NICK & SIMON

2 Fans
Fans anzeigen

Fan werden


DISCOGRAPHIE NICK & SIMON
Discographie Singles

TitelLabelRelease
Steeds weerArtist & Company10.04.2006
VerlorenArtist & Company09.06.2006
Vaarwel verleden / De soldaatArtist & Company15.09.2006
Herwinnen (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)Artist & Company03.02.2007
Kijk omhoogArtist & Company24.08.2007
Pak maar m'n handArtist & Company16.11.2007
RosanneArtist & Company07.03.2008
Hoe lang?Artist & Company15.08.2008
Vallende sterrenArtist & Company16.01.2009
De dag dat alles beter isArtist & Company10.04.2009
Lippen op de mijneArtist & Company07.08.2009
Het maskerArtist & Company06.11.2009
Het masker / Santa's PartyArtist & Company27.11.2009
Door jouArtist & Company22.02.2010
Een nieuwe dagArtist & Company20.08.2010
The Way You Do The Things You DoArtist & Company01.10.2010
Vlinders / Santa's PartyArtist & Company26.11.2010
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)Artist & Company14.03.2011
Een zomer langArtist & Company17.06.2011
Bij je zijn (Live Symphonica in rosso 2011)Artist & Company04.11.2011
VrijArtist & Company13.04.2012
Alles overwinnenArtist & Company30.07.2012
Take My HandArtist & Company10.08.2012
Ze lijkt net niet op jouArtist & Company16.11.2012
JuliaArtist & Company08.03.2013
GeluksmomentArtist & Company21.06.2013
Dans heel dicht bij mijArtist & Company / Cloud 910.01.2014
MiaArtist & Company07.07.2014
Leve de vrouwArtist & Company / Cloud 901.09.2014
De horizonArtist & Company08.09.2014
Pak van mijn hartArtist & Company / Cloud 924.10.2014
Open je hartArtist & Company / Cloud 921.08.2015
Rome (Nick & Simon met Yentl en de Boer)Artist & Company / Cloud 919.02.2016
Hartenstrijd (Nick & Simon met Laura)Ananas10.10.2016
Won't Back Away (John Dahlbäck feat. Nick & Simon)Armada / Mostiko25.11.2016
WelkomWarner09.06.2017
 
Discographie Alben - Studio

TitelLabelRelease
Nick & SimonArtist & Company05.05.2006
VandaagArtist & Company29.11.2007
LuisterArtist & Company13.02.2009
FierArtist & Company01.10.2010
SterkerArtist & Company21.09.2012
Christmas With... - Merry X-mas Everyone!Artist & Company11.10.2013
Ein neuer TagRCA11.04.2014
OpenArtist & Company / Cloud 918.09.2015
 
Discographie Alben - Best Of

TitelLabelRelease
Herinneringen - Het beste vanArtist & Company / Cloud 920.06.2014
 
Discographie Alben - DVD

TitelLabelRelease
Altijd dichtbij - Live in concertArtist & Company17.10.2008
Overal - Ahoy' 2009Artist & Company13.11.2009
Sterker - In GelredomeArtist & Company07.02.2014
 

