NANNE

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden

Komponisten, Texter und Produzenten
Nanne Grönvall, Peter Grönvall, Paul Rein

DISCOGRAPHIE NANNE
Discographie Singles

TitelLabelRelease
AvundsjukFace1998
MenSomco2001
Svarta änkanSomco2001
Evig kärlekM&L2003
Lyckos digLionheart19.10.2005
Håll om migLionheart2005
Jag sträcker mig mot himlen / Om du var minLionheart2005
Många karlar lite tidLionheart2006
PissenisseLionheart2007
OtacksamhetLionheart2009
En rastlös själLionheart2010
I natt är jag dinLionheart2010
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Cirkus homo sapiensFace1998
Alla mina ansiktenSomco2001
Alltid på vägLionheart19.10.2005
Jag måste kyssa digLionheart21.03.2007
En rastlös själLionheart06.10.2010
My Rock FavouritesLionheart23.11.2011
Drama QueenSomco29.01.2014
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
20 år med NanneLionheart13.04.2005
 

Songs von Nanne

Sortierung: Titel | Jahr
Alla mina ansikten
Alltid retar det nån
Änglavakt
Ännu en dag
Att lära änglar segla
Avundsjuk
Bad To The Bone
Bali
Bättre en nånsin
Black Cat
Cirkus homo sapiens
C'mon
Crazy Horses
Desperat
Det fanns en tid
Det skulle varit jag
Drama Queen
E.T. på riktigt
En ärlig chans
En hjälpande person
En rastlös själ
Ensamhet
Everyday
Evig kärlek
Explosivt
Fördomar
Gästlistan
Håll om mig
Hatar, älskar
Heaven’s On Fire
Hej snygging
Himlen är oskyldigt blå
Hornen i pannan
Hur kan jag va så dum
I Can't Dance
I Don't Wanna Talk About It
I natt är jag din
I Wanna Be Sedated
If The Kids Are United
Ingen dansar dåligt (Lika bra som jag)
Inte lätt att leva med
Jag ger aldrig upp
Jag har inte tid
Jag måste kyssa dig
Jag orkar inte älska dig längre
Jag saknar dig
Jag sträcker mig mot himlen
Jag vill få dig tillbaks
Kan du ge dig fan på
Karma
Kom igen
Lagom
Lätt imponerad
Livet det måste levas live
Lyckos dig
Madonnan
Många karlar lite tid
Martyr
Men
Nag
Nannes sommarvisa
Om du var hos mig nu
Om du var min
OOPS
Otacksamhet
På en gammal sur och rutten eka
Pissenisse
Ren och skär plåga
Se men inte röra
Shadow On The Wall
Should I Stay Or Should I Go
Shubidudumdum
Sitter här & älskar dig
Själar av blod
Skam (Nanne & Gina Jacobi)
Skor
Som en bro över mörka vatten
Svarta änkan
Ta det man vill ha
Tankar
Tarantellan
Temperamento
Thunderstruck
Till dej
Vem som helst
Viktiga små ord
Viskaren
Will You Be There (In The Morning)

Alben von Nanne

20 år med Nanne
Alla mina ansikten
Alltid på väg
Cirkus homo sapiens
Drama Queen
En rastlös själ
Jag måste kyssa dig
My Rock Favourites

Die bestbewerteten Songs von Nanne

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Lyckos dig75.29
Avundsjuk105.2
Håll om mig175.18
Svarta änkan95.11
Jag måste kyssa dig95
Ännu en dag64.5
Pissenisse84.38
Otacksamhet74.29
Om du var min64
I natt är jag din54

Die bekanntesten Songs von Nanne

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Håll om mig175.18
Avundsjuk105.2
Svarta änkan95.11
Jag måste kyssa dig95
Pissenisse84.38
Lyckos dig75.29
Otacksamhet74.29
Ännu en dag64.5
Om du var min64
I natt är jag din54

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?