NATACHA

1 Fan
Fans anzeigen

Fan werden

Links
Offizielle Seite  http://www.natacha.ch
Interview mit Natacha (2006)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=81
Interview mit Natacha (2008)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=188
Interview mit Natacha (2010)  http://www.hitparade.ch/interview.asp?id=409
Konzertbericht Albani 06.11.2004  http://www.hitparade.ch/natasha2004albani.asp


DISCOGRAPHIE NATACHA
Discographie Singles

TitelLabelRelease
NadisnaSound Service1993
Sölli, sölli nidEMI08.1998
Die ewigi FrouEMI1998
Kalam alaikum (Try Again feat. Natacha)Beda Brülhart1999
I wär so gärnEMI2000
SorryCapitol03.09.2002
SummernachtColumbia31.07.2004
Wia Nacht (Pushlove mit Natacha)Eurostar / The Black Box 
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
NatachaZytglogge1992
OrlandoSound Service1993
StärntalerSound Service1995
VeneziaEMI1996
ImagoEMI21.08.1998
Natacha [2000]EMI2000
KussCapitol30.09.2002
GschpüreColumbia30.08.2004
N° 10Universal01.08.2008
StartklarUniversal10.09.2010
GlücksbringerUniversal09.11.2012
NeulandNicy17.02.2017
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Greatest HitsColumbia03.11.2006
 
Discographie Alben - Hörspiel

TitelLabelRelease
Natacha verzellt Advänts-Gschichtli (Hörspiel / Natacha)Zytglogge1995
 

Songs von Natacha

Sortierung: Titel | Jahr
100 wildi Rose
Ä bsundere Tag
Ä gloubt nid das i wägga
Ä Liebesnacht im Summer
Alibi
Alle Jahre wieder
Amazone
Anker
Annas Fescht
Banderas (Natacha & Marc Storace)
Banderas (Bellamy Brothers / Natacha)
Banderas
Bärner Giele
Bärnermeitli
Blaui Nacht
Blaui Stund
Chind vo de Stärne
Chumm chly zu mir
Di angeri Site
Dichter uf de Böim
Die 7 Gebot
Die ewigi Frou
D'Lily u dr Mond
Dors
Dr Tag wo d'Liebi chunnt
Dür dick u dünn
El Dorado
Emily im Park
Emozione
En manque de lui
Filmriss
Frag nid würum
Für miner Buebe
Gang di Wäg
Gang u mach es wahr
Gheimi Liebi
Gheimi Sehnsucht
Gheimi Zeiche
Gib niemals uf
Glägeheit macht Liebi
Grad uf dis Härz
Gränn nümm meh
Gränzelos
Hallo hallo (selav selav) (Natacha feat. Ulas Nesil)
Härzschlag
Havanna
Heissi Hut uf dünnem Iisch
Horizont
Hüt isch dr Tag
I fa di uf
I gibe mi Stimm für Mönschlichkeit
I gloube
I liebe di
I möcht bi n'im si (Girls Talk) (Natacha feat. Luana)
I stah zu dir
I täiche a di
I wär so gärn
I wettis wüsse
Ig vermisse di (immer meh)
Imago
Immer und ewig
Immerno
Ir letschte Sekunde
Irgendwenn
Irgendwie, irgendwo, irgendwenn
Jenny & I
Job und e Mission
Kalam alaikum (Try Again feat. Natacha)
Keini Gränze
Kuss
La eifach los
Lafayette
Längi Zyt sithär
Liebi chunnt u Liebi geit
Lily
Löiehärz
Losla
Luftschloss
Machsch du äch ds gliche wie mit mir
Mängisch
Maria
Meitli
Merlin
Mir zwöi
Momänt
Mönschehand
Murmeli-Song (Morgens um 7 ist die Welt noch in Ordnung!)
Mys Chind
Nach 're verschwitzte Nacht
Nadisna
Nadisna (Natacha with Tony Carey)
Ne résiste pas
Neuland
New York
Niemer weis
Nimm mi fescht i dini Arme (nume no einisch)
Nomade vor Liebi
Notruef
Nume du u ig
Öpper z'viel im Zimmer
Orlando
Party vor wysse Wält
Piff paff puff
Quantum Glück
Red mit mir
Rockstar
San Remo Blue - Neuland Soundtrack
Schatte a dr Wand
Schwäfelhölzli
Schwinger Giele
Si fahrt e Harley
Si isch ihm ab
Silberschwän
Silver Bells (Natacha & Daniel Kandlbauer)
Sindtfluet
S'isch grad äs Jahr
SoHo Grand Hotel
Sölli, sölli nid
Sorry
Sorry [1992]
Spatz ir Hand
Stärnemeer
Stärntaler
Startklar
Stell dir vor
Stürmischi Zyte
Summernacht
Tagtroum
Täich 7 mau na
Täichsch no a ami
Tarnsch du di eifach guet?
Tokyo
Troum vo me Ängel
Unändlech wyt
Venezia
Verschlagnigs Gschiir
Villich
Wäge dir
Was het sie meh aus I
Was, we ig's ou nid weis?
We d'Charte hesch gleit
We du geisch
We si de geit
We si würd wölle
Wia Nacht (Pushlove mit Natacha)
Wien i bi
Wunger
Zäme ha
Zwüschedrinn
Zwyfel

Alben von Natacha

Glücksbringer
Greatest Hits
Gschpüre
Imago
Kuss
N° 10
Natacha
Natacha [2000]
Natacha verzellt Advänts-Gschichtli (Hörspiel / Natacha)
Neuland
Orlando
Stärntaler
Startklar
Venezia

Die bestbewerteten Songs von Natacha

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Si fahrt e Harley55.4
Stürmischi Zyte105.3
Niemer weis115.27
Schwäfelhölzli135.08
Gränzelos55
Nadisna174.88
Ig vermisse di (immer meh)64.83
Red mit mir144.71
Momänt54.6
I täiche a di54.6

Die bekanntesten Songs von Natacha

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Sorry513.76
Sölli, sölli nid374.59
Summernacht343.71
I wär so gärn284.36
Nadisna174.88
Red mit mir144.71
Schwäfelhölzli135.08
Banderas134.46
Banderas (Natacha & Marc Storace)133.69
Niemer weis115.27

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?