Hoogtepunten uit de televisie- en theatershows

Die bestbewerteten Songs von Martine Bijl

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Limburgs klaaglied55
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)84.88

Die bekanntesten Songs von Martine Bijl

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Vanmorgen vloog ze nog (Martine Bijl, Simone Kleinsma, Robert Paul & Robert Long)84.88
Limburgs klaaglied55

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?