Songs von Nick & Simon

Sortierung: Titel | Jahr
2000 Miles
Aanstaande zaterdag
Alles is liefde
Alles of niets
Alles overwinnen
Alles überwinden
Als een zomer voorbij
Altijd dichtbij
Best Time Of The Year
Bij je zijn
Bij je zijn (Live Symphonica in rosso 2011)
Blind voor mijn ogen
Bridge Over Troubled Water
Brighter Day
Christmas Time Without You
Christmas Was A Friend Of Mine
Dans heel dicht bij mij
Darf ich mit Dir gehn?
De dag dat alles beter is
De horizon
De laatste dans
De mooiste melodie
De soldaat
De stad Amsterdam
Der Tag, der alles besser macht
Deze avond loopt ten einde
Diamanten ringen
Die Maske
Door jou
Een nieuw begin
Een nieuwe dag
Een zomer lang
Ein neuer Tag
Erst, wenn die Sonne
Frei
Geef me deze tijd
Geluksmoment
Glücksmoment
Hart van goud
Hartenstrijd (Nick & Simon met Laura)
Heel even
Hef het glas
Helemaal niets
Herwinnen (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)
Herwinnen
Het is wat het is
Het leven van een ander
Het masker
Het water van vandaag
Hey Jude
Hoe lang?
I Can't Make You Love Me (Lisa Lois & Nick Schilder)
Ik blijf thuis
Ik weet dat je sterker bent
I'm Yours
Je weet toch
Julia
Kijk omhoog
Kreeg ik maar genoeg
Let It Snow
Leve de vrouw
Links en rechts
Lippen op de mijne
Luister (naar je hart)
Mag ik met je mee?
Mei
Merry Christmas Everyone
Met dank aan jou
Mia
Mijn donkere hart
Mistletoe
Mistletoe And Wine
Mixed Up Merry Christmas
Naast jou (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)
Niemand aan m'n zij
Nieuwe maan
Nimm meine Hand
Nooit samen zijn
Ode aan de vrouw
Omdat jij
Onderweg
Onvoorstelbaar
Onvrijwillig vrij
Onweerstaanbaar
Open je hart
Open je ogen
Pak maar m'n hand
Pak van mijn hart
Pas als de zon
Passie
Rome
Rome (Nick & Simon met Yentl en de Boer)
Rosanne
Samen één
Santa's Party
Sie ist halt nicht wie Du
Sieh hinauf
Sound Of Silence
Spaanse duif
Stärker als der Wind
Steeds weer
Stem in de verte
Sterker dan de wind
Supply And Demand
Take My Hand
Te jong
The Boxer
The Way You Do The Things You Do
Vaarwel verleden
Vaderdag
Vallen en opstaan
Vallende sterren
Vandaag
Vanmorgen vanmiddag vanavond
Verloren
Vlinders
Voelt zo goed
Vollmondlicht
Voor even een kind
Vrij
Vrolijk kerstfeest
Warme winter
Wat een nacht
Wat een nag
Wat had je gedacht
Wat het leven je brengt
Wegen van dit leven
Welkom
Wijzer (Dan je was)
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)
Wilde dingen
Won't Back Away (John Dahlbäck feat. Nick & Simon)
Woodstock (3js met Nick & Simon)
You
Ze lijkt net niet op jou
Zolang
Zomer in december
Zonder jou
Zonder liefde
Zoveel te geven

Alben von Nick & Simon

Christmas With... - It's Beginning To Look A Lot Like Christmas
Christmas With... - Merry X-mas Everyone!
Christmas With... - Mixed Up Merry Christmas
Ein neuer Tag
Fier
Herinneringen - Het beste van
Live In Paradiso
Luister
Nick & Simon
Open
Sterker
Symphonica in rosso
Vandaag

DVDs von Nick & Simon

Altijd dichtbij - Live in concert
Live Carré
Overal - Ahoy' 2009
Sterker - In Gelredome
Symphonica In Rosso
The American Dream

Die bestbewerteten Songs von Nick & Simon

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Door jou155
De soldaat115
Rome64.5
Best Time Of The Year94.44
Onvoorstelbaar54.4
Santa's Party124.33
Pak maar m'n hand234.26
Geef me deze tijd84.25
De horizon114.18
Herwinnen (Nick & Simon met Het Metropole Orkest)64.17

Die bekanntesten Songs von Nick & Simon

Alle Songs mit mindestens 5 Reviews werden für diese Liste gezählt.
TitelReviewsDurchschnitt
Het masker293.93
Een nieuwe dag263.85
Kijk omhoog253.88
Rosanne243.79
De dag dat alles beter is243.62
Pak maar m'n hand234.26
Vallende sterren234
Lippen op de mijne233.65
Alles overwinnen193
Wijzer (Dan je was) (Symphonica In Rosso versie)183.56

Australien Belgien Dänemark Deutschland Finnland Frankreich Italien Neuseeland Niederlande Norwegen Portugal Schweden Schweiz Spanien Suisse Romande
LOGIN
PASSWORT
Passwort vergessen?